madsc Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 El Village Οι συνήθεις δραστηριότητες του, η αλητεία στον κήπο, στους τριγύρω κήπους, κ το socializing με τα αντίστοιχα θυληκά. Όταν γυρίζει σπίτι κάθε 1-2 μέρες τρώει όσο βρεί (έχει το σύνδρομο της κατοχής) κ την πέφτει για ύπνο μέχρι να ξαναβγεί. Με σήμα κατατεθέν το μπουλντόγκ -αν ξαπλώσει επάνω σου σου κόβεται η αναπνοή από το βάρος του- απίστευτα παιχνιδιάρης, "κλέβει" ότι αναπτήρα ή μικροαντικείμενο βρει αφύλαχτο. Τα πάει καλά με τα "ποντίκια" κ κάθεται πάντα σε απόσταση αναπνοής από τους ανθρώπους, ενίοτε πάνω τους. Ως γνήσιο αρσενικό κοιμάται πάντα παρέα με τις νεαρές φιλοξενούμενες, δίπλα τους ή συνήθως πάνω τους , και τις παίρνει κ αγκαλιά (δείτε τα χέρια του ). Καθόλου μα καθόλου γκρινιάρης, κάθεται όπου τον ακουμπήσεις όταν ξεκουράζεται, όπως τον ακουμπήσεις. Τον ενοχλούν ελάχιστα πράγματα εώς τίποτα και δεν χαλάει τον ύπνο του για τίποτα - πλην του φαγητού. Στη συγκεκριμένη photo είμαστε 7-8 άτομα τριγύρω του με μουσική, τσιγάρα κ αλκοόλ. Εκείνος ... πάντα μέσα στην παρέα . /sc
MariaTs. Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 madsc μ'αρέσει που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα ποντικάκια! Αλλά μ'αρέσει που κάνει και στριφτό!
evansdimo Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Να και το δικο μου Πιτ-μπουλ! Μιλαμε για κτηνος ετσι?
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Απεκτησα το 1993 δυο γατακια ενος μηνος το καθενα τα οποια τα βαπτισα Ναντιν και Ζοζεφ.Το σεπτεμβριο ο Ζοζεφακης Πεθανε απο ικτερο και γεραματα. Μου εχει μεινει η Ναντιν τωρα .Δεν ειναι κουκλα?
greekboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 δηλαδή ειναι 13 χρονών??ε ενταξει εγω την περναω....ποσο ειναι το μεσο ορο ηλικιας των γατών?
HexStatic Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Να και το δικο μου Πιτ-μπουλ!Μιλαμε για κτηνος ετσι? LOL Plz στείλε και άλλες φωτός από το Κτήνος σου!!! πω τα σπάει λέμε το σκυλί. Τι ράτσα είναι?
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 δηλαδή ειναι 13 χρονών??ε ενταξει εγω την περναω....ποσο ειναι το μεσο ορο ηλικιας των γατών? Νομιζω οτι ειναι γύρω στα 12 με 13 χρονια.εχω ακουσει βεβαια και γατες που εχουν ζησει 20 και 25 χρονια αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.αν φτασει μεχρι εκει η δικια μου ωραια θα ειναι.Μεχρι στιγμης καλα την βλεπω.Αλλα πινει πολυ ρε παιδι μου και θα παει απο συκωτι.χεχε
Bougas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ναι,αλλα δεν παυει να ειναι γατα! μολις ανοιξεις την πορτα......αντε γεια! καθολου φιλικο ζωο η γατα. φοβαται πολυ,με αποτελεσμα να ειναι αντιπαθητικο πλασμα.
Finn Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 εγω δεν είχα ποτε προβλημα με τις γάτες μου. Ποτε δε μου φευγαν.Και στο σπίτι μέσα δε μένανε ποτέ.Απλα καμιά μέρα που είχε κρυο τις έβαζα μέσα στη ζέστα...όταν τέλειωνε η ταινία και ήταν ώρα για ύπνο έξω οι γάτες! Θυμαμαι το πρωί που άνοιγε την πόρτα η μανα μου έμπαινε ο γάτος μου μέσα και έτρεχε και κοιμόταν δίπλα μου ωσπου να ξυπνησω. τον πήραν τα χρόνια όμως και όταν ήταν να πεθάνει έφυγε για να μην τον δούμε νεκρό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Εγω απο μικρες και τις 2 τις ειχα μέσα στο σπιτι.Τις εμαθα μονο να βγαινουν στο μπαλκονι και να κανουν την αναγκη τους στην αμμο.Πρεπει να εχουν βγει λιγοτερες απο 10 φορες απο το σπιτι για να πανε στον γιατρο για κανα εμβολιο. Πολλοι λενε οτι η γατα ειναι κακό πλασμα και μονο οταν πειναει ερχεται για αγκαλιες και χαδια.Και ομως δεν το εχω δει ποτε μου αυτο το πραγμα απο τις δικες μου γατες .Θυμαμαι ο αρσενικος που μου πεθανε το σεπτεμβριο οταν ηταν καμια φορα αρρωστη η μητέρα μου απο καμια γριπη η κατι τετοιο πηγαινει και καθοταν πανω στην πλατη της και δεν εφευγε με τιποτα απο κει.Η θηλυκια που μου εχει μεινει χρονια τωρα μετα που παντρευτηκε η αδερφη μου το 2001 κοιμαται συνεχεια μαζι μου τα βραδια.Δεν πα να ειναι οπουδηποτε μεσα στο σπιτι , μολις με ακουσει και ξαπλωσω στο κρεβατι ερχεται για αγκαλια μεχρι που την παιρνει ο υπνος. Και το γελιο ειναι οτι καταλαβαινει τα παντα η π%%&^τανα.Αρχιζεις και της λες αγαπη μου , ομορφια μου και αλλα γλυκολογα και κλεινει τα ματια της .Μόλις αρχιζεις και την βριζεις και την λες ασχημη και αλλα τετοια , νιαουριζει και σηκώνεται και φευγει νιαουριζοντας απο στενοχωρια.
nmtray2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Η γατα δεν ειναι κακο πλασμα. Απλα ανεξαρτητο και θελει να το δειχνει.
madsc Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 ναι' date='αλλα δεν παυει να ειναι γατα!μολις ανοιξεις την πορτα......αντε γεια! [/quote'] Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απέξω έχω κήπο κ μπαινοβγαίνει σχεδόν καθημερινά ο δικός μου εδώ και ~6 μήνες. Έχει τύχει να λείπει κ 3-4 μέρες σερί. /sc
Bougas Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Απέξω έχω κήπο κ μπαινοβγαίνει σχεδόν καθημερινά ο δικός μου εδώ και ~6 μήνες. Έχει τύχει να λείπει κ 3-4 μέρες σερί. /sc τζογλανος ο γατος ε?αλητηριος! ομορφο ζωο ειναι η γατα,αλλα οχι και τοσο φιλικο. εκανες ψιτ ψιτ σε κανα γατακι στο δρομο,και να ηρθε διπλα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.