agnwstos.x Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 λοιπόν, πρέπει να σας ενημερώσω πως σήμερα η ταχύτητα έχει βελτιωθεί αρκετά αλλά κάνει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ίσως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβημα που διορθώνουν.
greeneye Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 oso afora ti vivodi ego pou ime apo rodo kai exo merika filarakia pou dokimasan tin tyxh tous me ayth thn eteria ,sas pliroforo oti peftei sinexos. exei stigmes pou den exei kan internet.kai epeidh symbainei se pollous kai oxi se enan ine sigouro oti exei para polla problhmata.Ego prosopika ime se forthnet kai exo brei tin ygeia mou afou edo kai posa xronia pou ime ine zhthma an eixa 4-5 fores problima kai ayto entelos prosorino diladi ligon lepton os epi ton pleiston ektos mias foras pou eixe kremasei entelos o pote mas kai emeina ena weekend xoris internet.Oso gia taxythtes piano anelipos kai me ftp kai me torrent (utorrent) 55-60 kbyte/sec ! (se 512 grammh) Oso eixa tin 384 epishs epiana 42-48 stathera! omoia mia allh eteria sinagonizetai epaksia se pesimata tin vivodi.Einai i teledome !!! pragmatika den xero poia ine i xeiroterh apo tis 2 afou na meineis ores xoris pesimo ine sa na zhtas thauma!
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Φίλε agnwstos.x πριν αρχίσεις να λές μην βάλετε vivodi κ.τ.λ. σε παρακαλώ πες μου τι έγγραφη ενημέρωση είχες κάνει για το πρόβλημα σου και σε ποιόν? Πριν φωνάζεις κάνε τα αυτονόητα.
agnwstos.x Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 _DiMoN_ δεν θα δώσω καμια αναφορά σε εσένα, εγώ γράφω τι συμβαίνει με την δική μου σύνδεση, όποιος θέλει βάζει (και σέρνεται) όποιος θέλει δεν βάζει, δεν επιβάλλω εγώ τίποτα σε κάποιον, αυτό το "έγγραφη ενημέρωση" μου άρεσε πάρα πολύ, σε ποιό τμήμα της vivodi δουλεύεις; έγγραφη ενημέρωση έκανα 3 φορές στην vivodi καθώς και καταγγελία σε EETT. Απάντηση καμία. Ευχαριστιμένος _DiMoN_? Επίσης η βελτίωση της ταχύτητας ήταν δυστυχώς στιγμιαία και τώρα πέσαμε στις παλιές καλες ταχύτητες των 25kb/s.
runner1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Έχεις καταλάβει ότι μπορεί να φταίει κάτι σε σένα;;;;Στον υπολογιστή σου,στις ρυθμίσεις,στην γραμμή σου ή δεν ξέρω κι εγω που αλλού;;;ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και χθεσ ήμουν παλι στον φίλο μου και δοκιμάζαμε τις ταχύτητες!Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!Κάποια στιγμή λέω μπορεί να είμαστε κωλόφαρδοι!Πάω σε άλλα 2-3 παιδιά και χρησιμοποίησα μια demo έκδοση που πήρα απο περιέργεια!ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΨΟΓΑ!Δεν είναι δυνατόν να έχει πρόβλημα η Vivodi σε σένα και σε άλλους ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ να δουλεύει ρολόι!! Για την Ρόδο που είπε ο φίλος πιο πάνω.....ρε παιδιά.........όποιος πει ότι υπάρχει εταιρεία που δουλεύει άψογα παντού ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ!Αναλόγως την περιοχή κάποιες εταιρείες δουλεύουν καλά και κάποιες χάλια!Εγώ από την Forthnet με demo που είχα δοκιμάσει τον Γενάρη είχα ίδιες ταχύτητες με τώρα!Δηλαδή ήμουν ευχαριστημένος!Σε άλλες περιοχές έχω ακούσει τρελά προβλήματα.
agnwstos.x Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 runner1 σε βαρέθηκα ρε φίλε, νομίζεις αγόρι μου πως μιλάς με κανένα τελευταίο?Με φρέσκο install knoppix είχα ακριβώς τις ίδιες ταχύτητες, για βοήθησέ με γνώστη μεγάλε εσύ, πόσα θες να μου φτιάξεις τον υπολογιστή μου; να κανονίσουμε ένα ραντεβουδάκι; και στο κάτω κάτω εσύ γιατι καίγεσαι τόσο πολύ αγόρι μου; ούτε help desk της vivodi να ήσουν με τόσα test με τους φίλους σου που έχεις κάνει.
runner1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Αντε και χ..ε μας!Ζητώ συγγνώμη για την έκφραση από όλους αλλά είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!Ακόμα και όταν πάμε να σε βοηθήσουμε μας την λες και έτσι! 1.Δεν είμαι κανένα αγόρι σου!Μάθε να μιλάς καλύτερα! 2.Από ότι φαίνεται είμαι μεγαλύτερος γνώστης από την στιγμή που ψάχνω ότι πρόβλημα έχω και δεν αρχίζω να κατηγορώ και να φωνάζω με το παραμικρό! 3.Αν κανονίσουμε ραντεβουδάκι μόνο και μόνο με το ειρώνικό σου ύφος....δεν θες να ξέρεις που θα καταλήξει...! 4.Δεν καίγομαι!Προσωπικά χέστηκ@ τι πρόβλημα έχεις από την στιγμή που το πρόβλημά σου φαίνεται ότι δεν είναι η Vivodi ή η κάθε Vivodi αλλά ο χαρακτήρας σου! 5.Όταν δεν σου αρέσουν αυτά που ακούς μην αρχίζεις να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι γιατί επαληθεύεις αυτό που πιστεύω τόσο καιρό.....ο μόνος σκοπός σου εδώ στο site είναι να προπαγανδίσεις εναντίον κάποια εταιρείας και όχι να βοηθήσεις!
madsc Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 agnwstos.x με τον τρόπο που μιλάς κ φέρεσαι στα υπόλοιπα μέλη νομίζω ότι κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας που απλόχερα σου προσφέρθηκε από αυτό το forum. ΝAI όλο το forum ανήκει στη Vivo, λοιπόν. Αντίο σου. /sc
paparoupas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Καταρχην, δεν πληρωσες τη vivodi, πληρωσες ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ και μαλιστα μισα-μισα... Στην Κηφισια μολις εκανα το τεστ (support.cybernet.ch) και πιανω 434kbps, το οποιο μαλλον σημαινει οτι εχει προβλημα το DSLAM του ΟΤΕ. Πανω απ'ολα ψυχραιμια, ολοι καταλαβαινουμε οτι τα παιρνεις επειδη εχεις πληρωσει κατι, το οποιο δε σου διαθετουν, αλλα μην ξεσπας εδω μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.