gus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 χμμμμ.... και γιατι δεν το κανεις εσυ? Α, πες και τον λογο που πρεπει να φαω το μπινελικι...Να ειναι σοβαρος λογος ομως, δεδομενου οτι δεν ξερεις τις συνθηκες και το σημειο στο οποιο εγινε αυτο που ανεφερα... Ο λόγος είναι πως αν (και μόνο αν) δεν το έκανες σε ειδική πίστα, αλλά σε δημόσιο δρόμο που κυκλοφορούν και άλλοι είναι τρομερά ανεύθυνο και δείχνει έλλειψη σεβασμού! Και μην ακούσω πως είναι ελεγχόμενο, δεν υπήρχε κανείς στο δρόμο και άλλα τέτοια, γιατί όπως είπε και ένα άλλο παιδί παραπάνω πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας που δεν εξαρτάται από εσένα. Παρεμπιπτόντως, η επίθεση δεν είναι προσωπική σε εσένα, μιας και ούτε σε ξέρω, αλλά σε όσους έχουν ανάλογη νοοτροπία.
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δεν υποστηριξα πουθενα οτι αυτο που καναμε ηταν εξυπναδα... Ο δρομος ηταν δημοσιος αργα το βραδυ καθημερινη...αλλα εξακολουθει να ειναι βλακεια αυτο που καναμε (και συναμα απιστευτη αισθηση... Το αν σεβομαι τοους υπολοιπους λυπαμαι αλλα δεν το ξερεις και σιγουρα δεν θα το καθορισει μια στιγμη ελλειψης κρισης στα οσα χρονια οδηγω (χωρις ατυχηματα μεχρι τωρα)... Ο ασταθμητος παραγοντας παιζει παντου και μπορεις να θεσεις σε κινδυνο τις ζωες συνανθρωπων σου ακομα και αν πηγαινεις με 50... Μια χαρα προσωπικη ηταν η επιθεση, αλλιως να το διατυπωνες διαφορετικα ή να μην εκανες quote...
Critter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 .Ο ασταθμητος παραγοντας παιζει παντου και μπορεις να θεσεις σε κινδυνο τις ζωες συνανθρωπων σου ακομα και αν πηγαινεις με 50... Σωστο, αλλα μην ξεχνας οτι οι πιθανοτητες ειναι αναλογες της ταχυτητας. Δηλαδη οσο πιο γρηγορα τρεχεις τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να συμβει καποιος απο τους ασταθμητους παραγοντες με κινδυνο δικο σου αλλα κυριως των άλλων. Για παραδειγμα αν πεταχτει μια γρια στο δρομο με 50 θα προλαβεις. Με 230 οχι. Αν σου σβησει η μηχανη για καποιο λογο,με 50 τραβας χειροφρενο και εισαι κομπλε. Με 230 εχεις γινει αεροπλανο. Σκεψου τις περιπτωσει λακουβας, σκυλου κτλ κτλ... Τελος παντων, βασικα ψιλοανουσια ειναι η συζητηση. Εμενα απλα μου κανει εντυπωση, πως γινεται οταν ολοι πανω κάτω εχουμε χασει καποιον κολλητο, συγγενη κτλ στο δρομο απο απερισκεψιες άλλων ή των ιδιων, να συνεχιζουμε να κανουμε τις ιδιες μαλακιες. Εγω εχω χασει 2 κολλητους φιλους σε διαστημα 6 μηνων. Στη μια εφταιγε αλλος και στην αλλη ο ίδιος. Και οι 2 παντως νομιζανε οτι ειναι καλυτεροι απο οποιονδηποτε αλλο οδηγο, οπως νομιζετε αλλωστε ολοι σας. Τελος σε οποιον μου πει, αδρεναλινη, power κτλ κτλ, να του πω οτι και τα ναρκωτικα εχουν απιστευτη αισθηση οταν κανεις χρηση αλλα σε οδηγουν στο θανατο. Η μονη διαφορα που εχουν δηλαδη με το αυτοκινητο ειναι οτι με το αυτοκινητο οι πιθανοτητες θανατου ειναι λιγοτερες. Επομενως παρτε και soft ναρκωτικα με οποια δεν θα εχετε προβλημα. Τελος, προσωπικα, προτιμω να ξεσπαω και να βγαζω την αδρεναλινη μου στη δικιά μου, παρα σε σιδερα με 4 ή 2 ροδες. Και περνάω καλύτερα και είμαι εξασφαλισμενος οσον αφορα τη ζωή μου. Επιλογες ειναι αυτες θα μου πειτε. Συμφωνω, αλλα παιξτε με τις ζωες σας, οχι με των άλλων.
johnbond Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Εμένα το κοντέρ είχε δείξει 258χμ με Honda S2000..
Socratis_g Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αν θέλουμε να μιλάμε για ταχύτητες και γκάζια, τα 4 τροχα αμαξάκια είναι παιχνιδάκια. Μπροστά στα 1000cc supersport της αγοράς, δεν ξέρω αν μπορουν να συγκριθούν ferrari lambo κτλ κτλ. Τα οποία αν κρίνεις σχέση τιμής με γκαζιου και πάλι χαμένα βγαίνουνε τα τουτού. Από σοβαρής άποψης τώρα: Η ταχύτητα τίνει να ταυτιστεί με την πρέζα!! Είναι πολύ ωραία, δεν λέω.... Αλλά αξίζει τόση αδρεναλίνη? Μία φορά θα μας κοστίσει!! Εγώ προτιμώ να οδηγώ σαν κότα. Αργά και που παρασήρομαι (όπως όλοι) και την ανοίγω τη μηχανή. Αλλά καλύτερα ας ξεκ@υλώνουμε αλλου.
n1k0s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τούμπα το κοντέρ σε KIA PICANTO 180χλμ στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Καλά τα λες Socratis_g, αλλά καιρός να εναρμονιστεί το οδικό δίκτυο και ο ΚΟΚ με την υπόλοιπη Ευρώπη για να μην περνούμε στην παρανομία. Γιατί να αγοράζουμε πολεμικά μηχανάκια και μάλιστα σε τιμές αυτοκινήτου και να μην τρέχουμε, αυτό αποκλείεται. Επειδή θεωρώ μάλλον απίθανο να φτιαχτούνε εθνικές αρτηρίες με προδιαγραφές Αττικής οδού, τουλάχιστον ας καταργήσουνε σε ορισμένα σημεία (π.χ στην ατελείωτη ευθεία της Κατερίνης) τα όρια ταχύτητας, όπως κάνει και ο υπόλοιπος.... ανεπτυγμένος κόσμος. Και θα είναι εγκληματική αμέλεια να μπει κάποιος στην αριστερή με 140km/h νομίζοντας πως τρέχει. Γιατί στην Ιταλία και την Γερμανία πηγαίνουν με 300 αλλά τόσους νεκρούς δεν έχουν, άρα η ταχύτητα ως πρώτη αιτία σε ένα ατύχημα, απλώς δεν στέκει σαν επιχείρημα. Ας κοιτάξουν καλύτερα το ότι κάθε μπουνταλάς παίρνει δίπλωμα αυτοκινήτου λαδώνοντας ή τις νταλίκες του θανάτου και έπειτα ας ασχοληθούνε και με τέτοια ζητήματα. Τα 120km/h ως όριο ταχύτητας, είναι ένας νόμος του 1970 που λίγοι σέβονται λόγω όχι ευσυνειδησίας, αλλά γιατί οδηγούν κάτι κουβάδες. 120 έχει δευτέρα η μηχανή.
Vagos_46 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Καλά τα λες Socratis_g, αλλά καιρός να εναρμονιστεί το οδικό δίκτυο και ο ΚΟΚ με την υπόλοιπη Ευρώπη για να μην περνούμε στην παρανομία. Γιατί να αγοράζουμε πολεμικά μηχανάκια και μάλιστα σε τιμές αυτοκινήτου και να μην τρέχουμε, αυτό αποκλείεται. Επειδή θεωρώ μάλλον απίθανο να φτιαχτούνε εθνικές αρτηρίες με προδιαγραφές Αττικής οδού, τουλάχιστον ας καταργήσουνε σε ορισμένα σημεία (π.χ στην ατελείωτη ευθεία της Κατερίνης) τα όρια ταχύτητας, όπως κάνει και ο υπόλοιπος.... ανεπτυγμένος κόσμος. Και θα είναι εγκληματική αμέλεια να μπει κάποιος στην αριστερή με 160km/h νομίζοντας πως τρέχει. Γιατί στην Ιταλία και την Γερμανία πηγαίνουν με 300 αλλά τόσους νεκρούς δεν έχουν, άρα η ταχύτητα ως πρώτη αιτία σε ένα ατύχημα, απλώς δεν στέκει σαν επιχείρημα. Ας κοιτάξουν καλύτερα το ότι κάθε μπουνταλάς παίρνει δίπλωμα αυτοκινήτου λαδώνοντας ή τις νταλίκες του θανάτου και έπειτα ας ασχοληθούνε και με τέτοια ζητήματα. Τα 120km/h ως όριο ταχύτητας, είναι ένας νόμος του 1970 που λίγοι σέβονται λόγω όχι ευσυνειδησίας, αλλά γιατί οδηγούν κάτι κουβάδες. 120 έχει δευτέρα η μηχανή. σωστος!!! χρονια τα λεμε και αυτοι το χαβα τους!!! και κατι αλλο που δεν εθιξες ειναι η ποιοτητα των ελληνικων δρομων! ειτε σε μαρμαρο οδηγας ειτε στην ασφαλτο το ιδιο ειναι! να μη πω για λακουβες θα βρουμε πετρελαιο καμια μερα!! βγηκαμε λιγο offtopic... α! πολλες μοτοσυκλετες τα 120 τα εχουν με πρωτη!! :-D
Critter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Aigeas καλα τα λες. Στις απεραντες ευθειες ας μην υπαρχουν ορια. Δεν νομιζω ομως οτι μιλαμε για αυτες τις περιπτωσεις. Δεν εχω καποιο επισημο στατιστικο αλλα ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι οι ταχυτητες στις οποιες αναφερεσε ειναι ψωμοτυρι για μερικους στην παραλιακη που ειναι κατοικημενη περιοχη και στο μεγαλυτερο μερος της ορθως και εχει οριο τα 50km. Κολλητος του αδερφου μου που δουλευει στην τροχαια Γλυφαδας στο λογο της τιμης μου, εχει κατεβασει ανθρωπο απο δέντρο 2 φορες. Anyway, δεν χρειαζεται να αναλυσω κιαλλα για περι παραλιακης. Παντως και οι 2 φίλοι μου εκει σκοτωθηκαν. Ρε παιδι μου, θελεις να ξεκ@υλωσεις?Πηγαινε ταξιδι στην Κατερινη και εγω θα σε δικαιολογησω να πας με οσα θελεις σε συγκεκριμενα κομματια. Σου πεφτει μακρια? Πηγαινε στα Μεγαρα αν εισαι απο Αθηνα. Μια ώρα δρόμος ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Όταν μιλάμε για παραλιακή δεν μιλάμε για εθνική αρτηρία οπότε δεν χρειάζονται παραιτέρω αναλύσεις. Ότι κάθε βλάκας αγοράζει ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσυκλέτα στην Αθήνα το ξέρουμε, το θέμα είναι πως άπο όποια σκοπιά κι αν το δεις καταντάει βίτσιο: απλώς δεν χωράνε άλλα. Θέλει να το χρησιμοποιήσει απεγνωσμένα και κάποιος άλλος βλάκας φίλος του του λέει πως η παραλιακή είναι το κατάλληλο μέρος. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν τρέχει σε τέτοιους δρόμους. Εξάλλου έχεις δει κανέναν τέτοιον στην παραλιακή; Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να πεις στον φίλο σου τον τροχονόμο είναι "ένας βλάκας λιγότερος". Εκτός βέβαια αν τυχαίνει να περνάς εσύ από το αντίθετο ρεύμα, οπότε καλύτερα φύγε εσύ για Κατερίνη. Υ.Γ Να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως δεν είδαμε ποτέ καμία σύλληψη για κόντρες στην παραλιακή, αντίθετα είδαμε πολλές-πολλές κλήσεις σε παπάκια. Από τα παιδικά μου χρόνια έχω τουλάχιστον 30, που φυσικά και λέρωσαν το ποινικό μου μητρώο. Γι' αυτό πες επίσης στον φίλο σου τον τροχονόμο πως δεν διαφέρει και ο ίδιος πολύ από εκείνους τους βλάκες. Αυτός απλώς είναι κοπρόσκυλο, είναι σε άλλη κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.