Προς το περιεχόμενο

Προβληματα υποτιτλων

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πειραζει, δεν θα σκασω κιολας...

Κατι αλλο: εχω μια ταινια την οποια το bsplayer αρνειται να παιξει. Avi.

Βγαζει μηνυμα οτι unknown file format(div4). Γιατι?

Με ποιον αλλο τροπο μπορω να τσεκαρω τα fps μιας ταινιας?

Επισης, με το subtitle workshop πως μπορω να ενωσω επιτυχως δυο αρχεια υποτιτλων?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με ποιον αλλο τροπο μπορω να τσεκαρω τα fps μιας ταινιας?

VideoInspector (info αρχείου για εικόνα και ήχο). It's free.

Επισης, με το subtitle workshop πως μπορω να ενωσω επιτυχως δυο αρχεια υποτιτλων?

Tools-->Join subtitles. Και τσεκάρεις recalculate time values

Δημοσ.

Βεβαια και να δω τα fps με videoinspector, επειτα πως μπορω να δω την ταινια με υποτιτλους, χωρις το bsplayer, στο pc?

Δημοσ.
Βεβαια και να δω τα fps με videoinspector, επειτα πως μπορω να δω την ταινια με υποτιτλους, χωρις το bsplayer, στο pc?

Δοκίμασες Media Player Classic;

Δημοσ.

Ανθρακες ο θησαυρος...

Ουτε αυτος παιζει το avi που εχω.

Βγαζει κατι οτι λειπει codec κλπ αλλα χωρις να μου λεει ποιος codec λειπει.

M@l@kies ομως γιατι ο Windows media player (που ολοι τον βριζουμε) το τρεχει το αρχειο κανονικοτατα.

Απλα δεν μου δειχνει τα fps.

Γι αυτο χρειαζονταν εναλλακτικος Player. Αλλα...παπαλα.

Why???

Αν οντως δεν υπηρχε codec κανονικα ουτε ο win media player επρεπε να δειχνει τιποτε. Αρα codec υπαρχει, κατι φταιει στα προγραμματα.

Δημοσ.

Πως να δω Preview την ταινια με τους υποτιτλους για να δω αν παιζει σωστα? (συγχρονισμος)

Δημοσ.
Ανθρακες ο θησαυρος...

Ουτε αυτος παιζει το avi που εχω.

Βγαζει κατι οτι λειπει codec κλπ αλλα χωρις να μου λεει ποιος codec λειπει.

M@l@kies ομως γιατι ο Windows media player (που ολοι τον βριζουμε) το τρεχει το αρχειο κανονικοτατα.

Απλα δεν μου δειχνει τα fps.

Γι αυτο χρειαζονταν εναλλακτικος Player. Αλλα...παπαλα.

Why???

Αν οντως δεν υπηρχε codec κανονικα ουτε ο win media player επρεπε να δειχνει τιποτε. Αρα codec υπαρχει' date=' κατι φταιει στα προγραμματα.[/quote']

Άμα βάλεις το k-lite mega codec pack θα παίζουν τα πάντα...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Πως να δω Preview την ταινια με τους υποτιτλους για να δω αν παιζει σωστα? (συγχρονισμος)

Μπορείς να την βάλεις να παίζει μέσα από το subtitle workshop και από κάτω να έχεις ανοιγμένους τους υπότιτλους.

Δημοσ.

k-lite mega codec δεν θελω να βαλω γιατι θα μου φορτωσει το συστημα με ενα καρο αχρηστους codec. Εξαλλου μονο μια ταινια μου το κανει αυτο, δεν εχω αλλο γενικοτερο προβλημα.

Το subtitle workshop δειχνει την ταινια με μαυρη εικονα!

Καλα, μονο ο windows media player τα παιζει ολα (και συμφερει?)?

Δημοσ.
k-lite mega codec δεν θελω να βαλω γιατι θα μου φορτωσει το συστημα με ενα καρο αχρηστους codec. Εξαλλου μονο μια ταινια μου το κανει αυτο' date=' δεν εχω αλλο γενικοτερο προβλημα.

Το subtitle workshop δειχνει την ταινια με μαυρη εικονα!

Καλα, μονο ο windows media player τα παιζει ολα (και συμφερει?)?[/quote']

Ε δες τη με το media player τότε και μην ασχολείσαι με τα άλλα προγράμματα...:mrgreen: Πάντως αν θες να δεις ας πούμε αρχεία rmvb πρέπει να βάλεις τους codecs...Με τα avi δεν έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

Μα ηθελα να τη δω με υποτιτλους και ο win media player δεν δειχνει!

Ασε που ηθελα να την καψω και σε dvd(με συγχρονισμενους υποτιτλους παντα).

Πως ειναι δυνατον να λειπει codec και ο wmp να τη δειχνει και οι αλλοι οχι?

Πως συμβαινει?

Δημοσ.
Μα ηθελα να τη δω με υποτιτλους και ο win media player δεν δειχνει!

Εγώ πάντως όταν θέλω να δω ταινία+υπότιτλους χρησιμοποιώντας το windows media player, τη βάζω στον ίδιο φάκελο με τους υπότιτλους και δίνω σε ταινία και υπότιτλους το ίδιο ακριβώς όνομα.Έτσι παίζει μια χαρά...:-D

Το θέμα είναι ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω του direct vobsub,το οποίο εγκαθίσταται μαζί με το codec pack...:-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...