Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους κάποια αντίδραση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pastepseme file tzoykas oti ama mporousa na valo vivodi tha to ixa kani apo tin proti stigmi.

simfono oti iparxoun kai sovarotera provlimata se afti tin xora alla otan ego douleva ena mina gia na mporeso na apoktiso afti tin perivoiti sindesi adsl gia na exo grigoro internet kai efto pou telika parno einai ligo pio pano apo isdn tote den to antexo

pantos min nomizis oti einai kai mikro to provlima metra ola ta atoma pou exoun kanei post kai exoun provlima!

as to afisoume telos panton to prosopiko kai 8elo na mou pite an simfonite gia tis 6 iouniou

einai kali imerominia gia na tin orisoume?

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι αν οι "juniors" που γράφτηκαν πριν κανα μήνα στην Insomnia ψήφησαν (ή πήραν έστω χαμπάρι) τη μεγάλη διαμαρτυρία 2100+ ατόμων που οργανώσαμε απ' το adslgr forum τον Αύγουστο με τη συμμετοχή μάλιστα και δικηγόρου.

Τί σας κάνει δηλαδή να πιστεύετε ότι μια νέα διαμαρτυρία απ' την Insomnia που ασφαλώς και έχει πολύ λιγοτερα άτομα που ενδιαφέρονται για την πορεία των ευρυζωνικών συνδέσεων απ' το adslgr θα κάνει τη διαφορά?

Και πώς θα γίνει αυτό ρε panos_katos? Με το να ανοίξουμε τα p2p? Αφού όλη μέρα και νύχτα ανοιχτά είναι!

Ας σοβαρευτούμε θα έλεγα...

Εγώ πιστεύω ότι η κατάσταση θα αλλάξει με την δημιουργία dslams απ' τους ISPs αν και όποτε το αποφασίσουν.

Με τον ΟΤΕ προκοπή δε θα δούμε. Και τον Αύγουστο το μόνο που μας απάντησε ο ΟΤΕ ήταν ότι έκανε ήδη πάρα πολλά για το adsl...

Τα δε μέσα ενημέρωσης στην πλειοψηφία τους αδιοαφόρησαν για το θέμα. Και πώς να μην αδιαφορησουν όταν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι άσχετοι με το θέμα ή φοβούνται ότι το Internet θα κόψει απ' την τηλεθέασή τους...

Δημοσ.

Ίσος να έχετε δίκιο!

Ίσος εμείς να μην έχουμε την δύναμη να ξεβολέψουμε κάποιους!

Ίσος εμείς να πρέπει πάντα να την τρώμε!

Ίσος είναι πολύ νωρίς για την Ελλάδα να αποκτήσει αυτή την λεγόμενη «γρήγορη σύνδεση»

Ίσος αυτό το μοντέλο του «ότι μας δίνουν παίρνουμε» να είναι και το σωστό

Ίσος το να μένεις στην απραξία είναι και το πιο ασφαλές

Κρίμα!!!

Δημοσ.
Ίσος να έχετε δίκιο!

Ίσος εμείς να μην έχουμε την δύναμη να ξεβολέψουμε κάποιους!

Ίσος εμείς να πρέπει πάντα να την τρώμε!

Ίσος είναι πολύ νωρίς για την Ελλάδα να αποκτήσει αυτή την λεγόμενη «γρήγορη σύνδεση»

Ίσος αυτό το μοντέλο του «ότι μας δίνουν παίρνουμε» να είναι και το σωστό

Ίσος το να μένεις στην απραξία είναι και το πιο ασφαλές

Κρίμα!!!

φιλτατε panos_katos και ολοι εσεις που ζητατε αυτο που επρεπε να ειχαμε ολοι θελω να πω την αποψη μου..αλλη θα την διαβασουν και θα πουν ειναι ρομαντικη, η αφελης, η ουτοπικη. θα ηθελα ομως να την πρετε σαν μια αποψη και να τη σεβαστειτε ειτε διαφωνειετε ειτε συμφνειτε

δε υπαρχει κατα εμου "ισωσ" και δεν θα επρεπε να δεχομαστε αυτο που μας πετανε στην κυριολεξια..αυτο βεβαι δεν ισχυει μονο στις συνδεσεις ισχυει σε πολλα αλλα πραγματα αλλα δεν θα το επεκτεινω ως εκει.

θελω να πω πως πολοι εδω μεσα το σκεφτονται..κανεις ομως δεν κανει κατι οχι γιατι βαριεται αλλ γιατι πιστθει πως θα ειναι μονος του η πς δεν θα καταφερει τιποτα ακομα αν ειναι και με αλλους μαζι

ε λοιπον δεν ειανι ετσι, η μαλλον τολχιστον δεν ειανι ετσι χωρις να προσπαθησει.

με το να βρεις που πρεπει να στραφειςκαι να πεις το προβλημα σου στην ελλαδα ειναι το δυσκολο μερος..δοξα το θεο στην ελλαδα ειμαιστε αντιδραστιοι σε πολλα θεματα και εχουμε καταφερει αρκετα...το πιστεθω πραγματικα...πιεση χρειαζετε..και παντα απο την καταλληλη μερια...το βρυσιμο ειναι η υκολη λυση που την ακολουθησα και εγω αλλα δεν καταφερα τιποτα..χρειαζομαστε κατι πιο μαζικο.

απο την εμρια μου τελευταια σκεφτομαι πολυ να επικοινωνισω με φορεις που ειτε το εχουν κοιταξει το θεμα περισσοτερο ειτε να τους το προτειν ως ενα πολυ κρισημο και σημαντικο θεμα ετσι ωστε να βρουν τους καταλληλους διαυλους να μας βοηθησουν..και προσεκτε..δεν θα βοηθησουν μονο εμας..βοηθανε και τους ιδιους...

ξερω ..σας φαινονται λογια ρομαντικα..αλλα ορισμενες φορες...δεν ειναι κακο να τα βλεπεις απο εκεινη την μερια...

θα ηθελα λοιπον εαν θελουν καποιοι ανθρποι απο εδω μεσα να ασχοληθουμε με αυτο το θεμα πιο οργανωμενα και οχι απλα να ποσταρουμε κατι και απλα να περιμενουμε την αντιδραση η τα "ευχαριστα" νεα για καπιους.

εαν υπρχει καπιος ποθυ το βλεπει εφικτο αυτο τοτε μπορουμε να το συνεχισουμε...εαν οχι..τοτε μαλλον " θα δεχομαστε αυτα που μας δινουν"

ευχαιστω που με ακουσατε και συγνωμη για το μγεθος του μηνυματος

ιλικα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ xtraktor! Πάνω που άρχισα να χάνω το κουράγιο μου.

Δεν με νοιάζει η ορθογραφία καθόλου! Η άποψη με νοιάζει

Έφτιαξα αυτό το post με αυτό το σκοπό!

Για να κάνουμε τελικά κάτι σαν ομάδα! Δίστιχος στην Ελλάδα το ομαδικό έχει πεθάνει προ πολλού!

Δεν ξέρω αν κάποιοι από εδώ μέσα έχουν βολευτεί από την υπάρχουσα κατάσταση και δεν θέλουν να την αλλάξουν πάντως ευτυχώς που υπάρχουν μερικά άτομα που τουλάχιστον λένε την γνώμη τους χωρίς να σκέφτονται «δεν βαριέσαι…αφού θα τρέξει κάποιος άλλος που να τρέχω εγώ!!!!!»

Μπορεί να είναι ανοικτά τα p2p αν βάλεις 2-3 να δουλεύουν ταυτόχρονα με τέρμα συνδέσεις?

Δημοσ.

Προς όλους αυτούς που αμφισβητούν ότι έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις:

1ον: Προφανώς γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια το ποστ του doc1000. Θα παρακαλούσα θερμά να το ξαναδιαβάσετε με προσοχή και να αντιληφθείτε ότι ΔΕΝ κάθονται όλοι με σταυρωμένα χέρια.

2ον: Το να ανοίξεις ό,τι p2p έχεις και να μπουκώσεις τις γραμμές θα καταφέρει σίγουρα ένα πράγμα: να εκνευρίσεις εμένα και όλους τους άλλους που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν καταφεύγουν σε τέτοιες πρωτόγονες λύσεις. Είναι ανάλογο με τους αγρότες που κλείνουν το δρόμο και δε με αφήνουν να πάω στη δουλειά μου, ανεβάζοντας τη δική μου πίεση, πιστεύοντας ότι εγώ θα κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση (άρα μεταθέτουν το "πρόβλημά" τους σε μένα). Σε διαβεβαιώ ότι αυτή η τακτική, και προβλήματα δημιουργεί και σε χαρακτηρίζει ώς αναίσθητο προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι 20 που διάβασαν το ποστ και συμφώνησαν με το σχέδιο δράσης σου είναι περισσότεροι και λογικότεροι από τους 560 που το διάβασαν και αδιαφόρησαν ή από τους 2000+ που έκαναν έγγραφη νόμιμη ένσταση και διαμαρτυρία στον ΟΤΕ, συμφωνείστε μια ημερομηνία και πέστε μας πότε θα είναι για να απέχουμε εμείς οι υπόλοιποι.

Ασε που από δω και πέρα κάθε φορά που θα πέφτουν οι ταχύτητες θα σκέφτομαι ότι θα κανόνισε καμμιά τέτοια "διαμαρτυρία" ο panos_katos πάλι και θα δικαιολογώ τον ΟΤΕ :P

Σκέψου το ....

Δημοσ.
Προς όλους αυτούς που αμφισβητούν ότι έχουν εκδηλωθεί αντιδράσεις:

1ον: Προφανώς γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια το ποστ του doc1000. Θα παρακαλούσα θερμά να το ξαναδιαβάσετε με προσοχή και να αντιληφθείτε ότι ΔΕΝ κάθονται όλοι με σταυρωμένα χέρια.

2ον: Το να ανοίξεις ό' date='τι p2p έχεις και να μπουκώσεις τις γραμμές θα καταφέρει σίγουρα ένα πράγμα: να εκνευρίσεις εμένα και όλους τους άλλους που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν καταφεύγουν σε τέτοιες πρωτόγονες λύσεις. Είναι ανάλογο με τους αγρότες που κλείνουν το δρόμο και δε με αφήνουν να πάω στη δουλειά μου, ανεβάζοντας τη δική μου πίεση, πιστεύοντας ότι εγώ θα κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση (άρα μεταθέτουν το "πρόβλημά" τους σε μένα). Σε διαβεβαιώ ότι αυτή η τακτική, και προβλήματα δημιουργεί και σε χαρακτηρίζει ώς αναίσθητο προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Αν εσύ πιστεύεις ότι οι 20 που διάβασαν το ποστ και συμφώνησαν με το σχέδιο δράσης σου είναι περισσότεροι και λογικότεροι από τους 560 που το διάβασαν και αδιαφόρησαν ή από τους 2000+ που έκαναν έγγραφη νόμιμη ένσταση και διαμαρτυρία στον ΟΤΕ, συμφωνείστε μια ημερομηνία και πέστε μας πότε θα είναι για να απέχουμε εμείς οι υπόλοιποι.

Ασε που από δω και πέρα κάθε φορά που θα πέφτουν οι ταχύτητες θα σκέφτομαι ότι θα κανόνισε καμμιά τέτοια "διαμαρτυρία" ο panos_katos πάλι και θα δικαιολογώ τον ΟΤΕ :P

Σκέψου το ....[/quote']

diavasa poli prosektika ti egrapse o doc1000 kai malista einai poli xrisimi i pliroforia pou mas edose

den kataferan tipota oi prospa8ies pou ekanan

an sou leei tipota afto emena mou leei pola

an den katafero na piso kanena apo edo na organosoyme tin diamartiria toulaxiston 8a leo ston eaftomou oti

prospa8isa

perimeno akoma tin dikiasou protasi!!!

Δημοσ.

panos_katos άσε τους λυρισμούς και απάντησέ μου:

το adslgr το ξέρεις?

Εσύ πήρες μέρος στη διαμαρτυρία του Αυγούστου?

Την διάβασες έστω ΝΑΙ ή ΟΥ?

Τα περι ίδρυσης συλλόγου τα έχεις υπόψιν σου?

Και στην τελική εσύ τί έκανες μέχρι τώρα για να δικαιούσαι να ομιλείς ή τί προτίθεσαι να κάνεις μόλις καταγράψεις 50 Posts "είμαστε μέσα"?

Τα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι δεν είσαι ο πρώτος που σκέφτηκε να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης

Άσε που πολλοί κατα καιρούς έγραψαν "ξεσηκωθείτε ωρε αδέρφια" και όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσουν επώνυμα κατά της σημερινής κατάστασης του adsl στην Ελλάδα αρνήθηκαν τελικά φοβούμενοι να δώσουν τα στοιχεία τους και προβάλλοντας το επιχείρημα της ανωνυμίας.

Φαντάσου να τους ζητούσες και χρήματα για να υποστηρίξουν την προσπάθεια.

Γι' αυτό και οι επώνυμοι ψήφοι μας ήταν μόλις 2198 στη διαμαρτυρία Αυγούστου και όχι 20.000 !

Όσο για το ότι δεν πετύχαμε τίποτα είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα γιατί αν είχες διαβάσει έστω τη διαμαρτυρία που επικεντρωνόταν στην 1mbit και την απήχησή της θα καταλάβαινες ότι η πτώση κατα 50% στα πάγια της 1mbit απ' τον ΟΤΕ ένα μήνα μετά τη διαμαρτυρία μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ξέρεις πόσο κόστιζε η 1mbit πριν ένα ακριβώς χρόνο? 85euro στον ΟΤΕ και άλλα τόσα στους ISPs το ΜΗΝΑ!

Συμπέρασμα: Ναι στην διαμαρτυρία, αλλά με οργανωμένο σύλλογο, δικηγόρο και από άτομα που κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα και μένα.

Και βέβαια όχι απ' την αγαπημένη μας insomnia που αν και είμαι απ' τα παλιότερα μέλη δεν προσφέρεται για οργάνωση τέτοιων διαμαρτυριών.

Χωρίς να θέλω να κάνω και διαφήμιση, το forum αναφοράς είναι το adslgr.com

Δημοσ.

Όσο για το ότι δεν πετύχαμε τίποτα είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα γιατί αν είχες διαβάσει έστω τη διαμαρτυρία που επικεντρωνόταν στην 1mbit και την απήχησή της θα καταλάβαινες ότι η πτώση κατα 50% στα πάγια της 1mbit απ' τον ΟΤΕ ένα μήνα μετά τη διαμαρτυρία μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ξέρεις πόσο κόστιζε η 1mbit πριν ένα ακριβώς χρόνο? 85euro στον ΟΤΕ και άλλα τόσα στους ISPs το ΜΗΝΑ!

Συμπέρασμα: Ναι στην διαμαρτυρία' date=' αλλά με οργανωμένο σύλλογο, δικηγόρο και από άτομα που κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα και μένα.

Και βέβαια όχι απ' την αγαπημένη μας insomnia που αν και είμαι απ' τα παλιότερα μέλη δεν προσφέρεται για οργάνωση τέτοιων διαμαρτυριών.

Χωρίς να θέλω να κάνω και διαφήμιση, το forum αναφοράς είναι το adslgr.com[/quote']

θα πρεπει να σμφωνησω φιλε μου...δεν ειναι λυση να ανοιξουμε ολοι τα p2p...το οτι πρεπει να γινει κατι οργανωμενο ειναι μια πργματικοτητα...και εχει γινει μεχρι τωρα.απα δνε πρεπει να σταματησει η ιεση...εαν εσυ η καποιος αλλος γνωριζει που μπορουμε να απευθυνυουμε..σε πια ομαδα εαν υπαρχει ετσι ωστε να μπορουμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε εγω ειμαι στην διαθεση σας η στη διαθεση οπιουδιποτε για το θεμα αυτο.

παρεπιπτωντως εχθες μιλισα με εναν απο το διοικιτικο συμβουλιο του ινστιτουτου καταναλωτων και μου ειπε πως εχουτν αρχησει διαδικασιες..τωρα δνε ξερω ακριβως αλλα θα τον ξαναβρω για πιο εκτενη συζητηση

εαν καπιος εχει πληροφοιρες χετικα με διαμαρτυειες η αλλες ενεργειες θα ηθελα να συμμετεχω

φιλικα

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι 2000 δεν κατάφεραν τίποτα με νόμιμα και τυπικά μέσα και θα καταφέρεις κάτι εσύ με πλάγιους ανορθόδοξους τρόπους;

Οσο για τη δικιά μου ιδέα, μιας και δε κατάλαβες ακόμα είναι να κάτσουμε στα αυγά μας. Εδώ ολόκληρες εταιρίες έχουν μηνύσει τον ΟΤΕ και ακόμα περιμένουν να δικαστεί .....

Προσπαθείς για κάτι που δεν έχει απόλυτη ανάγκη και μάλιστα με το λάθος τρόπο. Αυτό που δε μας είπες ακόμα είναι γιατί καίγεσαι τόσο πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...