Προς το περιεχόμενο

Θα καουμε όλοι στην κόλαση !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Υπάρχουν περισσότερες απο μια θρησκείες , σωστα ?

2. Όσοι δεν πιστευουν στην θρησκεία (μας) θα πάνε στην κόλαση, σωστα ?

1+2 = Αρα όλοι Θα καουμε στην κόλαση !!!!!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
1. Υπάρχουν περισσότερες απο μια θρησκείες ' date=' σωστα ?

2. Όσοι δεν πιστευουν στην θρησκεία (μας) θα πάνε στην κόλαση, σωστα ?

1+2 = Αρα όλοι Θα καουμε στην κόλαση !!!!!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']

To 2 δεν ισχύει.

Δημοσ.
To 2 δεν ισχύει.

Υπαρχει στον παράδεισο κανένα ειδικό τμήμα για αλλόθρησκους;

Από περιέργεια ρωτάω. Δεν ειρωνεύομαι.

Δημοσ.
Υπαρχει στον παράδεισο κανένα ειδικό τμήμα για αλλόθρησκους;

Από περιέργεια ρωτάω. Δεν ειρωνεύομαι.

Αν είσαι σωστός και δε κάνεις κακό σε κανένα θα πας στον παράδεισο ανεξάρτητα το Θεό που πιστεύεις. Έτσι τουλάχιστον νομίζω πως αναφέρει ο χριστιανισμός.

Εγώ πάντως δε θέλω να πάω στον παράδεισο... όλοι οι φίλοι μου θα ναι στην κόλαση! :-D

Δημοσ.
Αν είσαι σωστός και δε κάνεις κακό σε κανένα θα πας στον παράδεισο ανεξάρτητα το Θεό που πιστεύεις. Έτσι τουλάχιστον νομίζω πως αναφέρει ο χριστιανισμός.

Εγώ πάντως δε θέλω να πάω στον παράδεισο... όλοι οι φίλοι μου θα ναι στην κόλαση! :-D

Και με ποια κριτήρια κρίνεται το αν είσαι καλός ή κακός; Με του χριστιανικού θεού ή αυτού στον οποίο πιστεύεις; :mrgreen:

Γενικά, υπάρχουν πολλά τέτοια κενά στις θρησκείες, τα οποία αν καθήσει κανείς να τα εξηγήσει με τη λογική, θα τρελαθεί. Φυσικά, το αντίδοτο σε αυτά είναι η θεωρία του υπέρλογου, ότι δηλαδή είναι κάτι πέρα από την ανθρώπινη λογική και σκέψη, που δεν πρέπει να το αγγίζουμε (πίστευε και μη ερεύνα, με λίγα λόγια).

Παράλογοοοοοοοο........:mrgreen:

Δημοσ.

Εκει που τελειωνει η λογικη, αρχιζει η πιστη στο Θεο λεω εγω. Δε μπορεις να την εξηγησεις με την λογικη γιατι ειναι κατι το υπερλογο (οχι παραλογο...τι εσταξα παλι ο ποιητης...) Και οσον αφορα στη φραση πιστευε και μη ερευνα, το κομμα πηγαινει μετα το μη, εννοωντας οτι ειτε πιστευεις ειτε οχι, να το ψαχνεις. Οι ιδιοι οι ιερεις το λενε σε αυτη τη version που ειναι και η σωστη.

Δημοσ.

καλυτερα να παω στην κολαση. στον παραδεισο θα ειμαι εγω, οι αγιοι και ο κουκος!! φιλαρακια ετοιμαστε τα ρακια και σας ερχομαι!!

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι θα πας παραδεισο εφοσον κρατας τα χριστιανικα ιδεωδη ακομα και αν δεν ανηκεις στην συγεκριμενη θρησκεια ΕΦΟΣΟΝ δεν εχεις ερθει σε επαφη με τον Χριστιανισμο(κοινως,αν υπαρχει ιεαροποστολος και εχεις μαθει τον χριστιανισμο αλλα αποφασισεις να μην αλλαξεις θρησκεια,τοτε τον πουλο,ειχες την ευκαιρια σου αλλα την εχασες)

Δημοσ.
Και με ποια κριτήρια κρίνεται το αν είσαι καλός ή κακός; Με του χριστιανικού θεού ή αυτού στον οποίο πιστεύεις; :mrgreen:

Γενικά' date=' υπάρχουν πολλά τέτοια κενά στις θρησκείες, τα οποία αν καθήσει κανείς να τα εξηγήσει με τη λογική, θα τρελαθεί. Φυσικά, το αντίδοτο σε αυτά είναι η θεωρία του υπέρλογου, ότι δηλαδή είναι κάτι πέρα από την ανθρώπινη λογική και σκέψη, που δεν πρέπει να το αγγίζουμε (πίστευε και μη ερεύνα, με λίγα λόγια).

Παράλογοοοοοοοο........:mrgreen:[/quote']

Πάνω κάτω τα κριτήρια είναι τα ίδια για τις περισσότερες θρησκείες...

Δεν είμαι πάντως ο καταλληλος να μιλήσω γι αυτά καθώς δε πιστεύω να υπάρχει ούτε θεός, ούτε παράδεισος.Επίσης έχω πάψει προ πολλού να εμπιστεύομαι εκκλησίες,παπάδες κτλ. Απλά μίλησα θεωρητικά.

Οπώς είπε και κάποιος... "Πηγαίνω στις εκκλησίες όλων των θρησκειών.δε θέλω να χασω την αιώνια ζωη για τεχνικες λεπτομέριες". :-D

Δημοσ.
Υποτιθεται οτι θα πας παραδεισο εφοσον κρατας τα χριστιανικα ιδεωδη ακομα και αν δεν ανηκεις στην συγεκριμενη θρησκεια ΕΦΟΣΟΝ δεν εχεις ερθει σε επαφη με τον Χριστιανισμο(κοινως,αν υπαρχει ιεαροποστολος και εχεις μαθει τον χριστιανισμο αλλα αποφασισεις να μην αλλαξεις θρησκεια,τοτε τον πουλο,ειχες την ευκαιρια σου αλλα την εχασες)

Αυτό που λες αναφέρεται πραγματικά στα βιβλία του χριστιανισμού ή το λες αστειευόμενος;

Δημοσ.

Μα ουτως ή αλλως οπως προειπατε το καλο ειναι διαφορετικο αναλογα με την θρησκεια που αναλυεις.Ολο κ σε καποιες θρησκειες θα εχω κανει κατι κακο.Εδω για τον χριστιανισμο εχω παραβιασει το δογμα των προγαμιαιων σχεσεων.Τεσπα στην κολαση θα ειναι μαλλον καλυτερα.Θα ειναι o Curt,o Jim κ αλλοι πολλοι.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Exw dyo atoma sto genikotero periballon papades.Otan eimoun mikroteros kai eixa orexi gia tetoies kouventes auti itan i apantisi kai twn 2.Se paraxeneuei isws i emmonh ths Ekklhsias na gineis melos tis(na symmetexeis sta mystiria,na ekklisiazese ktl) se shmeio pou na ypostirizei oti an den prositilisteis den kerdizeis logw kalis diagwgis alla den einai toso periergo,sto finale pelateia psaxnei kai i Ekklisia,ti na to kanei na eisai kalos an den eisai melos tis?Gia "to kalo tou athlimatos"?:twisted:

Κάπως έτσι είναι...

Αν και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα εγκλήματα που έχει κάνει κατά καιρύς η εκκλησία...

ΥΓ. KaizerSoze, το ποστ σου σβήστικε μάλλον λόγω greeklish αλλα το πρόλαβα στο quote μου... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...