Προς το περιεχόμενο

Ατελειωτα προβληματα με sp2 + usb.


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο τοτε που εκανα format, δλδ πριν απο 4 ημερες, και ειχα την εμπνευση να βαλω sp2 παρολλο που ειχα ορκιστει να μην ξαναβαλω, εχω απειρα προβληματα με τις usb Θυρες! καθε 2,3 ωρες εγκαταστω ξανα και ξανα τους drivers απο ολες τις συσκευες οι οποιοες ειναι συνδεδεμενες στις Usb θυρες. πριν απο λιγο το ποντικι δεν δουλευε με τιποτα. επρεπε να του αλλαξω 3 φορες θυρα για να λειτουργησει. δεν ξερω τι γινεται/ θα τρελαθω! ηξερα οτι θα ειχα προβληματα, αλλα δεν περιμενα οτι θα ειχα τοσα πολλα. περιμενω απεγνωσμενα καποια βοηθεια απο εσας. ισως ολα τα usb updates/patches/fixes και δεν συμμαζευεται για win xp pro + sp2. μονο αυτο θα μπορει να με λυτρωσει. βεβαια υπαρχει και η επιλογη να απεγκαταστησω το sp2 και να βαλω το sp1, με το οποιο ημουν ενταξει για 2 μηνες.. βεβαια το καλυτερο ειναι να μην ειχες κανενα sp. απο τον αυγουστο μεχρι και το ιανουαριο ο υπολογιστης πηγαινε μια χαρα! πρωτη φορα τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. μετα εβαλα το sp1 και αρχισαν τα ψιλοπροβληματα. πριν απο 4 ημερες εκανα format, βαζω τα sp2 και τωρα μ@μιεμαι του κερατα!!

 

Pls Help me.. :( :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω πάθει κι εγώ τα ίδια , από τότε που μετά από 3 περίπου χρόνια, αναγκάστικα να κάνω format συμπεριλαμβανομένου και του sp2,το οποίο έτσι κι αλλιώς το είχα από τότε που εκδόθηκε με απολύτως κανένα προβλημα.

Τώρα όμως το PC αρνείται να εκκινήσει με συνδεδεμένο έστω και ένα USB device ?!?!?!? Εάν ξεκινήσει και μετά π.χ. του βάλω το scanner ΟΚ το αναγνωρίζει,εάν χρειαστώ την web cam εεε άιντε και του ξαναπερνώ τους drivers και δουλεύει.

Τι στο καλό κάθε φορά τα ίδια θα συμβαίνουν;

Τόσο καιρό το χαζόκουτο πως και δεν είχε κανένα πρόβλημα;

Οποιος έχει καμμιά ιδέα ας τη ρίξει μπας και σωθούμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχει περιπτωση να χαλασε το usb hub; αλλα εγω αναγκαστικα να βγαλω το ποντικι απο την θυρα usb του υπολογιστη και να το βαλω σε μια θυρα του hub. ημαρτον! ολες οι θυρες μου φαινεται για πεταμα ειναι..

 

αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι φταιει το sp2. σιγουρο καποιο usb patch θα θελει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φταίνε τα Windows που κάθονται κάτω απ' τη μπανανιά και σκαρφαλώνουν πάνω όταν πεινάσουν,αφήνοντας ξεκρέμαστο το computer σας.

 

Κονομίστε κανα καλό WinXpCorpSp2 να βρείτε την υγειά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπως αποδειχθηκε εφταιγε το usb hub!!! τζαμπα τοσα format. τεσπα. για καλο και για κακο εβαλα και το παλιο, καλο sp1 και ειμαι μια χαρα τωρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...