gtsekegal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2001 Πείτε μου μια σελίδα που να έχει το εξώφυλλο του FIFA 2001 ελληνικό.Εκτός από την κλασική cdcovercentral.com ή cdcover.com.Αν το έχει κάποιος και μπορεί να το σκανάρει ας μου το στείλει στην ηλεκτρονική μου διεύθυνσή:[email protected] ή ας μου απαντήση στο topic μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-
sado Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2001 To έχω εγω. Μολις βρω χρόνο θα το σκανάρω και θα στο στείλω (το θέλεις μπρος και πίσω?
cool Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2001 Αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να το κάνεις πάσα και σε μένα; Το mail μου είναι [email protected]. Thanks!! <BR
sado Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2001 Sorry παιδιά που δεν σας το έστειλα χτες το βράδυ, είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσω σήμερα το βράδυ να σας το στείλω
cool Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Sado εγώ δυστυχώς δεν το έχω πάρει ακόμα. Αν μπορείς κάνε μια προσπάθεια σήμερα γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Thanks
sado Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Mα το έστειλα και στους δυό σας! Δεν το πήρατε ακόμα; Θα σας ξανά το στείλω το βράδυ
cool Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2001 Από τη δουλειά δεν μπορώ να μπω στο hotmail. Θα δω το βράδυ και θα σου πώ ρε Sado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.