Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το'χεις μόνο για πουλιά γι'αυτό .Αν το είχες γενικά για ζώα ' date=' θα γέμιζε .[/quote'] σε λιγακι θα αλλαξει!
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Πάντως ο παπαγάλος σου φαίνεται πολύ τζάμι. οντως,ειναι απιστευτος!! αλλα κανει πολυ φασαρια και ζημιες!
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 το τοπικ το αλλαξε ο paredwse,και τον ευχαριστουμε! στηλε φωτογραφια του κατοικιδιου σας!
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 [img']C:\Documents and Settings\Lomar Tenebrarius\Επιφάνεια εργασίας\ARHS.JPG[/img] Καλόοοο...αλλά άκυρο
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ναι το ξερω... πώς γίνεται να ανεβάσω φώτο; Υ.Γ. billpeppas έχεις pm απο... εμένα!
billpeppas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ναι το ξερω... πώς γίνεται να ανεβάσω φώτο; Πήγαινε εδώ: http://www.tinypic.com και βάλε στο browse field την εικόνα που θες να ανεβάσεις. Πάτα upload. Στο παράθυρο που θα σε βγάλει μόλις τελειώσει το uploading, κάνε copy paste εδώ το image link [ image url ] μέσα στα tags p.s. pm checked, αλλά δυστυχώς άργησες λίγα λεπτά φίλε μου
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Το κτήνος μου! Βασικά είναι ηλίθιος, τον έστειλα σχολείο - γιατι ψήνεται και αυτός να σπουδάσει - αλλά επειδή είναι μεγάλος αληταράς τον έχουν ταράξει στις αποβολές... αμπάλευτος... P.S. billpeppas κρίμα γμτ....
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 thnks dude!! Αλλά μην τον βλέπεις έτσι, πλάκα κάνει, κοροϊδεύει τον κόσμο συνέχεια.
Lomar Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Καλο είναι αλλα λίγο καμένο, τώρα τελευταία έμαθα οτι κυκλοφορεί γυμνός (σπουδάζω τώρα και είμαι μακρια απο το σπίτι μου) και τώρα το Πάσχα που θα κατέβω κάτω θα τον κάνω τούμπανο στο ξύλο!
Bougas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Lomar,γαματος ειναι!πολυ γλυκος! καντον και κανα μπανιο ομως! θα ψωφισει απ'τη μπιχλα!
greekboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 την κορδελα της την εχεις για να μην τρεχει ο ιδρωτας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.