Προς το περιεχόμενο

TIM: Το έλεος και η αγανάκτηση


Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ΤΙΜ στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες της γράφει οτι αν είμαστε στο εξωτερικό μπορούμε, αν έχουμε προμηθευτεί κάρτες ανανέωσης, να ανανεώσουμε τον χρόνο ομιλίας μας, στέλνοντας τον 16ψηφιο κωδικό μας στο 1268 :twisted:

Ήρθε λοιπόν η κακιά η ώρα και ένα φιλαράκι πήγε εκδρομή στη Γερμανία και θέλει να κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας... Με παίρνει τηλέφωνο, αγοράζω μια κάρτα ΤΙΜ από ένα περίπτερο, γιατί δεν είχε μαζί του, του στέλνω με μήνυμα τον 16ψήφιο κωδικό και του λέω να στείλει τον κωδικό χωρίς κενά στο 1268. Ευτυχισμένος καθώς ήμουν που ολοκλήρωσα το έργο μου γι απόψε και έκανα τη χάρη στο φιλαράκι μου, με παίρνει τηλέφωνο από ένα σταθερό στη Γερμανία και μου λέει οτι το μήνυμα δεν πηγαίνει στο 1268.

Λέω "ας πάρω τηλέφωνο στην εξηπυρέτιση"

Πιάνω το κινητό μου (Cosmote) και καλώ οχι φυσικά το 4ψήφιο της ΤΙΜ, αλλά το άλλο νούμερο που δίνουν, το 6935601260. "Προσοχή! Ο αριθμός που επιλέξατε δεν υπάρχει"!!!!! μου λέει η Μάγγυ με παθιάρικη φωνή. "Θα πρέπει να πάρω απο σταθερό" λεω. Ξυπνάω ένα άλλο φιλαράκι και του λέω να πάρει στο 6935601260 από το σταθερό του. Παίρνει και μου λέει "Μεγάλη η χάρη σου" και οτι η Μάγγυ του είπε "Προσοχή! Ο αριθμός που επιλέξατε δεν υπάρχει".

 

Σκέφτομαι "Τι γίνεται ρε γα...το;;;" και επίσης "Ρε λές να θέλει αποκλειστικά σταθερό Ληστές;;; γιατι μπορεί το άλλο φιλαράκι μου να είχε προεπιλογή άλλη εταιρία (δεν το έγραφε φυσικά πουθενά στο βιβλιαράκι της ΤΙΜ)

Πηγαίνω στο περίπτερο παίρνω μια τηλεκάρτα και ΝΑΙ!!! το νουμερο δουλεύει!!! Αρχίζει να μου μιλάει υπολογιστής... να μου λέει για όλες τις προσφορές της ΤΙΜ, να μου τα λέει στα Αγγλικά.... και η τηλεκάρτα να πέφτει.... να πέφτει.... ωσπου φτάσαμε στο "αν είστε κάτοχος καρτοκινητής πατήστε 2" Πατάω 2 και ακούω την μουσική από τη διαφήμιση της ΤΙΜ για τουλάχιστον 3 λεπτά. Το σηκώνει μια κοπελιά και αρχίζει τα αυτοματοποιημένα του στιλ "Εξυπηρέτηση Πελατών ΤΙΜ, θέση 83273... (δε θυμάμαι) σε τι θα μπορ..." την κόβω και της λέω την υπόθεση. Αυτή να επιμένει με θράσσος οτι η ανανέωση γίνεται κανονικά από το εξωτερικό με γραπτό μήνυμα στο 1268. Εγώ να της λέω πως ΟΧΙ δεν γίνεται, και αυτή να μη με πιστεύει. Αφού το ξεπεράσαμε αυτό μου λέει να καλέσω το 6935601268!!!! "και γιατί στο βιβλιαράκι γράφετε το 6935601260 για ανανέωση;" της λέω. Δεν μου απαντάει, αλλά "Για να χρεώνουμε τον κόσμο κακομοίρη" είπε από μέσα της.

 

Της το κλείνω πρίν το "Ευχαριστούμε που καλέσατε"

Παίρνω στο 6935601268 και αφού ξανάκουσα όλες τις προσφορές της ΤΙΜ κατάφερα στο τσακ, πριν τελειώσει η τηλεκάρτα, να κάνω την ανανέωση.

 

Αυτά!!!!!

 

Οτι εντυπώσεις σχηματίσατε, τις σχημάτισα και εγώ. Και νόμιζα πως η ΤΙΜ έχει αρχίσει να σοβαρεύεται....

 

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ.:twisted: :twisted: :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ase ti na pw k gw pou pira karta gia na ananewsw

(stin ellada imoun bre aderfe)

k oute to 1268 eperne, oute to 1260 oute tipota!

meta papo wra bazw karta k mou elegw oti

exw fragi e3erxomenwn!

to epomeno prwi mia xara!

(afou bebaia agorasa kia mia karta ananewsis vodafon

na balw sto allo noumero pou eixa mazi mou)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...