kaiser Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Έχω το εξής πρόβλημα,σκέφτομαι να βάλω γραμμή ADSL μάλλων 512 και έχω κάποιες απορίες,κοιτώντας για κάποιο μοντέλο της Linksys και συγκεκριμένα:http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1115416832495&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper για το BFVP41 στο data sheet με την περιγραφή των χαρακτηριστικών του αναφερεί αυτό,μεταξύ άλλων,στα Minimum Requirements: • Broadband Connection and Cable/DSL Modem Και ερωτώ τώρα,τι θέλει να πει ο ποιητής,εντάξει την σύνδεση εννοείται οτι θα θα την κάνω στον πΟΤΕ και σε κάποιον άλλο ISP αφού θέλω DSL γραμμή αλλά το Cable/DSL Modem τι το αναφέρει,μήπως εννοεί οτι πρέπει να πάρω ενα επιπλέον modem dsl γιατί αυτό υποστηρίζει μόνο λειτουργίες Router κλπ? Το ζήτημα τώρα είναι οτι αν όντως έιναι αυτό που σκέφτομαι τότε μάλλων δεν συμφέρει η αγορά του μιας και χρειάζεται η επιπλέον αγορά του DSL Modem και το θέμα είναι οτι αυτό αναφέρει και σε κάποια άλλα μοντέλα και Wired και Wireless Αυτά σχετικά με την απορία μου!Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος τυχαίνει να γνωρίζει τι σημαίνει αυτό να απαντήσει
StavrosD Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αν θες όλα σε ένα (adsl modem+4 ethernet+wireless router) ψάξε για τα μοντέλα της σειράς WAG... της linksys. Απόφυγε μόνο το WAG354GS καθώς έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα. Μέχρι πρόσφατα είχα το WAG54GS το οποίο λειτουργούσε άψογα. Τώρα μου το "κατασχέσανε" στο γραφείο όπου τους το είχα εγκαταστήσει δοκιμαστικά να δουν αν τους κάνει. Τώρα προσανατολίζομαι στο WAG54GX2 ή το WAG54GX4. Δυστυχώς το τελευταίο δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Για τιμές ψάξε στο http://www.skroutz.gr Το ελληνικό site της Linksys είναι το http://www1.linksys.com/international/defaulttest.asp?coid=61
kaiser Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δεν ψάχνω κάτι όλα σε ένα.Απλά προσανατολιζόμουν στο συγκεκριμένο μοντέλο(μεταξύ άλλων)που το είδα σε μια ιστοσελίδα ενος ελληνικού e-shop και πηγαίνοντας στη σελίδα της Linksys στο data sheet του συγκεκριμένου μοντέλου έγραφε αυτό που ανέφερα ποιο πάνω και αναρωτήθηκα τι να εννούσε.Παρόλα αυτά γιατί η σειρά WAG Προτιμάται?? Η σειρά BEFXX έκτος του ότι είναι ενσύρματη είναι καλύτερη γενικά ή όχι???? Πάντως η απορία δεν μου έχει φύγει ακόμα σχετικά με το τι να εννοεί...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δεν ψάχνω κάτι όλα σε ένα.Απλά προσανατολιζόμουν στο συγκεκριμένο μοντέλο(μεταξύ άλλων)που το είδα σε μια ιστοσελίδα ενος ελληνικού e-shop και πηγαίνοντας στη σελίδα της Linksys στο data sheet του συγκεκριμένου μοντέλου έγραφε αυτό που ανέφερα ποιο πάνω και αναρωτήθηκα τι να εννούσε.Παρόλα αυτά γιατί η σειρά WAG Προτιμάται?? Η σειρά BEFXX έκτος του ότι είναι ενσύρματη είναι καλύτερη γενικά ή όχι???? Πάντως η απορία δεν μου έχει φύγει ακόμα σχετικά με το τι να εννοεί... na sou po ego ti ennoei.oti auto pou thes einai aplos ena router pou exei mia ipodoxi wan gia na tou karfoseis pano ena adsl router i oti dipote mpenei se ethernet.auto aplos mirazei to internet asirmata i ensirmata.diladi exeis 2 mixanimata.auto exei kai thetika kai arnitika.moni i seira wag einai kai router alla kai adsl modem mazi na to po apla.ta wag354g wag54g exoun kapoia provlimata aposindeseon alla tha bgei firmware pou to diorthonei.iparxei kai netgear kai d-link pou pezoun episis mia xaroula.min sigkrineis to wag me tin seira bef.ta wag einai adsl kai wireless to bef einai min wireless kai router aplos.exo dei kai exo setarei speedtouch me to befsr alla poli to kanoun gia auto gia sigkekrimenes vpn efarmoges kai na kovoun paketa pou den xriazontai.apofasise ti thes na pareis na se boithisoume opou thes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.