foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ηδη του εχουν δωσει 36, αλλα με τη φορολογια εκει περα πεφτει πολυ χαμηλα! Παει προς τα γραφεια της ΚΑΕ να υπογραψει οπως ακουστηκε
vlachaquito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη που έχει γίνει ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή του Λάγιος Ντέταρι. α καλα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. σαν να πηγαινει σφηνα ο ολυμπιακος τωρα και να παιρνει τον ροναλντινιο.. τον πηρε μεσα απο τα χερια της γιουβε... ασχετο οτι μετα δεν εκανε και τπτ το ιδιαιτερο.. Ο τσιλντ ειναι στα γραφεια του ολυμπιακου αυτη την στιγμη..
foufoutios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Ειναι το αδυνατο που ελεγα πριν λιγο... Τελος ο Ντουσερ.. Δεν ερχεται..
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 α καλα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο..σαν να πηγαινει σφηνα ο ολυμπιακος τωρα και να παιρνει τον ροναλντινιο.. τον πηρε μεσα απο τα χερια της γιουβε... ασχετο οτι μετα δεν εκανε και τπτ το ιδιαιτερο.. Έκανε πως δεν έκανε. Μία ομάδα μόνος του ήταν. Πήρε ένα κύπελο και αν δεν ήταν ο Καραγκιοζόπουλος και το φάρδος της ΑΕΚ θα είχε πάρει και πρωτάθλημα μόνος του. Και τι δεν είχε αυτός ο παίκτης. Τεχνική, φοβερό σουτ και με τα δύο πόδια, ντρίπλα, μυαλό.... την μπάλα την έστελνε συστημένη όπου ήθελε και τους αμυντικούς ξαπλωμένους στο χοράρι. Απίστευτο 10ρι, δυό κλάσεις ανώτερος από τον 32+ Ριβάλντο. Ο Ζιο είναι μία τρίχα από το αριστερό φρύδι του Λάγιος.
Critter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Πάντως ο chill πρεπει να ειναι πολυ ατομιστης. Συμφωνα με το ρεπορταζ θελει 3 μπαλες μόνος του. ʽΟ Αμερικανός έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα της μετακίνησης του στους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει ζητήσει να του δώσουν τρεις μπάλες της Ευρωλίγκα, για να προπονηθεί με αυτές το διάστημα που θα βρίσκεται στην Αμερική!ʽ
Critter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Λενε οτι υπεγραψε. http://www.sport24.gr/html/ent/093/ent.244093.asp
insomniaK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Στο olympiacos.org ακόμα δεν έχει ανέβει ανακοίνωση πάντως.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Σε υποτιμησα εγω στο ποδοσφαιρο εδω και 12 χρονια? Μιλας για εμενα? Δειξε ενα ποστ μου να υποτιμω τον Ολυμπιακο ειτε στο ποδοσφαιρο, ειτε στο μπασκετ, αλλιως κατσε διαβαζε και ξαναδιαβαζε οσα γραφεις μπας και τα πιστεψεις. Fair enough..Δεν σε ξερω δεν με ξερεις αλλα εσυ με εβαλες σε αυτο το τριπακι της γενικeυσης...Μην ζητας και τα ρεστα τωρα.. Οσο για τους χαρακτηρισμους και τις ηρωνειες μεσα σε φορουμ, αστα κατα μερος καλυτερα, εδω ειναι χωρος για συζητησεις αντε και διαφωνιες και οχι για διαμαχες, προσβολες και εξυπναδες. Καλο καλοκαιρι και next time ελπιζω να μου κανεις τη χαρη να μην απαντας στα δικα μου ποστ εφοσον δεν θες να ασχολεισαι μαζι μου, οπως και εγω θα σου κανω τη χαρη να αποχωρησω απο αυτο το τοπικ. ΦιλικαΚατσε ρε φιλε γιατι θα μας τρελλανεις.. Εχω μια συζητηση με τον KWSN και πεταγεσαι και αρχιζεις να μου αραδιαζεις ενα σωρο πραγματα απο το πουθενα, ενω ειναι εμφανες οτι δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει απο την αρχη. Γιατι αν τα ειχες διαβασει ολα θα ειχες καταλαβει και τι λεω εγω, και που ειχα εξ αρχης την διαφωνια με τον KWSN.. Και τωρα ζητας και τα ρεστα λεγωντας μαλιστα οτι σε χαρακτηριζω κιολας και σε ειρωνευομαι, ενω κανεις το κλασσικο λαθος που γινεται σε διαδικτυακες συζητησεις, να διαβασεις ενα ποστ μοναχα χωρις να εχεις παρακολουθησει την συζητηση και αραδιαζεις ενα μονολογο πανω σε αυτο; Eμ κουβεντα δεν γινεται ετσι (προφανως γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα των λεγομενων καποιου αν δεν διαβασεις ολες τις αποψεις του) και απο το να σε αγνοησω χαρακτηριστικα για τον λογο που σου ανεφερα, ειπα να σου απαντησω. Δυστυχως δεν επρεπε να το ειχα κανει γιατι με επιβεβαιωνεις με καθε ποστ σου οτι ΔΕΝ εχεις παρακολουθησει την συζητηση και απλα καταπιανεσαι απο 2-3 σημεια για να πεις τα δικα σου. ΥΓ. Επειδη εχει τυχει να παρακολουθησω ξανα τετοιου ειδους φορουμικες διαμαχες και επειδη ξερω οτι στη προκειμενη περιπτωση πρεπει παντα εσυ να δινεις την τελευταια απαντηση, σου λεω εξ αρχης πως δεν θα συνεχισω το παιχνιδι "απαντηση στην απαντηση" και δεν θα απαντησω εδω. Καλη συνεχεια :>Εεε; Πωως; Την "τελευταια" απαντηση; Οκ τωρα πειστηκα πληρως.. Εισαι ελευθερος να γραψεις οτι θελεις και να σαι σιγουρος δεν ξανασχολουμαι..
johnyboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Και σε λίγο Η ΚΑΕ Παναθηναικός ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Dirk Nowitzki για τα επόμενα 2 χρόνια.:p:p::shock:
Critter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Και σε λίγο Η ΚΑΕ Παναθηναικός ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Dirk Nowitzki για τα επόμενα 2 χρόνια.:p:p::shock: Αντε ρε με το παλτο...:p
littlelouievegos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Η μεγαλύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη που έχει γίνει ποτέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή του Λάγιος Ντέταρι. Αυτο ακριβως ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.. Και σαν δευτερο ονομα σε συναρτηση με την ηλικια, τις συμμετοχες του, και την τοτε αξια του στο χρηματιστηριο του ποδοσφαιρου ο Προτασοφ, #2 στην Ευρωπη πισω απο τον απιαστο Βαν Μπαστεν ειχε ψηφιστει..Ζιοβανι και Ζαχοβιτς μετα ονοματα πρωτοκλασσατα παικταραδες και σε ποδοσφαιρικη ανθηση..Και περιζητητοι οταν ηρθαν.. Παικτες που ηρθαν ΝΕΟΙ και οχι στα τελειωματα τους.. Απο τον Παο εγω αυτον που ξεχωριζω σαν την μεγαλυτερη μεταγραφη της ιστοριας του παντα σε συναρτηση με την εποχη που εγινε και την ηλικια του ηταν ο ενας και μοναδικος Ζαγιετς.. Θα συμφωνησω παντως με το αυτονοητο οτι ΟΛΟΙ φαινονται μεσα στο γηπεδο. Και φυσικα οποιος λεει οτι ο Ζιλμπερτου δεν ειναι μεγαλη μεταγραφη για τα ελληνικα δεδομενα ειναι καφρος στεγνα. Χωρις περαιτερω αναλυσεις αν τον ηθελε καμια σοβαρη ομαδα και ποσο επαιζε στην Αρσεναλ και τι τραυματισμους ειχε και αλλα κομπλεξικα που βλεπω απο καποιους για να βγαλουν επιτελους ενα ποιντ ρε παιδι μου!! Πρεπει να τα τακτοποιουμε ολα μεσα στο μυαλο μας βολικα..
MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κι εγώ τον Ζαγιετς σκεφτόμουν σαν την μεγαλύτερη μεταγραφή του Παναθηναικού.
NickTheGreekxxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Αυτά είναι "λάκια" φέτος θα γελάσουμε ύστερα από πολλά χρόνια με την πάρτη σας. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.