johnyboy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Οτι έχει καταλάβει πως θα χάσει το πρωτάθλημα και αντί να σκορπίσει λεφτά τσεπώνει όσα μπορεί. Η δική μου εκδοχή.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Οτι έχει καταλάβει πως θα χάσει το πρωτάθλημα και αντί να σκορπίσει λεφτά τσεπώνει όσα μπορεί. Η δική μου εκδοχή. Από πού κατάλαβε οτι θα χάσει το πρωτάθλημα?Λές να τρόμαξε από τον Κλέιτον και τον Χριστοδουλόπουλο? Τα πράγματα είναι απλά.Αν ο Σώκος είχε όρεξη και πάλι πρώτο φαβορί θα ήταν ο Ολυμπιακός ακόμα και με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο παο.Με 4 εντεκαδάτους πάικτες δεν θα είχαμε αντίπαλο.Όταν όμως πάς να την βγάλεις με την Αγγέλα ακόμα και ο Μελίσσης μοιάζει Καναβάρο. Το κακό είναι οτι δείχνει να μην θέλει να δώσει λεφτά και δεν μπορώ να καταλάβω την αιτία.
Panahs Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Οτι έχει καταλάβει πως θα χάσει το πρωτάθλημα και αντί να σκορπίσει λεφτά τσεπώνει όσα μπορεί. Η δική μου εκδοχή. Ναι αλλά άλλο να πηγαίνεις για 2ος και άλλο για... 3ος-4ος!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ο Ζιβε εγινε Μελλισης Ο Πιζαρο εγινε Σοουζα Ο Ντουσερ εγινε Μπασινας Ο Λουα Λουα εγινε Αλονσο Ο Παπασταθοπουλος εγινε Κυριακος Ο Λυμπε εγινε Σκοκο Τα ερωτηματα της επομενης ημερας ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στα ποσα εκατομμυρια μπατζετ σταματανε να σε λενε χουβαρντα και σε λενε μαλακα? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στους ποσους 30+ πρωην Παναθηναικους θα βγει ο Σωκρατης να λεει κοτες την θ7 ΑΕΚ Ποσους ακομα θα διωξει ο Ντεμης για να φερει φθηνοτερους πριν γυρισει ο ιδιος στην ενεργο δραση(τσαμπα)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Κάιζερ καλή η προσπάθειά σου να μας απαλύνεις τον πόνο αλλά ότι και να λές ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους άλλους δύο τα έχει κάνει εντελώς μπουρδέλο. Μα τον Μπασινά ρε γμτ,τον Μπασινά????:shock: Δεν έχει τέλος η φετινή ξεφτίλα.
vaso7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Και καταφερες να εκενευρισεις ακομη και τον τελευταιο που ειχε παραμεινει αδικαιολογητα αισιοδοξος[/Quote] Στην ίδια κατηγορία ανήκω και εγώ. Μεχρι πριν λίγες ώρες ήμουν αισιόδοξη οτι κάτι θα γινόταν και θα αντιστρεφόταν το κλίμα, αλλά τώρα με το Μπασινα τα γ@@@@ ολα! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Μεταγραφές ΠΑΙΚΤΩΝ και όχι συνταξιούχων ΤΩΡΑ
Absinthe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παντως πουλαμε και τον Παπαδοπουλο αν θελετε ντε και καλα πρωην παιχτη του Παναθηναικου.
johnyboy Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αν τον αφήσουμε ελεύθερο θα τον πάρουν.Γιαυτό περιμένουν. Έχετε 3 παπαδόπουλους πάρτε και τον 4ο να συμπληρώσετε το καρέ.
dimitris74 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ο τακης ειναι χρονια μπροστα παντως αγγελε αλανι ελα στο λιμανι :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αν τον αφήσουμε ελεύθερο θα τον πάρουν.Γιαυτό περιμένουν. Έχετε 3 παπαδόπουλους πάρτε και τον 4ο να συμπληρώσετε το καρέ. Και πανω απο ολα θα λυσουν και το προβλημα του επιθετικου! Επισης υπαρχει και ο Ν Ντοι. Αλλα δεν εχει πατησει τα 30, οποτε δεν εξεταζεται η περιπτωση του.
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παντως ρε παιδια, και εσεις δεν το ειχατε καταλαβει? Αφου το λεει ο προπονητης.. " Θελουμς παικτη γρηγορο, με πνευμονια, δημιουργικο, να κοβει αλλα και να μοιραζει μπαλλα" Ε ρε παιδια δεν περιγραφει ΑΚΡΙΒΩΣ τον μπασινα???? :-D :-D :-D Παντως το πιο ωραιο το ειπε ο πατερας μου.. "Μπασινας?? καλα, αν ερχοταν στον Εργοτελη, θα μουτζωνα τον προεδρο για το σαπακι που μας εφερε" Υ.Γ. χωρις να θελω να προσβαλω κανενα, αλλα κατι μου λεει οτι θα φερει κανα ντιογκο, και παλι θα γεμιζετε το αεροδρομιο...Αν θυμαστε στην εποχη ριβαλντο κατι τετοιο ειχε γινει...
Critter Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια, δεν κανουμε κανα συλλαλητήριο? Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως θελετε να κανει μεταγραφες ο Σωκ όταν ολα τα προβατα πηγαινετε απο την πρωτη μερα και παίρνετε διαρκειας. Ο ΠΑΟ έχει κανει ενα σωρο μεταγραφες, πουλαει διαρκειας σαν τρελος και εμεις εχουμε καταφερει να εχουμε πουλησει περισσοτερα. Ε!καλα να παθουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ (πρωτάθλημα, κύπελλο και ch.l). ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
tzinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Eχω γω τωρα ενα μαγαζακι και δουλευεις εσυ εκει περα 10 χρονια, και ειμαστε αγαπημενοι. Ερχεσε τωρα εσυ και μου λές αφεντικο αν μπορεις αυτο το μηνα να μου δωσεις τον μισθο στις αρχες του μηνα γιατι εχω κατι δυσκολιες....οκ σου λεω. Τι πρεπει να γινει λοιπον το υπολοιπο του μηνα, να κατσεις να τον ξυνεις και να με κοροιδευεις η να δουλεψεις σωστα και επαγγελματικα ευχαριστωντας με??? Δηλαδη ο κοκαλης βλεπει τον κοσμο να τον στηριζει, εχει απο τα ποιο ακριβα διαρκειας, και δεν θα πρεπε να ανταποδωσει αυτη την στηριξη?? Ειναι κατακριτεη οι οπαδοι που αγαπανε την ομαδα και πηραν νωρις διαρκειας? Το γηπεδο δεν πρεπει να ειναι αδειο για να ακουστει η φωνη μας, μπορει να γεμιζει και παλι να περναει η αντιθετη αποψη. Αν ερθει ο μπασινας θα το καταλαβουν μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.