Προς το περιεχόμενο

Συμπερασματα απο συγκριση ISP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι εδω και μια εβδομαδα περιπου κατοχος του vivodi cube.Εκανα ηδη post οπου ανεφερα τους προβληματισμους μου σχετικα με τις χαμηλες ταχυτητες που μου παρειχε ο provider.Απευθυνθηκα στη Vivodi και μετα απο πολυ αναμονη αληθεια(28-30λ)απαντησε ενας πολυ ευγενης νεαρος με διαθεση και κατανοηση να ακουσει(κατι που θεωρω πολυ σημαντικο).Ο κυριος,δεν κρατησα το ονομα του,μου ειπε οτι θα το δωσει ως βλαβη...Την επομενη μερα μετα απο συμβουλη φιλου πηρα τον ΟΤΕ στο 122 για να ζητησω καθαρισμο(!) γραμμης..Την επομενη ημερα ενας αλλος ευγενικος υπαλληλος απο τον ΟΤΕ με πηρε στο κινητο και αφου μιλησαμε αρκετα μου εξηγησε οτι αφου εκαναν ελεγχο δεν εντοπισαν-διαπιστωσαν κατι που ενοχοποιειται για το κακο χαλι της Dsl συνδεσης μου.Ξανα στην Vivodi τηλεφωνο 25-30 λ αναμονη κλασικα και ο υπαλληλος μου ειπε κατι πολυ σωστο να παρω demo αλλης εταιρειας ωστε να ελενξω τι φταιει.Πηρα demo απο forthnet(για 3 ημερες παρακαλω)και απο hol(5 ωρες οι τσιγκουνηδες).Εδω ειμαστε:με forthnet η ταχυτητα εφθασε στα ιδια και ανεπαισθητα καλυτερα επιπεδα των 25-40kb/s η Vivodi ηταν γυρω στο 15-35 κυριως με μικρα peak στα 39-40, εκει ομως που ειδα διαφορα ηταν με το demo της hol ταχυτητα σταθερα 45-56kb/s με μια επιφυλαξη:στο site τους το demo αναφερεται σε 1024.Εγω τους ζητησα 512,για να συγκρινω ομοια πραγματα.Μια κοπελια ειπε οτι αφου ειχα 512 γραμμη απο ΟΤΕ δεν επηρεαζει το transfer εγω επεμεινα λεγοντας κατι δικες μου @α@αριες και τελικα μου εδωσε user και password για 512(ειπε).Τα αποτελεσματα της συγκρισης μου απεδειξαν 2 πραγματα α)πριν αγορασω οτιδηποτε πρεπει να καν ενδελεχη ερευνα αγορας.Ολη η παραπανω κατασταση επρεπε να ειχε προηγηθει της αγορας.Το λαθος ηταν δικο μου βεβαια η επιλογη στηριχθηκε σε οικονομικα κριτηρια,αλλα η ποιοτητα και το κοστος ειναι μαλλον εννοιες αναλογες.β)ειχα μια ανησυχια μηπως εφταιγε το router της Vivodi το Microcom AD2646 ή οι καλωδιωσεις του ΟΤΕ στη γειτονια μου ή και το τηλεφωνικο δικτυο μεσα στο σπιτι μου για τις χαμηλες επιδοσεις της dsl.Τιποτα.Ολα ειναι θεμα παροχου.

Η συνεχεια τωρα που σας γραφω προσπαθω περιπου 3 τεταρτα να πιασω γραμμη στο τεχνικο τμημα να πω τα ιδια μπας και διορθωθει η κατασταση.Περιμενω και θα σας γραψω...

Ενω τελειωνα το post μιλησα με υπαλληλο απο τεχνικο τμημα οπου καταλαβα οτι θα το ψαξουν το θεμα μιας και ειναι ζητημα ...τιμης για την εταιρεια.Παλι πρεπει να αναφερω την αψογη συμπεριφορα των υπαλληλων της vivodi

Δημοσ.

Φίλε εγώ πλέον πιστεύω ότι είναι θέμα DSLAM και τύχης καθότι εγώ έχω HOL 512 και εδώ και 2 εβδομάδες σέρνομαι κυριολεκτικά...Καλό είναι να κάνουμε μια σχετική έρευνα αγοράς πάντα, αλλά τελικά στο DSL έτσι όπως τα έχει κάνει ο ΠΟΤΕ δεν μπορείς με σιγουριά να ξέρεις εάν έχεις κάνει τη σωστή επιλογή...Σκέφτομαι και γω να πάρω demo απο άλλο isp μπας και δω διαφορά, αγού απο τον ΠΟΤΕ είπαν πως η γραμμή είναι μια χαρά...

Δημοσ.

τελος το demo της hol τερμα και το αξιοπρεπες browsing.Απο σημερα το απογευμα ξανα vivodi και ...τα κεφαλια μεσα.Ταχυτητες απο10-30kb/s.Ελεος,αλλα ας ειναι 5 μηνες θα περασουν.Απλως με εκνευριζει το γεγονος οτι με πιασαν Κωτσο,και δε λεει κανεις οτι με τον επομενοISPτα πραγματα θα πανε σιγουρα καλυτερα,ασχετο απο τν εμπειρια που ειχα με τα demo.Δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι ο σωστος επαγγελματιας που σεβεται τον πελατη ειναι εξαιρεση στο Ελλαδισταν.Θα τα θυμομαστε μετα 10 χρονια οταν ολοι θα σερφαρουμε με 2-5 mb/s και θα γελαμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...