Προς το περιεχόμενο

Αθλιες ταχύτητες VIVODI ADSLCube!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες 4 μέρες οι ταχύτητες της Vivodi σε σύνδεση 512kbps είναι πραγματικά άθλιες στην περιοχή της Νεας Σμύρνης. Μακριά από VIVODI, εκτός του ότι θα περιμένετε περίπου στο δίμηνο για να σας συνδέσουν θα πληρώνετε 512 και θα πέρνετε 256kbps, για να μην πω πως θα παίρνετε τα @@.Πάρτε και μερικά screenshots.

image19xu.png

image25bv.png

image36ky.png

:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

νομίζω το dslcube είναι μόνο για shared llu

.

που ξέρεις οτι φταίει η vivo και όχι το dslam του οτε φίλε ?

.

Εγω έχω Full LLU 512

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που βρέθηκε τρόπος

να κόψω τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 395 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 48 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (Server 2)

Test Time:: 2006/04/08 - 8:14pm

Bottom Line:: 7X faster than 56K 1MB Download in 21.33 sec

Tested from a 2992 kB file and took 62.047 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Maxthon; Media Center PC 3.0; .NET CLR 1.0.3705)

Diagnosis: Looks Great : 2.86 % faster than the average for host (33.150)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-39TEQRSPC

Μόλις τώρα έκανα αυτές τις μετρήσεις!ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ μένω και για την ακρίβεια στην πλατεία για όσους ξέρουν!Έβαλα και έναν φίλο μου από περιέργεια που μένει λίγο πιο πάνω και έχει περίπου ανάλογα αποτελέσματα!!

Να τονίσω ότι το απόγευμα σε torrents που κατέβαζα είχα ταχύτητα ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50!!!!!Ένας ακόμη λόγος που πιστεύω ότι κάνεις αρνητική προπαγάνδα στην Vivodi ΧΩΡΙΣ καν να το ψάξεις!Αυτή η καραμέλα......πλήρωσα την Vivodi κι έτσι μου θυμίζει το εξής..........."ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!"Σου αρέσει δεν σου αρέσει βασίζεσαι στον ΟΤΕ κια όχι στο δίκτυο της Vivodi!Πάρε το 121 και μετά έλα και άρχισε να κατηγορείς!

Δημοσ.

runner1 το πρόβλημα σου ποιο είναι; αμφισβητείς πως έχω αυτές τις ταχύτητες; ήμαρτον πλέον με την αγαπημένη σου εταιρία, τα παίρνεις από την vivodi; επειδή εσύ έχεις καλές ταχύτητες σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ! πήγαινε φάε το μπιφτεκάκι σου τώρα. Και Dark_Son20 και με Shared LLU η γραμμή σου πάει σε Vivodi DSLAM μόνο όταν έχεις ΑΡΥΣ access πάει η γραμμή σε DSLAM του ΟΤΕ>.

Δημοσ.

agnwstos.x μέλημα σου είναι να λυθεί το πρόβλημα σου, ή να κατηγορήσεις κάποιο χρήστη χωρίς στοιχεία;

Εσύ έχεις αυτές τις μετρήσεις, αυτός έχει άλλες. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παίρνει από την vivo ούτε ότι εσύ τα παίρνεις από την ψ ανταγωνίστρια.

Τέλεια εταιρεία δεν υπάρχει, ευχαριστημένοι χρήστες υπάρχουν σε όλες, όπως κ δυσαρεστημένοι.

Μία λύση για αρχή είναι αυτή που σου δόθηκε. Ξεκίνα με τηλέφωνο προς τον OTE, κ συνεχίζεις με τηλ στη Vivo. Mόλις σου δώσουν απάντηση/λύση κάποιος από αυτούς ενημέρωσε μας.

/sc

Δημοσ.

den me endiaferei poios ftaiei file, egw thn vivodi plhrwsa den exw kamia sinalagh me ton ote. An den mporei na dwsei to proion pou yposxete as mhn to poulaei. ti me noiazei emena.

Εδω καταλαβαίνεις οτι η λογική σου δεν είναι σωστή.

.

Και για να τα βάζουμε και στη θέση τους τα πράγματα αυτο που υπόσχονται

όλοι οτι θα σου πουλήσουν είναι 512 Κbit απο το σπίτι σου μέχρι το dslam

(και αυτό για web μάλιστα)

απο εκεί και πέρα είσαι σε κύκλωμα που το μοιράζεσαι με άλλους.

Κανείς δεν πουλάει εγγυημένη ταχύτητα, αν θες κατι τέτοιο αγοράζεις

μισθωμένη γραμμή. (και παλί για εγγυημένη ταχύτητα μεταξύ δύο σημείων)

.

Για το άλλο που είπες οτι σε shared llu πέφτεις επάνω σε vivo, νομίζω οτι δεν είναι έτσι, το μόνο που αλλάζει είναι οτι η μίσθωση της γραμμής είναι στο όνομα

της vivo και όχι στο δικό σου όνομα. Κατα τα άλλα είσαι 100 % στο dsl δίκτυο του ΟΤΕ και έχεις ISP vivo.

.

Αλήθεια έχουν βάλει κύκλωμα για Full LLU στην Νεα Σμύρνη ?

Δημοσ.

Δεν έχουν βάλει δυστυχώς full LLU στην Νέα Σμύρνη!

agnwstos.x:

Για το αν είμαι υπάλληλος της VIVODI έχω απαντήσει παλιότερα!Επειδή μιλάω με στοιχεία και δεν έχεις τι να πεις (συν ότι σε άλλα topics έλεγες διάφορα και πάλι δεν μπορούσες να μου απαντήσεις σε ΤΙΠΟΤΑ από ότι επιχειρήματα σου παρέθετα!) νευριάζεις και μου ρίχνεις κατηγορίες;Αν είμαι υπάλληλος τους τότε είμαι και υπάλληλος της Cosmote,Vodafone,AMD,ATI,Telepassport,Teledome κ.α. γιατί σε όλες αυτές κατά καιρούς έχω γράψει θετικά σχόλια!Φαντάσου πόσα λεφτά βγάζω λοιπόν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και μόλις τώρα τέλείωσα την σχολή μου!Ποιος είμαι ρε παιδί μου;

Μόλις μάθεις να συζητάς σωστά απάντα!

Δημοσ.

Δεν δουλευω στην vivodi αλλα θέλω να κανω μια παρατηρηση.Ολα οκ.Οι ταχυτητες σε ολους τους παροχους ειναι αθλιες τον τελευταιο καιρο και θα συνεχισουν να ειναι

Κοιταξτε ομως κατι στο post του φιλου.Η ημερομηνια που εχει στο date and time ειναι μεν η χτεσινη και η ωρα ειναι 11:23 το βραδυ , όμως το post εγινε στις 21:17 .Δεν τον βγαζω ψευτη .ειναι η αληθεια αυτη και εχω ακουσει πολλους να λενε για την vivodi και το εχω δει απο κοντα το προβλημα.Αλλα δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο με την διαφορα ωρας ?

Δημοσ.

Εμένα οι ταχύητες μου με DSLCube (μέσω ΟΤΕ) είναι πολύ καλές και σταθερές...

Έχω μόνιμο κατέβασμα 460kbps (δεν έχει πάει ποτέ παραπάνω, δεν ξέρω γιατί, θα πάρω 121)

Πριν που είχα 384 με Vivodi και ΟΤΕ το κατέβασμα ήταν σταθερά 390

Δημοσ.
Εδω καταλαβαίνεις οτι η λογική σου δεν είναι σωστή.

μαλλον φιλε εσυ εισαι λαθος!

δηλαδη αν χαλασει το παραθυρο στο καινουργιο αυτοκινητο που πηρες, θα παρεις τηλεφωνο το κινεζακι που εφτιαξε το παραθυρο η τον εμπορα απο οπου το αγορασες;

τη vivo και την οποια vivo παιρνεις και ξεχεζεις!! :evil: μετα αυτη ειναι υπευθυνη να επικοινωνησουν και να πιεσουν τον οτε για διωρθωση της βλαβης!!

εχει δικιο ο φιλος δεν ειχε καμμια συναλλαγη με τον οτε!! ετσι και αλλιως o ISP δεν εχει εξουσιοδοτηθει να παρει τη γραμμη;

και επειδη πολλοι ειναι ικανοποιημενοι με μια εταιρια δε σημαινει οτι οσοι αντιμετωπιζουν προβλημα με αυτη ειναι κακοπροαιρετοι! δεν με νοιαζει και δε ξερωτι εχει γραψει παλιοτερα ο φιλος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εχει δικιο!!

και μη βλεπεται ονοματα δειτε μονο το ISP και το προβλημα!!

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρεις τι έχει γράψει ο φίλος σε άλλα topics λογικό είναι να λες αυτό που λες.Το θέμα η όλη στάση του με τα λιγοστά Posts είναι ειρωνική,κατηγορεί ασύστολα,δεν μιλάει με σωστά επιχειρήματα και όταν δεν του αρέσει κάτι που του λέμε μας βρίζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...