adamakos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 * Τότεναμ - Τσέλσι. 2 * Οσέρ - Λε Μαν. 1 * Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο. 1 * Λίβερπουλ - Άστον Βίλα. 1 * Ξάνθη - Εργοτέλης. 1
kosmasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Πανθρακικός 2 , Αρης 2 , Μπολόνια 1. Καλά ταμεία
Iron_man21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ 1, ΡΟΔΕΡΑΜ 1, ΡΑΣΝΤΕΝ & ΝΤΑΪΑΜ. 1(το φοβάμαι],ΚΑΡΛΑΪΛ 1[πολύ χληαρό]
fotis200 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα εγώ θα δώσω τένις και θα πάω ενάντια στο ρεύμα Για αύριο , για το ΑΤP του Mαϊάμι Gicquel - Monaco 2 με απόδοση 2,10. Περισσότερα στο http://www.tennis365.gr
adamakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 * Νιουκάστλ - Τσέλσι * Φούλαμ - Λίβερπουλ * Λε Μαν - Λυών * Πανθρακικός - ΑΕΚ όλα διπλά ...
tommy.betosophy Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται οτι με ενα φίλο δημιουργήσαμε ενα blog που αφορά το στοίχημα και την ενημέρωση. Ειναι καθαρά ερασιτεχνικό αλλα θεωρήσαμε σωστό απ τη στιγμή που ασχολούμαστε αρκετά με το στοίχημα και επισκεπτόμαστε συχνά το ταμείο,να μοιραστούμε τα προγνωστικά μας και με άλλους φίλους. H διεύθυνση ειναι http://betosophy.blogspot.com Ελπίζω η δημοσίευση της διεύθυνσης στο site να μην απαγορεύεται. Όποιος θέλει μας επισκέπτεται! Περιμένουμε τα σχόλια σας!
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_5891.html ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ OVER -UNDER!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???>> ισχυει αυτο που γραφει?
adamakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_5891.htmlΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ OVER -UNDER!! ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???>> ισχυει αυτο που γραφει? αυτο που γραφει ισχυει αλλα εγω δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το περιεργο ο ολυμπιακος ηταν πληρως αδιαφορος. γιατι να ασχοληθει με τον αγωνα? ο παο ηταν τοσο αχρηστος που δεν καταφερε να βαλει ουτε ενα γκολ ενω ειχε 324732054742143 κλασικες ευκαιριες η αεκ σερνοταν οπως σερνοταν σε ολη τη χρονια οταν τα ματς ειναι αδιαφορα τα παντα μπορουν να συμβουν. ειναι λογος αυτος να το κανουμε θεμα? και οσον αφορα τις εταιριες στοιχηματων, ειναι απλα επιχειρησεις που θελουν να βγαλουν κερδος. θα νοιαστουν για τον παιχτη? προφανως θα κοιταξουν το συμφερον τους προσωπικα για μενα η ειδηση ειναι τελειως ακυρη. ειδικα οταν τα πρωταθληματα φτανουν στο τελος τους.
panaathas Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδια σορρυ για την off-topic κουβεντα αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργουν τα συστηματα στο δελτιο;Ευχαριστω..
adamakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδια σορρυ για την off-topic κουβεντα αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργουν τα συστηματα στο δελτιο;Ευχαριστω.. καλυτερα ανοιξε ενα καινουριο θεμα για να μην το χαλαμε αυτο γινε και λιγο πιο συγκεκριμενος και θα σου απαντησω
elven Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πόρτο Χ Αρσεναλ Χ Η Πόρτο θα έρθει 1-1 και η Άρσεναλ 1-1. Η Άρσεναλ θα κερδίσει στα πέναλτι 5-3 Αύριο θα επικρατήσει λιακάδα με ασθενείς ανέμους 4 εώς 5 μπορόρ ενώ θα βρέξει σποραδικά. Τα νούμερα του τζόκερ θα είναι 4,28,15,37,2 - 17 Στο LOST θα βυθιστεί το νησί. Την κυριακή θα έχουμε Ανάσταση Αυτά απο προβλέψεις
kosmasgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μετά το χτεσινό γιορτινό ταμείο που πήγα και λαμβάνοντας υπόψιν ότι σε 4 βδομάδες έχω χάσει μόνο μια φορά θα προτείνω για σήμερα : Πόρτο , Μίλαν , Αμβούργο με απόδοση 3 μονάδες Χρόνια Πολλά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:24 ---------- Ταμείοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
adamakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 * Μπάγερν - Σάλκε : 1 * Γουέστ Χαμ - Τσέλσι : 2 * Εργοτέλης - ΑΕΚ : 2 * Μίλαν - Παλέρμο : 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.