Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή Ιστοσελίδας


APP721073TX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε καμια καλη και εμπιστη εταιρια που να ανλαμβανει κατασκευη ιστοσελιδων χωρις να σε ληστευει.

Πόσο περιπου κοστιζει μια καλη δουλεια???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Kαλησπέρα σας,

επειδή ασχολούμαι με το επάγγελμα και είναι η δουλειά μου αυτή(η κατασκευή ιστοσελίδων-παροχή πακέτων φιλοξενίας-ονόματα χώρου κτλ) θα σας αναφέρω τα εξής χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα και καμία:

 

1)Θα πρέπει αυτός ή αυτή που θα κατασκευάσει την σελίδα να έχει ένα τηλέφωνο και όχι μόνο e-mail για τεχνική υποστήριξη και γενικά για την καλύτερη συνεργασία. Και όταν λέω τηλέφωνο όχι του σπιτιού μου αλλά του γραφείου.

2)Να υπάρχουν κάποια δείγματα εργασίας χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος που ξέρει να κατασκευάζει σελίδες δεν είναι ικανός. Απλά με λίγα λόγια, μπορείς να έχεις μια πρώτη γεύση των υπηρεσιών που σου προσφέρει ο άλλος.

3)Να συνδιάζει καλή ποιότητα με την τιμή και όχι καλή τιμή με την ποιότητα. Η ποιότητα είναι το παν διότι τι να το κάνω εγώ αν δεν έχω καλή ποιότητα και γλιτώσω 50 και 100 ευρώ. Το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά. Μην το ξεχνάμε...

4)Να κόβει τιμολόγια ή αποδείξεις...

5)Να εμπιστευτείτε κάποια σωστή και καλή εταιρεία που δεν κοιτά να οικονομίσει αλλά κοιτά να προσφέρει στον πελάτη αυτό που θέλει.

6)Το πιο σημαντικό: Στην κατασκευή ιστοσελίδων και γενικότερα στο web design δεν υπάρχει τιμολόγιο ούτε ταρίφα. Τιμολογείς τον πελάτη με βάση τα χαρακτηριστικά και τα κριτήρια που θέλει ο πελάτης και όχι ξεκινώντας από κάποια τιμή. Δεν θα πληρώσω για μια απλή ιστοσελίδα σε απλή html σε σύγκριση με php-mysql το ίδιο. Αλλο το πορτοκάλι άλλο το μήλο.

Τιμολογείς τον πελάτη με βάση αυτό που θέλει και με το τι θέλει να περιέχει η σελίδα του.

 

Αυτά από μένα σαν άνθρωπος που είμαι μέσα στο χώρο.

Και μην ξεχνάμε κάτι τελευταίο. Κοιτάξτε ποιότητα και όχι τιμή.(δεν μιλώ για ακραίες περιπτώσεις, μιλάω σε λογικά πλαίσια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Iphoster : se brisko sosto

@marten91 : ti htan ayto tora..? etsi ayksanoume to pelatologio mas? an einai etsi se kathe mou post na petao kai ena opoios thelei web application edo [email protected] na balo kai gia avatar kai to logo ths ephxeirhshs na balo kai gia signature ena banner kai ola ok... den thelo na ginomai kakos... alla ti tha mou prosfereis? ena bb modarismeno? (sorry alla...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά ... είπα του ανθρώπου με pm ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το έργο, που προφανώς δεν θέλει να κάνει post στο forum.

 

Αν λοιπόν κάποιος περιμένει post εδώ ας μας πει λεπτομέρειες. Δεν μπορείς να απαντάς γενικά, οι ιστοσελίδες δεν είναι μήλα και πορτοκάλια :) Ούτε υπάρχει defacto κλέφτης και μη σε αυτό το χώρο, όπως και οπουδήποτε αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

φίλε tbill δες ακριβώς τι έγραψα λέξη προς λέξη. Καλά έκανες και είπες του ανθρώπου οτιδήποτε και αν του είπες.

Δεν στέκομαι σε αυτά.

Μίλησα γενικά και αόριστα αλλά και συγχρόνως και συγκεκριμένα.

Από κει και πέρα εγώ σαν επαγγελματίας έτσι ξέρω ότι πρέπει να είναι τα πράγματα σε αυτόν τον χώρο. Σωστά και υπεύθυνα και πάνω από όλα αξιόπιστα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

panosru έχει δίκιο απλά εκείνη την ώρα δεν είχα χρόνο...

 

Και βέβαια δεν προσφέρω ένα modarismeno bb, αλλά ένα site σε php & mysql με system content management κι πολύ καλό design!

 

Και πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές.....

 

Να συμπληρώσω και κτ άλλο, δεν είμαι εταιρεία και ούτε ασχολούμαι επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδων.....hobby......

 

Άλλωστε δεν μου το επιτρέπει και η ηλικία μου!

 

Πάντως έχεις δίκιο για το Post μου....sorry που δεν έδωσα details!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@marten91 : ok, an epitrepete poio CMS xrhshmopoieis? ektos kai an exeis ftiaksei kapoio diko sou..

 

@tbill : file tbill ta mhla kai ta portokalia einai apla mia metafora.. an kolas sthn metafora einai san na sou dixnoun to parathyro kai c na koitas to daxtylo..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...