Προς το περιεχόμενο

Το μεγα κόλπο του ΟΤΕ !!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καινούριο με τον ΟΤΕ το μάθατε...;;;;

Παει προχθές ένας γνωστός μου στον ΟΤΕ να κάνει μία γραμμή για να βάλει αύριο μεθάυριο ένα OnDSL KIT από το συνοικιακό μαγαζί που ψωνίζει...

Συμπληρώνει την αίτηση και τι του λέει η κοπέλα...

κοπέλα ΟΤΕ>"θα βάλετε DSL εεε;"

γνωστός >"ΝΑΙ" απαντά εκείνος...

κοπέλα ΟΤΕ>"ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ απο αλλού"

γνωστός >"ΝΑΙ θα βάλω από ενα μαγαζί που το έχει ένας φίλος μου..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Κύριε μου έχουμε και ONDSL kit και ConnX ποιός ο λόγος να περιμένετε τόσο καιρό να μπεί DSL ενώ αύριο μπορούμε να σας το ενεργοποιήσουμε άμεσα...."

γνωστός>"Οχι θα βάλω από το μαγαζί που το έχει φίλος..."

κοπέλα ΟΤΕ>"Δεν θα έχουμε πόρτες να σας εξυπηρετήσουμε τότε..."

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΑΘΕΜIΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ... γιατί πολυ απλά ο γνωστός μου ήθελε να βάλει ONDSL kit αλλά από το φιλαράκι του που θα του κάνει 2-3 δόσεις... ο ΟΤΕ όμως ήθελε να πουλήσει άμεσα και να ενεργοποιήσει άμεσα για να μην δώσει αυτό το airtime σε τρίτο αλλά ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ (ΠΩΛΗΤΡΙΑ)...

Και φανταστείτε... ο μαγαζάτορας του γνωστού μου... πουλάει OTEnet

ο ΟΤΕ πουλάει ΟΤΕΝΕΤ... και προσπάθησε να πουλήσει εκβιάζοντας τον πελάτη...

φανταστείτε ο μαγαζάτορας να πουλούσε FORTHNET 1BILL .. τι θα έλεγε ο ΟΤΕ... κοπέλα ΟΤΕ> Τι θα αγοράσετε Forthnet DSL ... σε κανένα χρόνο θα έχουμε πόρτες για Forthnet!!!

Το περιστατικό έγινε ΣΕΡΡΕΣ στα κεντρικά του ΟΤΕ...

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΟΥ ΡΕ...

γι' αυτό εγω περίμενα 15 μέρες.... :-(

άρα παίδες αυτό που παίζει με τις πόρτες όλα είναι κουραφέξαλα... υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά κάτσε να πουλήσει ο ΟΤΕ τα Connx και τα Ondsl KIT και μετα να πάρουν σειρά όλοι οι άλλοι που στην ουσία χαμένος πάλι δεν είναι ΟΤΕ αλλά έχει μικρότερο κέρδος...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!:evil:

Δημοσ.

Ρε συ κ εγω απο Ξανθη εχω ακουσει ακριβως τα ιδια.Ειναι θεμα καθαρα νοοτροπιας διοικησης κ διαφορων bonus για τις πωλησεις Conn-X.Μπορει τα κεφαλια στο Μαρουσι να λενε οτι για καθε Conn-X που θα πουλησετε δικα σας 5 ευρω ή κατι τετοιο οποτε σου λεει μετα κατσε να τον εκβιασω.Αστα να πανε.Στην Ελλαδα ζεις.Χειροτερα κ απο την Μπανανια.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

για 5 ευρώ;;; καθυστερούν ανθρώπους που από το ιντερνετ βγαζουν 500€ την ημέρα... και το χρειάζονται άμεσα...

για 5 ευρω;;; αλλα θα μου πείς 20€ το μήνα και πολλα τους είναι τα 5 €...

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...

Δημοσ.

Επειδή έχω γράψει κι αλλού την αλγεινή εμπειρία φίλου σχετικά με την αγορά OnDSLKit αντί Conn-Χ, νομίζω πως είναι χρήσιμο να μην τα χώνουμε γενικώς κι αδιακρίτως, όταν σε κάποια πράγματα υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, Να ξεκαθαρίσω επίσης πως δεν σκοπεύω να το παίξω συνήγορος του ΟΤΕ, με δεδομένο πως του τα έχω σούρει σε μύρια όσα post, αλλά το σωστό πρέπει να λέγεται.

Δεν αποκλείω να ακολουθείται κι αθέμιτη τακτική προώθησης του Conn-X μέσα από αυτόν τον έμμεσο εκβιασμό (το πλέον πιθανό άλλωστε), όμως εκ των πραγμάτων κάποια ολιγοήμερη καθυστέρηση στην γραφειοκρατική διαδικασία υφίσταται και δεν αποκλείεται να μην υπάρχουν θύρες τότε. Με τη συμπλήρωση της χαρτούρας περί OnDSLKit, τα εν λόγω χαρτιά αποστέλλονται στην Otenet η οποία με τη σειρά της τα δίνει στα κεντρικά του ΟΤΕ για να πάνε στα επί μέρους υποκαταστήματα και να ανοίξει θύρα. Αντίθετα με το Conn-X γίνεται (σχεδόν) άμεσα η "κράτηση" θύρας ή, σε περίπτωση που δεν υπάρχει, η είσοδος σε σειρά προτεραιότητας.

Μπορεί να έχεις και δίκιο CyberDreamer πως υφίστανται πόρτες, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να το αποδείξεις.

Δημοσ.

μα αγαπητέ (συγνώμη για την οικειότητα) blueviper το ίδιο του είπανε οτι ισχυεί και για το ondsl kit - το παίρνεις και ενεργοποιείται αύριο!

δεν λέω συμφωνώ οτι υπάρχει κάποιο είδος χαρτούρας και οτι αργεί και η ΟΤΕΝΕΤ και ο ΟΤΕ...

αλλά όταν ο ίδιος ο ΟΤΕ λεει αυτά τα πράγματα - όταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι υποστηρίζουν τα λεγόμενα τότε;;;

...οτι δεν μπορώ - δεν μπορώ να το αποδείξω αλλα απο την άλλη είναι δικαιώμα μου να τα χώνω... τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν μου αφαιρέσαν και αυτό το δικαίωμα...

ΚΑι ζητώ συγνώμη από τουs moderators που γεμίζω ακόμα ένα thread με αυτό το ζήτημα για ADSL.. γιατί πραγματικά δεν είμαι άτομο που βρίζω και απλώς κάνω post - πιστεύω ότι είμαι άτομο που όσο μπορώ βοηθάω με συμβουλές σε όσα ξέρω... αλλα πραγματικά αυτοι οι "ΑΛΗΤΕΣ" με έχουν φέρει ώς εδώ... θα μου πείτε αφού ρε συ έχεις DSL γιατί πορώνεσε τόσο με το πρόβλημα του φίλου σου.... πρόκειται να βάλω και άλλη και επειδή βλέπω τι με περιμένει τα χώνω πρωτού την βάλω...

και ξερετε τι πραγματικά μου την σπάει... δεν είναι το όνομα του ΟΤΕ.. δεν είναι τα κτίρια είναι κάποιοι υδροκέφαλοι υπαλληλοι που την έχουν δεί και θα καθίσουν μερικά χρόνια για να περάσουν την ίδια μούχλα και στους επόμενους νέους υπαλλήλους - με λίγα λόγια είναι η καρφωμένη θέση στο πάτωμα και ο βιδωμένος κ*λ*ς στην καρέκλα...~!

που να πάθουν καρκίνο! και όσοι έχουν.. μετάσταση... ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ! (ελάχιστα)

Δημοσ.

Εγω εβαλα jetpack και ενας φιλος μου ondslkit μετα απο τρεις μερες απο μενα και η γραμμη ενεργοποιηθηκε 1 εβδομαδα νωριτερα για αυτον...Η να πω και το αλλο. Οταν πηγα στον OTE της περιοχης μου(Νεα Μουδανια χαλκιδικης) με το ζορι ηθελαν να με αναγκασουν να κανω πρωτα τη γραμμη μου isdn. Δεν εχουνε λεει διαθεσιμοτητα μεγαλη σε pstn πακετα, και που να φερνουνε τωρα..."Καν'την isdn και σε μια βδομαδα θα ειναι οκ" :-?

Δημοσ.

Να επαναλάβω λοιπόν πως με OnDSLKit ο "δικός" μου, συνεχίζει να περιμένει να ανοίξει μια θύρα 3 εβδομάδες μετά, μολονότι απευθύνθηκε στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΤΕ...προκοπή δεν είδε. Πολλά μπορούν να παίξουν ένα ρόλο σε μια ενδεχόμενη καθυστέρηση, μερικές φορές δικαιολογημένα, συνηθέστερα αδικαιολόγητα κι εντελώς απαράδεκτα. Πέφτει όμως και πολύ υστερία και παράκρουση στις διαμαρτυρίες ενίοτε.

Το δικαίωμα να γράφεις κατά το δοκούν φυσικά και το διατηρείς...χρήσιμο όμως είναι να εξυπηρετεί και τίποτα περισσότερο από την ανάγκη εκτόνωσης του χρήστη, τουλάχιστον για όλους εκείνους που θα το διαβάσουν κι ίσως χάσουν το χρόνο τους προσπαθώντας να ανακαλύψουν το "καινούριο κόλπο" του ΟΤΕ, όταν οι κατηγορίες βασίζονται σε εικασίες κι υποθέσεις. Όπως το βλέπει βέβαια κανείς...

Δημοσ.

9/1/2006 ΟΤΕ Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης. Αίτηση για ADSL Forthnet ADSL in-a-box Plus. 4/4/2006 και ακόμη περιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεενω.

Και η ζωή συνεχίζεται και το ISDN γράφει.

Δημοσ.

blueviper συμφωνώ με όλα όσα λές...

αλλά...

το ότι γινότανε ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ δεν το ήξερα τόσο καιρό αλλά μόνο ότι ηταν γραφειοκρατικό το θέμα....

ΜΕΓΑ ΚΟΛΠΟ για εμένα που δεν μου ηταν γνωστό ως τώρα είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ το από που θα αγοραστεί το ONDSL KIT... μέχρι τώρα πίστευα ότι όλοι στο ίδιο ΚΑΖΑΝΙ βράζαμε... αλλά τελικά το να έχεις βύσμα και θράσος δημοσιου υπαλληλίσκου παίζει μεγάλο ρόλο!

ΟΤΕ... ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

Δημοσ.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

Όλα καλά φίλε μου μ' αυτά που λες...

αλλά ο Ευαγγελάτος & ο Τριανταφυλλόπουλος τι θες να κάνουν γι' αυτό;

:)

Δημοσ.

Βάλε το κινητό σου να ηχογραφεί,κάνε την/τον υπάλληλο να στα ξαναπεί και να σου πει και τ'όνομά του.Μετά δείξτου το κινητό και πες εδώ σ'έχω τώρα.Θ'αγοράσω το κιτ από εσάς κι αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν είμαι online θα σε κάνω βόλτα και θα σε παίζω όπου βρώ.Κανάλια, φόρουμς,περιοδικά,στους γείτονες,στον περιπτερά της γειτονιάς σου κι όπου αλλού βρω.Να δεις εξυπηρέτηση μετά.Άϊντε ν'αρχίσουμε κι εμείς τις φουστιές γιατί αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια.Εμένα μου τόπε στα ίσια τεχνικός του ακατανόμαστου που ήρθε να με βγάλει από το pcm,πως αν είχα πάρει απ'αυτούς πακέτο θα ήμουν οκ απ΄την 1η εβδομάδα(1 1/2 μήνα έκανα για να συνδεθώ).Το τι ακολούθησε μετά απ'αυτή του την ατάκα δεν περιγράφεται.Αν δεν με κρατούσαν οι δικοί μου ακόμη στο γύψο θα ήταν το "παλληκάρι".

Δημοσ.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ που βρήκε και να τα δώσει ως κέρασμα στους υπαλλήλους...

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ:

Την ώρα που θα τρώνε τα χαλασμένα φαγητά να παίζει το φοβερό μοναδικό τραγούδι ΣΟΥΒΛΑΚΙ - Σουτζουκάκι με τον Johnny Max (by the way απο που θα το κατεβάσω (pm me); ~βεβαίως και το έχω σε original cd [γκουχ γκουχ])

Δημοσ.

μ'αρεσει που η υπαλληλος εκανε λες και θα τα εβαζε στην τσεπη της τα λεφτα αν αγοραζε ο φιλος σου την συνδρομη απο εκει..

*ζωα*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...