Luxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 δεν ξερω τι γινεται, αλλα ξαφνικα ενω επισκεφτομαι διαφορες ιστοσελιδες βγαζει το μηνυμα " unable to open the page " . για να λυθει το προβλημα πρεπει να κλεισω και να ξαναανοιξω το μοντεμ και να κανω αποσυνδεση/επανασυνδεση απο τις ρυθμισεις του router. το παραξενο ειναι οτι τα emule, μtorrent λειτουργουν κανονικα!! ενω οι broswers και το dc οχι. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο το παγωμα και πως ειναι δυνατον να δουλευουν τα 2 προγραμματα που προανεφερα παραπανω. αρα δεν γινεται παγωμα, αλλα κατι αλλο. τι ομως; format εκανα πριν 3 ημερες, και τοσο καιρο ( 7 μηνες ) δεν ειχα παρομοιο προβλημα. λογικα φταινε ρυθμισεις απο το router.. αλλα εχω και μια υποψια για το κωλο SP2 το οποιο οταν το βαζω μετα απο καθε format μονο προβληματα μου δημιουργει.. αμα φταιει παλι αυτο , το cd θα το σπασω..
the_maniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Κλεισε τα emule,torrrent ή φτιαξε qos για το μοντεμ σου. Το μουλαρι και το torrent σου μπουκωνουν την συνδεση και για αυτο νεκρωνει μετα απο καποιο διαστημα. Συνηθισμενο φαινομενο
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με ISDN αλλα πιστευα οτι θα λυθει αν βαλω DSL.
Luxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 δεν νομιζω να φταινε αυτα. το emule δεν το χρησιμοποιω, απλα το ειχα ανοιξει οταν παγωσε η γραμμη για να δω τι γινεται.. με το μtorrent ολα καλα, αφου το χρησιμοποιω εδω και 8 μηνες χωρις προβληματα.. dsl εχω 8 μηνες και ειμαι μια χαρα.. απλως φαινεται οτι επειδη εκανα format και αλλαξε η ip πρεπει να την αλλαξω και στο router, αλλα δεν αλλαζει η καταραμενη!! οριστε και μια εικονα που δινει πολλες χρησιμες πληροφοριες για την κατασταση στην οποια βρισκομαι. το μηνυμα το εβγαλε καθως πηγα να αλλξω την Ip adress απο 192.168.1.1 σε 192.168.1.2 και αμα πατησω ναι τοτε κλεινει η γραμμη.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο ομως!! ακομα και 192.168.1.3 να βαλω που φαινεται να ειναι η Ip μου, παλι το ιδιο γινεται!! Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με ISDN αλλα πιστευα οτι θα λυθει αν βαλω DSL.μιλαμε για διαφορετικα παγωματα. ειχα και εγω isdn παλαιοτερα και δεν ειναι το ιδιο πραμα. στην isdn παγωνει η γραμμη, εισαι συνδεδεμενος, αλλα δεν μπορεις να κατεβασεις τιποτα, σε αντιθεση με την περιπτωση μου.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Διαβασα τι εγραψες και σου λεω οτι παρουσιαζω παρομοια συμπτωματα, δηλαδη οτι μπορει να παγωσει το browsing αλλα τα p2p να τρεχουν κανονικα και να χρειαστει disconnect/connect η ακομα και reset του netmod για να λυθει το προβλημα. Τωρα αν οφειλεται καπου αλλου λογω διαφορετικης γραμμης, δεν το ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.