nazgul Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το Σαββάτο ενεργοποιήθηκε η DSL συνδρομή μου με OTEnet μετά από αναμονή 2 μηνών 1 ημέρας( τα γνωστά, δεν υπήρχαν διαθέσιμες πόρτες κλπ κλπ). Ωστόσο, όταν πήγα στο site της ΟΤΕnet για να την ενεργοποιήσω διαπίστωσα πως είναι onDSL 384 αντί για 512 που είχα αγοράσει. Σήμερα απευθύνθηκα στο OTEshop από τ' οποίο είχα αγοράσει το πακέτο και μου είπαν πως το αίτημα αυτό βρίσκεται ακόμα σ' αναμονή και θα ενεργοποιηθεί αργότερα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Πάντως, γ@μω την ατυχία μου μου σ'αυτό το κράτος. Όχι μόνο περιμένεις 2 μήνες για κάτι το οποίο πληρώνεις προκαταβολικά, στο δίνουν και με δόσεις! Κατά τ'άλλα οι διαφημίσεις με τον Χατζηγιάννη ωραία παίζουν(έμαθε και αυτός τι είναι το γήπεδο)...
gregdais Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 emena mou eixan kanei to antitheto, zitisa stin douleia na mou kanoun 2 grammes 2 x 384 kai tin mia mou tin kanane 512 kai mou dwsan kai account 512, to eipa sto afentiko mou kai den ton peiraze na plirwsei parapanw kai tin afisa ! eisai ligaki atixos file
pande Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 για μενα καλυτερα να παιρνεις τηλεφωνο στο 134.και γω οταν ειχα οτε ολο προβληματα ειχα.θυμαμαι μια φορα που η ταχυτητα ηταν οπως isdn.κανω ενα τεστ και τα αποτελεσματα ηταν αισχρα.τους παιρνω τηλ. και τους ξεχεζω.τους λεω πληρωνω 80 ευρω το μηνα(ηταν αρχες ακομα) και μου εχω ταχυτητα isdn.μετα απο αρκετο βρισιμο μου λενε συγνωμη,αλλα επειδη εχουμε πολλους συνδρομητες ανακαζομαστε να κοψουμε λιγο τις ταχυτητες απο καθε συνδρομητη για να εξυπηρετηθουν ολοι. αντε να βρεις ακρη οι ανθρωποι ειναι ζωα.μια αλλη φορα(αφου εβαλα vivodi)|δεν ειχα τηλεφωνο.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ερχεται ο τεχνικος του οτε.ελεγχει τη γραμμη και μου λεει απο τον οτε ειναι ολα οκ,και κοιταξετο απο vivodi.βεβαιος απο vivodi ολα οκ.την αλλη μερα με παιρνουν απο οτε και μου λεει ο τεχνικος πως καποιοι τεχνικοι απο vivodi ειχαν ερθει στο κεντρο του οτε και κατι πειραξαν και γιαυτο δεν δουλευε η γραμμη.αντε να βρεις ακρη.δηλαδη ο οτε ειναι ξεφραγκο αμπελι και μπαινει οποιος θελει και κανει οτι γουσταρει
gregdais Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 1242 kai 134 sinexeia kai prikse tous kathimerina alliws den vgazeis akri, kai na min zitas, na apeteis... etsi mono psilo pairnei mpros o p-ote mas....
nazgul Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Καλά 2 μήνες τώρα έχω μάθει όλους τους τηλεφωνητές στο 134. Φαντάζομαι η θεραπεία θα συνεχιστεί για λίγο(ελπίζω!) καιρό ακόμα, μιας και η επικοινωνία μαζί τους είναι εκτονωτική(βγάζεις τα εσώψυχα σου)! Το μόνο θετικό είναι πως οι ταχύτητες είναι real 384. Δεν ξεχνώ όμως τα ωραία μου λεφτουδάκια που τ'έσκασα για 512 και φυσικά δεν θα τους αφήσω σε ηρεμία μέχρι ν'ανταποκριθούν στις συμβατικές τους υποχρεώσεις. Και να σκεφτείται πως μέχρι τώρα ήμουν ευνοϊκά διακείμενος προς ΟΤΕ γιατί παλαιότερα που είχα ΙSDN γραμμή μου είχαν ενεργοποιήσει το DSL μέσα σε 5 μέρες. Που να φανταζόμουν πως με το πέρασμα σε PSTN θα ήταν τόσο ανθυγιεινό για τα νεύρα μου!
pande Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 κοιτα το τηλεφωνικο κεντρο του οτε ειναι απο τα καλυτερα.σε αυτους τουλαχιστον δεν περιμενεις 20λεπτα και 30λεπτα οπως σε κατι vivodi.αλλα ειπαμε μην τα θελουμε ολα δικα μας.και καλες τιμες και γρηγορες ταχυτητες και καλη εξυπηρετηση.αφου στην ελλαδα ζουμε
fotisman Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το modem σου σε τι ταχύτητα συγχρονιζει? Γιατί παίζει να σου έδωσαν 512 γραμμή απο τον ΟΤΕ και η Οtenet να σου έδωσε κωδικό για 384, οπότε θα έχεις ταχύτητες 384. Απο το site της Otenet δε μπορείς να δεις τη γραμμή σου, εκεί φαίνεται μόνο τι ταχύτητα είναι το password. Δες το modem σου και πες μας...
broylis1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Επειδή και σε μένα είχε γίνει το ίδιο με HOL, πλήρωσα 512 κια με συνδεσανε 384 σου λέω το εξής...Μάλλον πρίν ενεργοποιήσουν μια σύνδεση τη βάζουν μια μέρα περίπου να δουλέψει δοκμαστικά στο 384 και μετά γίνεται μαι διακοπή της γραμμής για λίγα λεπτά και επανέρχεται σε 512...Κάνε υπομονή μια μερούλα και μάλλον θα φτιάξει...Έχει συμβεί και σε άλλους εδω μέσα.
nazgul Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το router μου συγχρονίζει στα 384. Όταν το διαπίστωσα θορυβήθηκα λιγάκι αλλά πίστευα πως θα διορθωθεί. Μόλις όμως είδα στο site της OTEnet πως η υπηρεσία που είχα αγοράσει ήταν onDSL384, άρχισαν να με λούσουν οι μαύρες έννοιες. Μιας και μου είπαν όμως στο OTEshop πως το αίτημα εκκρεμεί, θα κάνω λίγη υπομονή, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η κοροϊδία μιας και είμαι χρόνια πιστός πελάτης τόσο του ΟΤΕ(καλά αυτό ψιλοεξυπακούεται!) όσο και της ΟΤΕnet. Και φίλε pande έχεις δίκιο, τα παιδιά στο 134 είναι πολύ ευγενικά και δεν φταίνε αυτά για ότι κακό συμβαίνει σ'εμάς, ούτε έχω βριστεί ποτέ μαζί τους και ούτε σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον. Το να βρεις τον υπεύθυνο σ'ένα τόσο χαώδη γραφειοκρατικό οργανισμό είναι σαν ν'αναζητάς βελόνα στ'άχυρα. Μου φαίνεται πως σ'αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το ρητό πως η υπομονή είναι και αρετή!
craneman Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Και σε μένα κάνανε 40 ημέρες!!!!!! Ούτε πεθαμένος να ήταν!!!!!!!!!! Μετά από τις 10-12 εργάσιμες ημέρες που λένε, τι μπούρδες τελικά, από τα πολλά μου ενεργοποιήθηκε. 384 ζήτησα 393,2 βλέπω στο εικονίδιο. Πιστεύω ότι ίσως άξιζε τον κόπο και τα μπινελίκια που ακούγανε κάθε ημέρα οι υπάλληλοι – πιόνια τις Otenet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.