Προς το περιεχόμενο

Motherboard gia Laptop! HELP!

charisrules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia exei eksetasei to laptop mou o giatros :) k mou exei pei pws xreaizetai kainourgia motherboard, omws leei oti tha kostisei 300 eurw!!!!!!!!!! :S Mipos me douleuei to atomo? Kserete pou mporw enallaktika na psaksw gia motherboards gia laptop? Se site h' magazia opos px. to Plaisio. PROSOXI: Oxi paketo me thiki klp, alla MONO laptop motherboard! Thanx!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλαράκι και γώ τα πέρασα αυτά και μάλιστα πρόσφατα... Και ξέρεις ποιά είναι η πλάκα? Είχα τέτοιο μηχάνημα που η μητρική του έκανε 600ευρώ για επισκευή ή αλλιώς 1600ευρώ για καινούρια... Και στον πάτο το επισκεύασα μόνος μου... Πληροφορίες ψάξε στο google (γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς) και βρές την Alman Hellas(Αθήνα) (πάρε τηλ και ρώτα) ή την MDE (θεσσαλονίκη) αν δεν βρείς τα τηλ στείλε email στο [email protected] εννοείται ότι δεν θα σε καλύψουν στην τιμή αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αν πάντως δεν τα καταφέρεις με τις ****εταιρείες αυτές δοκίμασε αυτά τα site : http://www.pchub.com και http://www.clonesuk.com (θα σε καλύψουν σίγουρα) εάν πάλι δεν τα καταφέρεις στείλε mail στην ίδια διεύθυνση να σου δώσω πληροφορίες για κάτι μαγαζιά στην κορέα κ την ταιβάν απ' όπου μπορείς να τα παραγγείλεις τα ανταλλακτικά με αντικαταβολή... (ανάλογα το laptop σου μπορείς να βρείς μητρική με 35 ευρώ και πλαστικά από 12ευρώ)

Δημοσ.

trypakia otan les tin eftiaxes monos sou ti ennoeis?Alaxe auto pou kaike pano ston mobo i new mobo?giati ama exei kaei kati pano ston mobo einai kai diskolo na alaxtei kati.analogos ti zimia exei ginei.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Έχω ένα notebook Toshiba P20-311 και του εχει καεί η motherboard. Τον πήγα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν 800 ευρώ για να αντικαταστήσουν την μητρική του κάρτα και μετά από παζάρια 650!!! Αλλά και πάλι τα θεωρώ υπερβολικά και σκέφτηκα μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί (κατά προτίμηση στην Ελλάδα) που να επισκευάζει μητρικές για φορητούς ή που να μπορεί να φέρει κάποια καινούρια για αντικατάσταση.

Help pls!!!

Δημοσ.

Εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα 2 φορές. Την πρώτη είχε σπάσει ο υποδοχέας του ρεύματος. Αγόρασα έναν από το ebay και τον κόλλησα μόνος μου. Την δεύτερη, δεν ξέρω τι είχε πάθει. Αλλά από το να δώσω 600-800 ευρώ για service το πούλησα στο ebay για ανταλλακτικά (οθόνη, ram, HD, DCRW), έβγαλα 350-450 ευρώ και έβαλα κάτι ακόμα και πήρα καινούργιο!

Δημοσ.

cool alex kalos irthes sto forum.pantos ego tha to poulaga opos o filos gia antalaktika kai tha eperna new na xero oti exo eggiisi apo to miden xana.theoroo pola lefta 450 gia laptop otan mporeis me 800 na pareis new.

Δημοσ.
Παιδιά' date=' έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Έχω ένα notebook Toshiba P20-311 και του εχει καεί η motherboard. Τον πήγα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν 800 ευρώ για να αντικαταστήσουν την μητρική του κάρτα και μετά από παζάρια 650!!! Αλλά και πάλι τα θεωρώ υπερβολικά

Help pls!!![/quote']

...μιάς και λέγαμε για την φοβερή εξυπηρέτηση της Toshiba/Ideal...

Δημοσ.

alo i exipiretisi kai alo to kosts .mporei kapoios na pernei liga kai na ta kanei xalia kai 1 mina kai kapoios na zitaei pola.genika pantos sta laptop zitane trela lefta gia otidipote

Δημοσ.

alo i exipiretisi kai alo to kosts .mporei kapoios na pernei liga kai na ta kanei xalia kai 1 mina kai kapoios na zitaei pola.genika pantos sta laptop zitane trela lefta gia otidipote.edo exo dei kai 300 euro gia cd rom

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά, έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Έχω ένα notebook Toshiba P20-311 και του εχει καεί η motherboard. Τον πήγα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν 800 ευρώ για να αντικαταστήσουν την μητρική του κάρτα και μετά από παζάρια 650!!! Αλλά και πάλι τα θεωρώ υπερβολικά και σκέφτηκα μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί (κατά προτίμηση στην Ελλάδα) που να επισκευάζει μητρικές για φορητούς ή που να μπορεί να φέρει κάποια καινούρια για αντικατάσταση.

Help pls!!!

Στο ebay βρήκα ένα κατάστημα από Αμερική που θα μπορούσε να επισκευάσει τη μητρική του φορητού μου με 195$.

http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-P20-311-Motherboard-LCD-Screen-Repair_W0QQitemZ6847674525QQihZ013QQcategoryZ80205QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

Έχει κανείς καμιά εμπειρία από τέτοιου είδους καταστήματα; Θα μου συστήνατε να τον στείλω τόσο μακρυά;

Δημοσ.

ine ena risko.ine sovaro to katastima?epidi ine ebay min den xanadeis to laptop sou pote i meta sou poun exei pathei kai alli zimia kai theloun kai alla lefta.einai risko

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Help pls!!!

Ακόμα να βγάλω άκρη... Any ideas?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...