gtsib Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 hmm kai gw dsl evala apto kentriko katasthma tou ote stis serres.. eftixws ebala otenet k se 1 mera eixe energopiithei kiolas!! mou fainotan apistefto giati mexri tote diavaza gia megalh anamonh mexri na ginei energopiish!! ZHTW O OTES!
CyberDreamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 @mvar δυστυχώς θα έβαζε ένα μικρό ποσοστό... 3-4€ και από την άλλη το bonus της θα ανέβαινε...
CyberDreamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ο gtsib ειναι ζωντανή απόδειξη!!!! Το είδατε και μόνοι σας! by the way to site sou δεν δουλεύει http://www.goalcafe.gr
GT1807 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Να διορθωσω κατι.Δεν ξερω αν πραγματι παιρνουν bonus για τα πακετα που πουλανε.Ειναι ομως μια λογικη σκεψη για να το προμοταρουν τοσο πολυ.Τα καταστηματα του ΟΤΕ σε πολλεις οπου δεν εχει ΟΤΕ-SHOP ειναι σαν να δουλευουν σαν OTE-SHOP κ μια κ η OTENET λεει οτι θα βρουμε το ONDSL Kit κ σε καταστηματα OTE-SHOP τοτε μου φαινεται πολυ φουστια να το προωθουν τοσο το Conn-X.Αν το προωθουν μπροστα στην μουρη σου με αυτο τον τροπο,ποιος μου λεει οτι μεθαυριο που θα φτασει η αιτηση DSL στα χερια τους δεν θα την βαλουν πισω απο καμια 30αρια αιτησης Conn-X??Αυτο αν συμβαινει κ το βρουμε με αποδειξεις τοτε ναι πραγματι μπορουμε να τους σκισουμε τους #%@$!$^.Ειναι υπεραθεμιτος ανταγωνισμος.Βασικα οχι μαλλον ειναι μονοπωλιακη τακτικη.Κατι που ο ΟΤΕ το εφαρμοζει εδω κ χρονια.Μεχρι αποδειξεως της ενοχης του..... Τα σέβη μου
CyberDreamer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 GT1807.... μα δεν είδες τι είπε ο gtsib... (?)
yohoho Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 mia einai h lush na parei ton ote idiwths na fugei apo to dhmosio to management giati alliws den blepoume ksasrterh mera!! egw meta apo 2 mhnes anamonh exw dsl auth th stigmh pou milame efriksa mexri na balw paidia thelei megalh ypomonh!! den to exw pistepsei akoma oti exw shmera adsl mou fainetai oti me koroideuoun lol
gianpan Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Βάλε το κινητό σου να ηχογραφεί,κάνε την/τον υπάλληλο να στα ξαναπεί και να σου πει και τ'όνομά του.Μετά δείξτου το κινητό και πες εδώ σ'έχω τώρα.Θ'αγοράσω το κιτ από εσάς κι αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν είμαι online θα σε κάνω βόλτα και θα σε παίζω όπου βρώ.Κανάλια, φόρουμς,περιοδικά,στους γείτονες,στον περιπτερά της γειτονιάς σου κι όπου αλλού βρω.Να δεις εξυπηρέτηση μετά.Άϊντε ν'αρχίσουμε κι εμείς τις φουστιές γιατί αυτοί δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια.Εμένα μου τόπε στα ίσια τεχνικός του ακατανόμαστου που ήρθε να με βγάλει από το pcm,πως αν είχα πάρει απ'αυτούς πακέτο θα ήμουν οκ απ΄την 1η εβδομάδα(1 1/2 μήνα έκανα για να συνδεθώ).Το τι ακολούθησε μετά απ'αυτή του την ατάκα δεν περιγράφεται.Αν δεν με κρατούσαν οι δικοί μου ακόμη στο γύψο θα ήταν το "παλληκάρι". etsi etsi allo to thema einai oti den prepei na to kaneis auto ston ipalilo. Autos oti tou poune kanei. Se kanena dieuthinti sto magazi na pas na ta sizitisete kai ekei ok!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.