Προς το περιεχόμενο

Αν είσασταν ναυαγός σε ένα νησί...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι υπερβολικά εθιστικό το άτιμο.

Με τη κοπέλα μου έχουμε τρελαθεί να παίζουμε και να σπάει ο ένας τα ρεκόρ του άλλου. Κάθε μέρα εδώ και κάνα 5-μηνο!

Ότι ναναι.

Απλά τέλειο :-D :-D

Έχω κάνει high score 2000 μέχρι τώρα :?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παναγιά μου αυτό το icy towers! Έχω κάνει σκορ 3200 περίπου, 36 ορόφους (το προηγούμενο ήταν 22) και 340 περίπου συνολικά.

Απίστευτος εθισμός! Δεν κόλλησα με το oblivion και θα κολλήσω τώρα με αυτό!

Δημοσ.

Oxi morpg e...? gia na doume

1) Age of Empires 2-3 (Metraei gia 1 afou eine idios titlos ?)

2) C&C Command Conquer: The First Decade (oti egrapsa pio pano stin paren8esi)

3) Starcraft +Broodwar (omoia)

Etsi 8a bgaloume kana xrono... meta blepoume pios kserei mporei na to rikso stin gimnastiki.

Oso gia gineka oxi den 8a paro, 8a eine kala gia tous protous mines alla meta den ksereis ti se perimenei !!!!

Δημοσ.
nice game to ice tower

Απλά τέλειο :-D :-D

Έχω κάνει high score 2000 μέχρι τώρα :?

Παναγιά μου αυτό το icy towers! Έχω κάνει σκορ 3200 περίπου' date=' 36 ορόφους (το προηγούμενο ήταν 22) και 340 περίπου συνολικά.

Απίστευτος εθισμός! Δεν κόλλησα με το oblivion και θα κολλήσω τώρα με αυτό![/quote']

Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι κολλημένοι με αυτό το παιχνιδάκι!!!! :-)

Πάντως είναι όλα τα λεφτά.

Αλήθεια, αν το είχαμε στο νησί και το παίζαμε όλη την ώρα, μέχρι πού να πήγαινε το σκόρ μας???

Το δικό μου σκόρ είναι 2800 κάτι, έβαλα στήχιμα προχτές με τη δικιά μου ότι δεν θα το σπάσει (Είχε τρείς ευκαιρίες) και μου το έσπασε με τη τρίτη (2900 κάτι).

Τώρα πρέπει να τη βγάλω το Σάββατο για ψώνια. Πάει η πιστωτική μου :-(

Ακόμα ένα ωραίο παιχνιδάκι για να φάτε κόλλημα στο νησί, είναι το RunMan's Monster Fracas. Σε αντίθεση όμως με το Icy Tower, εδώ ίσως να φτάσετε σχετικά γρήγορα στο όριο των δυνατοτήτων σας και να το παρατήσετε.

Στο Icy Tower υπάρχει πάντα η δυνατότητα να πετύχεις περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα πατώματα. :-)

RunMan's Monster Fracas:

3609_rmfscreen1.jpg

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!

Είπα να παίξω λίγο τώρα στη δουλειά και έκανα σκόρ 4878, 308 πατώματα με best combo 32 πατώματα!!!!

Γ@μ%το, θα το λέω στη δικιά μου και δεν θα με πιστεύει.

Δημοσ.

εγώ δεν το ήξερα το παιχνίδι. Από εσάς, τώρα το έμαθα! Το ρεκόρ μου είναι δουλεία 1-2 ωρών.

Δημοσ.

ναι κοίτα, έχω κάνει 3200, αλλά το δεύτερο ρεκόρ μου είναι 2100. Οπότε...

Δημοσ.

kala pali 3efigate...

1)kapoio kalo mpiliardo (exw sto nou mou merika gia na diale3w otan er8ei i wra)

2)sol suite (paixnidi me xartia)

3)Skaki

mono ayta ta paixnidia exoun apiri diarkeia ston xrono

ante kai kanenas e3wmiotis

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...