benetton Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 εκει που πρεπει να επιλεξω την χωρα .....επιλεγω το OTHER CONTRY και μετα μου βγαζει οτι εχω γραμμη ADSL βγαζει τα ποσοστα της γραμμης αλλα μου βγαζει το ....OPERATIONAL BUT NOT CONNECTED.?????? ξερει κανει τι να κανω?????
antonis_wrx Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 σωστά επιλέγεις other country. Το username, password τα βάζεις σωστά; το easy configurator μπορείς να το παραβλέψεις και να κάνεις τα πάντα μέσω web interface. Έχει έναν πολύ καλό οδηγό εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25165
benetton Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 εγω βαζω τους κωδικους που βαζω και ADSL MODEM της οτενετ αλλα δεν μου ανοιγει τη γραμμη.στο username πρεπει να βαλω και το @otenet.gr.????αν και το δοκιμασα και με αυτο αλλα και χωρις αυτο
benetton Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΤΟ U.S.ROBOTICS MAXg.αλλα δστο σταδιο που βρισκομαι δεν νομιζω να εχει συμασια ε?????
chriszg Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Έκανες όλες τις ρυθμίσεις σωστά? Πρέπει να βάλεις και το @otenet.gr!!!! Ο οδηγός που αναφέρει ο antonis_wrx είναι πολύ καλός και εύκολος! Υπ'όψην έχει βγεί και το καινούργιο Firmware Version 1.3 (Annex A ή Αnnex Β,αναλόγως τι έχεις). Το κατεβάζεις απο δώ : http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=grec&prod=9108
benetton Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 ο οδηγος που εστειλε το παλικαρι δεν εχει καμοια σεχεση με αυτο που εχει το cd....οποτε δεν μπορω να κανω τιποτε???????
antonis_wrx Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 άσχετα από το cd κάνε αυτά που λέει ο οδηγός και δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι δυο δρόμοι για να φτάσεις στο ίδιο σημείο. Από otenet Νομίζω πρέπει να επισκεφτείς και μια σελίδα για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση adsl..
Greek Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 άσχετα από το cd κάνε αυτά που λέει ο οδηγός και δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι δυο δρόμοι για να φτάσεις στο ίδιο σημείο. Από otenet Νομίζω πρέπει να επισκεφτείς και μια σελίδα για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση adsl[/b'].. Ναι ειναι μια σελιδα για να ανεργοποιησεις το account σου (εαν δεν ειναι ενεργοποιμενο) Εκεί στο Easy conf. που είναι οι ρύθμισις για το το username και έχει να βάλεις το rotocol, VPI, VCI βαλτα ετσι (οπως αναφερεται και στο adslgr.com) protocol: PPP over ATM (PPPoA) Encapsulation: VC/MUX Vpi: 8 Vci: 35 (για τα ελληνικά δεδομένα Οτε/vivodi) P.S φρόντισε τον default κωδικό (default is: admin) και username (default is: admin) να τα αλλάξεις, για περισσότερο ασφάλεια
geioannou Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ok.paidia piga kai to allaja sto plaisio.exei problhma.molis ebala to kainoyrio ola entaxei.sas eyxaristo olous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.