Highlander Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Στα 1000 posts κερδίζεις μία καφετιέρα. Στα 5000 ένα Scooter Honda. Στα 10000 ένα Honda CRV. Ο Γιάννης_Platano το έχει ήδη παραλάβει. Τα παραπάνω εκτός από την καφετιέρα, είναι μία προσφορά της Honda-Insomnia.gr, επίσημης αντιπροσωπίας Honda για το Ελληνικό Internet.
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Στα 10000 ένα Honda CRV. Ο Γιάννης_Platano το έχει ήδη παραλάβει. Εγω θα τους κάνω παζάρια να πάρω το Honda στα 8000
aledjo Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Τελικα υπαρχουν περιθωρια για παζαρια και εξοικονομηση χρηματων, σωστα aledjo? σωστα. αλλα ισχυει μονο σε μικρα μαγαζια... δε μπορεις να πας στο πλαισιο να κανεις παζαρια για να αγορασεις ενα dvd-rw...
Highlander Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Highlander εσενα η καφετιερα σου δουλευει ακομα? Κοίτα να δεις... Στην γυναίκα μου δεν άρεσε και την πήγα πίσω και την αντάλλαξα με μία τοστιέρα.
madboy Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Αν και δεν είμαι και ο πλεον υπομονετικός πελάτης για να κάνω ερευνά αγοράς θα σας πω ενα μικρό παράδειγμα για να δείτε τα κέρδη μερικών μαγαζιών. Εχω ενα φίλο που δουλευει σε ηλεκτρονικό κατάστημα και ήθελα να αγοράσω ενα προιον που κόστιζε 65 ευρώ. Αυτός μου λέει φιλικη τιμή 55 ευρώ για σένα και του λέω εντάξει. Και στα 55 ευρώ υπήρχε και το κέρδος του μαγαζιού κατι απόλυτα φυσιολόγικο αλλά πιστευω η κανονική τιμή του θα ήταν κοντά στα 50 ευρώ. Πριν λίγο καιρό έψαχνα για τηλεόραση πλάσμα και για το συγκεκριμμένο μοντέλο είχα δει και διαφορά τιμής 300 ευρώ μεταξυ Online shop και πολυκαταστήματος και 100 ευρώ διαφορά μεταξύ μεγάλων αλυσίδων!
mjmj Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Συνεπως υπαρχουν περιθωρια για εξοικονομηση χρηματων. Το θεμα ειναι να το χειριστουμε εμεις σωστα το θεμα.
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια κέρδους. Ας πάρουμε για παράδειγμα εμένα. Αν έρθει στο μαγαζί μου ο mjmj και με ρωτήσει πόσο κάνει μία Viewsonic VE712s θα του πω 428 ευρώ φιλική τιμή με ΦΠΑ. Μετά από παζάρια άντε το πολύ πολύ να πέσουμε στα 419 με δώρο ένα Canon Pixma IP1600. Έχει λεφτά το εμπόριο. Πως νομίζετε ότι χτίζουμε τι βίλλες και αγοράζουμε τα X5. Κοροιδεύοντας τον κόσμο, κλαιγόμαστε ότι τα κέρδη είναι χαμηλά , αφήνουμε απλήρωτους τους προμηθευτές κλπ. Είναι θέμα χειρισμού !
madboy Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο ψαγμένος καταναλωτής είναι ο κερδισμένος καταναλωτής! Και το καλύτερο πριν την αγορά είναι να ψάχνουμε και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά γιατί ο πωλητής ίσως να θέλει να μας πουλήσει ενα προιον δικής του επιλογής παρά αυτό που έχουμε υποψιν μας. Κάτι που γίνεται και κατα κόρον στα προιοντα πληροφορικής και περισσότερο στα έτοιμα συστήματα.
madboy Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Highlander επειδή στα προιοντα πληροφορικής ηθελημένα καλώς ή κακώς δεν κάνω την πρέπουσα έρευνα αγοράς για να μιλήσω με ακράδαντα στοιχεία θα σου πώ όσον αφορά το car audio και γενικά τα προιόντα αυτοκινήτου μην σου πώ οτι έχω παραδείγματα αισχροκέρδειας στο 100%! Αυτά δεν είναι κέρδη που πάνε στην τσέπη μερικών έξυπνων ή κάνω λάθος? οφφτοπικ τέλος. Και στην αγορά πληροφορικής υπάρχει παραπάνω κέρδος απο μερικούς μαγαζάτορες! Μπορεί εσυ,ο Χ και ο Ψ να πουλάτε με λογικές τιμές αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που πουλάνε με περισσότερο κέρδος! Και σε αυτό που λέω δεν νομίζω οτι δεν συμφωνείς! Γιατί όλοι απο εναν εισαγωγέα παίρνουν μια κάρτα γραφικών αλλά πουθενα δεν θα δεις τις ίδιες τιμές στα καταστήματα! Και στην τελική εγω θα προτιμήσω εσένα που πουλάς με σωστές τιμες παρα έναν άλλο με ακριότερες τιμές! Είναι η σχέση εμπιστοσύνης που θα δημιουργηθεί μεταξύ του καταστηματαρχη και του πωλητή.
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 madboy, συμφωνώ εν' μέρει μαζί σου, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Το θεωρώ περιτό. Μην μπλέκουμε την βούρτσα με την μπατανόβουρτσα. Άλλο κατάστημα πληροφορικής και άλλο butique εσωρούχων.
madboy Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Εντάξει δεν υπάρχουν τα μέγιστα περιθώρια κέρδους όσον αφορά τον κλαδο της πληροφορικής σε σχέση με κάποιους άλλους κλαδους αλλά μην λέμε οτι δεν υπάρχει και διαφορά στις τιμές κέρδους μεταξύ μαγαζιών.Μια μικρή αναζήτηση στο Skroutz θα μας δείξει για τα περιθώρια κερδών κάποιων καταστημάτων έναντι άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.