Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πριν μισή ώρα περίπου 230κάτι σε 7'' από τα 120km/h Με άφησε με την αίσθηση ότι θα έβγαζε κι άλλα τερματίζοντας το κοντέρ, αλλά εκείνοι στην αριστερή λωρίδα με 140km/h που νομίζουν ότι τρέχουν, μου έκοψαν την φόρα, απλούστατα γιατί με βλέπουν στους καθρέφτες πολύ μακριά και δεν φαντάζονται ότι σε 3'' θα είμαι κολλημένος ακριβώς από πίσω τους. Το καινούργιο μου BMW F800ST Πολλές αδρεναλίνες..................
insomniaK Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Σαν οδηγός 170km/h - Εθνική Αθηνών Κορίνθου - Opel Corsa 1.2cc Και μετά σου έσκασε η τρόμπα της βενζίνης;;; Εμένα αυτό μου συνέβη, περίπου 160-165km/h και μόλις μπήκα σε πόλη δεν ξαναξεκίνησα στο πρώτο φανάρι... 400ευρώ. Από τότε μέγιστη ταχύτητα 140km/h.
Vagos_46 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=xrnbt-6fsBMhttp://www.youtube.com/watch?v=ZtM9grPU6Jc ΠΩΡΩΣΗ!!! τι να λεμε τωρα suzuki gsx-r 1000 και ducati 999!!!
tolis_01 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Και μετά σου έσκασε η τρόμπα της βενζίνης;;; Εμένα αυτό μου συνέβη, περίπου 160-165km/h και μόλις μπήκα σε πόλη δεν ξαναξεκίνησα στο πρώτο φανάρι... 400ευρώ. Από τότε μέγιστη ταχύτητα 140km/h. Όχι. Το corsa ζει ακόμα και έχει φτάσει τα 160km/h πολλές φορές ακόμα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πάλι για αυτοκίνητα θα μιλάμε; Με 160km/h δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να είσαι σταματημένος, εκτός αν είσαι σε στροφή. Καιρός να συζητήσουμε για τίποτα αντρικά οχήματα ;Ρ
savvvas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 με μία porshe που έχει ο φίλος μου, έπιασε τα 260 σχεδόν! φανταστείτε να τρέχει στα 300χλμ......................
Socratis_g Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Πάλι για αυτοκίνητα θα μιλάμε; Με 160km/h δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να είσαι σταματημένος, εκτός αν είσαι σε στροφή. Καιρός να συζητήσουμε για τίποτα αντρικά οχήματα ;Ρ XAXA ωραίος!! 210 με cbr φίλου. εγω συνοδηγός φόραγα το κράνος της δικής μου μηχανής το οποίο ειναι on-off! To σαγόνι το οποίο εξέχει σε αυτά τα κράνη, μου είχε φτάσει στο σβέρκο και το υποστεγάκι από πάνω πήγε να σπάσει!!!:twisted:
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Πάλι για αυτοκίνητα θα μιλάμε; Με 160km/h δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το να είσαι σταματημένος, εκτός αν είσαι σε στροφή. Καιρός να συζητήσουμε για τίποτα αντρικά οχήματα ;Ρ 270 με M3 CSL μεσα στην Αθηνα μετα απο μεγαλη αριστερη κατηφορικη στροφη, στην οποια μπηκαμε με πανω απο 200... Την ιστορια μπορει να την επιβεβαιωσει και ενα αλλο μελος του forum ο οποιος ηταν και ο οδηγος... Αρκετα αντρικο αυτο πιστευω... Το αν ηταν βλακεια μας, αν θεσαμε σε κινδυνο τις ζωες μας ή καποιων αλλων και οτιδηποτε τετοιο θα παρακαλουσα να μην αναλυθει εδω γιατι υπαρχουν αλλα αναλογα threads και δεν ειναι αυτο το θεμα μας...
nmtray2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 299 με ICE. 308 με το Thalys. Μιλαμε για τρελλη βαρβατιλα.
Vagos_46 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 μα καλα στραγαλια τα περασατε τα χλμ???? 270 μεσα στην αθηνα!!! :shock: κι εγω επιασα 228 με πενηνταρι παπι απο το σπιτι μεχρι το περιπτερο! :mrgreen:
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 μα καλα στραγαλια τα περασατε τα χλμ???? 270 μεσα στην αθηνα!!! :shock: κι εγω επιασα 228 με πενηνταρι παπι απο το σπιτι μεχρι το περιπτερο! :mrgreen: προς τι η ειρωνεια φιλε μου?:evil:
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι που έχουν "πιάσει τα τριακόσια", όταν τους ανεβάζω στην μηχανή αρχίζουν τις υστερίες. Μη χαλάτε τις καρδιές σας, λίγοι πύραυλοι κυκλοφορούν στην εθνική Αθηνών-Λαμίας, το ξέρω γιατί κάνω τη διαδρομή κάθε μέρα. Το μόνο όχημα που κυκλοφορεί συνήθως Παρασκευές-Σάββατο βράδυ και μπορεί να κοντράρει μια μοτοσυκλέτα είναι μια κίτρινη Λαμποργκίνι. Εμείς χαζεύουμε αυτόν, κι αυτός εμάς. Υ.Γ Και όχι δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να με ταπεινώσει ένα... αυτοκίνητο. Πάει πολύ. Χαλαρά με το Λαμποργκίνι.
gus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 προς τι η ειρωνεια φιλε μου?:evil: Κανονικά κάνα μπινελίκι έπρεπε να σου χώσει, που σε πείραξε η ειρωνεία κιόλας!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Κανονικά κάνα μπινελίκι έπρεπε να σου χώσει, που σε πείραξε η ειρωνεία κιόλας!!! :evil: :evil: :evil: :evil: χμμμμ.... και γιατι δεν το κανεις εσυ? Α, πες και τον λογο που πρεπει να φαω το μπινελικι... Να ειναι σοβαρος λογος ομως, δεδομενου οτι δεν ξερεις τις συνθηκες και το σημειο στο οποιο εγινε αυτο που ανεφερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.