Προς το περιεχόμενο

Χάνονται αρχεία από τον σκληρο!!!!

gtman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπν εδω και ενα μηνα "καταστρεφοντε" αρχεια απο τον σκληρο στα καλα καθουμενα!!! Τον κλεινω κανονικα και μολις τον ξαναανοιγω βγαζει οτι εχει κατεστραμενο αρχειο καθε φορα διαφορετικο,η θα βγαζει μπλε οθονη και επανεκιννηση. Αυτο εγινε 4 φορες σε 20 μερες,δηλαδη 4 format(δεν μπορεσα με αλλον τροπο). Εγω παντως υποψιαζομαι οτι ειναι το τροφοδοτικο,κατι δεν θα πηγαινει καλα με τα ρευματα.Ακουω της αποψης σας.

Συνθεση: athlon 3.2,gigabyte k8vt800 pro,6800 msi, x-fi sound,2 dvd,i othoni mprosta sto koyti,4 anemistirakia....kai trofodotiko 350w amarko.

Δημοσ.

de mas les ti skliro evales pano. ti marka itan? IDE, SATA, SATA II ? Kapoies mitrikes se socket 754 itan entelos asimvates me texnologia SATA II. H diki mou px (ASUS K8NE Deluxe me tsipaki nforce 3 pano de mporese pote na synergastei me sata II seagate). Eixe synexeia mple othones kai ekane diafora dika tou. Me to pou evala pano Sata aplo seagate to sistima epaikse mia xara. Episis akoma kai na ypostirizei SATA II sklirous yparxei periptosi na einai asymvati me sygkekrimenous diskous. Px i Asus P5SD2X de synergazetai me seagate Sata II opoiasdipote xoritikotitas synergazetai omos apsoga me sklirous antistoixis texnologias Sata II apo western digital. tsekare ta kai ta ksanaleme:) Kai parallila gia na maste sigouroi oti kai o diskos sou den exei bad clusters trekse kai kana test sto HD Tune pou tha vreis edo:

http://www.hdtune.com/

Δημοσ.

Γιατι σε λάθος topic? Εχω maxtor 120giga sata. Ετρεξα το προγραμμα που ειπες να κατεβασω και ολα ειναι οκ. Κανενα σφαλμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια βοηθηστε.....μην με αφηνετε στο ελεος του κυριου!!!:-D Το προβλημα συνεχιζεται......πολλα format!!! Δυστυχως δεν μπορεσα να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο. Θα πρεπει να αγορασω για να το δοκιμασω,αρα θελω να ειμαι σιγουρος οτι φταιει το τροφοδοτικο. Μηπως ομως ειναι η RAM? Με εχει τρελανει!!! Αμα τον αφησω (το pc) χωρις να το χειριζομαι η απλα να παιζει μονο μουσικη μετα απο κανα 10 λεπτο περιπου,πεταει μπλε οθονη με σφαλμα και κατευθειαν απανεκινηση....αμα τον αφησω παλι,παλι τα ιδια(καθε 10 λεπτα επανεκιννηση) μεχρι που τελικα να κατασταφει κανα αρχειο και να μην μπαινει καθολου μετα στα windows. Στην καλυτερη των περιπτωσεων( 1 φορα εγινε) να λειτουργει μονο σε ασφαλη λειτουργια, και απο εκει αμα κανω επαναφορα συστηματος παλι δεν διορθωνεται το προβλημα. Μονο με format και μετα παλι τα ιδια και τα ιδια......δεν αντεχω!!! Βρειτε μου λυση αλλιως θα τον βαψω μπλε και θα τον πεταξω στον θερμαικό.Ευχαριστω....περιμενω απαντησεις σας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...