Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να λεμε και του στραβου το δικιο παρατραβηξε το θεμα

μας τα εχουν σπασει

ολο ερχεται και ολο κατι τυχαινει

τοσο δυσκολο ειναι πλεον να ερθουν σε συμφωνια??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα πραγματα ειναι απλα, αυτο που πρεπει να γινει σημερα ειναι μια ξεγυρισμενη 5ρα, να αποκλειστουμε απο τωρα, να παει ο βλαβερδε σπιτακι του να μην χανει και αυτος το χρονο του στο καφενειο που ηρθε.

Μας τα καναν τουμπανο, οι ανθρωποι ειναι ανικανοι. Θελουν αλλους 3-4 παιχτες και δεν κανουν κινηση για κανενα. Λενε οτι θα παμε και για 2ρο επιθετικο, αλλα δεν εξασφαλιζουν τουλαχιστον αυτον (ως πιο φτηνον και ευκολη περιπτωση) ωστε τουλαχιστον να δηλωθει αυτος. Κανουνε διαπραγματευσεις 1,5 μηνα για ενα παιχτη και παγωνουν ολες τις αλλες υποθεσεις, ανεχονται τα καραγκιοζιλικια ενος ντα λουπα ομαδας του κωλου, εχουν γραμενο τον προπονητη που δεν ειναι και κανας τυχαιος....θα μπορουσα να γραφω 5 σελιδες μαλακιας που τους δερνει. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν σεβονται τον οπαδο. Στο σημειο που φτασαμε χεστηκα αν μου φερουν τον κακα και τον πουγιολ μαζι. Οι ανθρωποι δεν ξερουν την δουλεια τους και μας κοροιδευουν.

ΕΙναι δυνατον να κατεβουμε με πατσα, στολτιδη κεντρο και χωρις ανθρωπινη αλλαγη?? Ειναι δυνατον να βαλουμε οσκαρ τον αορατο δεξια και να αναγκαστει να πεζει ο γκαλετι επιθετικος?? Να μην εχουμε επιθετικο για αλλαγη περαν του μητρωγλου που ο βαλβερδε λεει οτι δεν υπολογιζει και κοντεψε να τον στειλει δανεικο?? Σε τετοιο σημαντικο παιχνιδι που ξερουμε οτι θα παιξουμε απο τελη μαιου??

Συγγνωμη αλλα για ποιο λογο να περασουμε?? για να τσεπωσει παλι ο κοκ μια 25ρια εκατομ??

Δημοσ.

Γιατί τι έχουν ο Στολτίδης και ο Πάτσα? Τελευταία φορά που τσέκαρα ο Πάτσα ήταν από τους βασικούς στα πλάνα του Ρεχάγκελ για την εθνική. Αυτοί που έχει η Ανόρθωση είναι καλύτεροι? Ή μήπως είναι καλύτεροι ο Τζιώλης και ο Σιμάο? Τον Οσκαρ τον έχετε φάει και ακόμα δεν έχει παίξει ένα επίσημο ματς η ομάδα! Εμένα μια χαρά παίκτης μου φαίνεται σε αυτό το λίγο που τον έχω δει στα φιλικά. Και τουλάχιστον είναι κοντρολαρισμένος και έχει σωστές οι μεταβιβάσεις του σε αντίθεση με τον άλλον τον Μπελούτσι που τον έχετε κάνει θεό και μέχρι τώρα οι μισές πάσες του είναι σε αντίπαλο! Δεύτερο επιθετικό δεν παίρνουν γιατί είναι συνάρτηση με το ποιός θα είναι ο πρώτος. Και για τον Βαλβέρδε βλέπω να υπάρχει μουρμούρα από κάπιους! Δεν πήρε τον Πάντο τον παικταρά που παίζει και δεξιά και πήρε τον Ντομί? Και άφησε έξω και τον Σίσιτς? Σωπάτε ρε παιδιά! Είπαμε η διοίκηση κάνει μαλακίες και ρισκάρει το τσουλού αλλά εμείς έχουμε πάει σε άλλα επίπεδα!

Δημοσ.
Γιατί τι έχουν ο Στολτίδης και ο Πάτσα? Τελευταία φορά που τσέκαρα ο Πάτσα ήταν από τους βασικούς στα πλάνα του Ρεχάγκελ για την εθνική. Αυτοί που έχει η Ανόρθωση είναι καλύτεροι? Ή μήπως είναι καλύτεροι ο Τζιώλης και ο Σιμάο?

Αμα γουσταρεις εσυ να παιζεις με πατσες, σιμαους και τζιωληδες παο πασο, αλλα εγω θελω κατι καλυτερο για την ομαδα μου. Για του πανθηναικου το κεντρο δεν με ενδιαφερει, αλλα για το δικο μου ξερω οτι ο πατσα γυρισε απο τον τραυματισμο ως ενας μετριοτατος παιχτης που πλεον δεν αποδιδει καλα σε καμια θεση και ειδικα στο κεντρο. Αν βγαλεις ενα σουτ στο τοσο ειναι εκνευριστικος και κινδυνος θανατος στο κεντρο. 9 στις 10 πασες πανε σε αντιπαλους και ξεχναει να μαρκαρει τις περισοτερες φορες, πολυ απλα μειραζει κοντρα επιθεσεις στους αντιπαλους. Ο ρεχαγκελ αν μπορουσε θα ειχε ακομα τον καψη και τον βρυζα μεσα, οποτε στα @@ αν εχει τον πατσα στην εθνικη!! Ο στολτιδης χρυσος και αγιος, την ξερει την θεση του αλλα πηγε 34. Και επισης ξερουμε οτι αργει να ανεβει αγωνιστικα και ηδη στα φυλικα καταφερε να φαινετε χειροτερος και απο τον κατσικογιανη. Με τον ντουντου στην αθηνα, αλλαγη δεν υπαρχει και οι δυο βασικοι ειναι σε κακη κατασταση.

Τον Οσκαρ τον έχετε φάει και ακόμα δεν έχει παίξει ένα επίσημο ματς η ομάδα! Εμένα μια χαρά παίκτης μου φαίνεται σε αυτό το λίγο που τον έχω δει στα φιλικά. Και τουλάχιστον είναι κοντρολαρισμένος και έχει σωστές οι μεταβιβάσεις του σε αντίθεση με τον άλλον τον Μπελούτσι που τον έχετε κάνει θεό και μέχρι τώρα οι μισές πάσες του είναι σε αντίπαλο!

Ο οσκαρ ειναι ποιο αργος και απο την καθυστερηση και μεχρι τωρα στα φυλικα κανει τον μπαμπαγκιντα να φαινεται πελε! Τωρα αν εισαι βαζελος εσενα σε συμφερει να τον βλεπεις παιχταρα, αλλα μαλλον απο μπαλα δεν ξερεις. Ειδικα οταν λες αυτο που λες για τον μπελουτσι που το παλικαρι βγαζει ευφυαστατες πασες στο κενο χωρο και δεν του φταει κανεις αν οι αλλοι ειναι 3 κλασεις κατωτεροι και δεν ακολουθουν το παιχνιδι του. Ναι δεν του βγενουν ολλα, αλλα για καλο τον βαζελον να ευχεστε να μην δειξει ουτε το 50% των δυνατοτητων του. Αγνοεις φυσικα το γεγονος οτι ηρθε τραυματιας και απο διακοπες και οτι ο λεμονης δεν τον αξιοποιουσε σωστα στο συστημα. Ακομα και στο φιλικο τις προαλλες επεξε αμυντικο χαφ, τι περιμενες να δεις?? Εγω ομως ειδα 3 πασες που δεν τις βγαζουν πολοι στην ελλαδα.

Δεύτερο επιθετικό δεν παίρνουν γιατί είναι συνάρτηση με το ποιός θα είναι ο πρώτος.

Δηλαδη εσυ βρισκεις λογικες τις κινησεις τις διοικησης?? 2 μηνες ψαχνουμε επιθετικους και δεν εχουν κλεισει ουτε 1το, ουτε 2ρο. Τους κοροιδευει ψιλο γαζι μια πορτουγκεζα!! Τα πραγματα ειναι απλα, αμα εχεις βρει παιχτη 10 και 15 εκατομυριων, δηλαδη μιλαμε για παιχτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ τοτε πας και τα σκας για να τον παρεις. ο μπαπτιστα πηγε στην ρομα με 9 εκ, ο φαν ντερ φααρτ 13 εκ, ο ανρι 16 εκ, ΑΡΑ αν φτανεις να δινεις 8 και 10 εκ για ενα 21χρονο βραζιλιανο παει να πει οτι εισαι σιγουρος οτι ειναι λαβρακι απο τα λιγα και κανεις το παν να τον παρεις, οχι παζαρια, δοσεις, καθυστερησεις, παρακαλια...κτλπ. Εχεις αφησει να διαρευσουν αλλα 10 ονοματα που υποτιθεται οτι πας να κλεισεις (μπρανταο, σμολαρεκ, εθκερο....) και δεν εχεις κλεισει κανενα. Σημερα βγενει οτι η λοκομιτβ εκανε προταση 6 εκατομυρια μετρητα και αυτη ειναι η καλυτερη προταση που εχουν γιατι του ολυμπιακου ηταν με δοσεις (καμια 50ρια σαν τον κοτσωβολο). Ο προπονητης σου εχει απαιτησει επιθετικο(υς), σου εχει προτεινει ορισμενους ποιο φτηνους, αλλα τιποτα. Χιλιαδες παιχτες στην αγωρα και εμεις 2 μηνες δεν μπορουμε να κλεισουμε κανενα, μονο τον ντουντου που τον παλευουν 2 χρονια!

Και για τον Βαλβέρδε βλέπω να υπάρχει μουρμούρα από κάπιους! Δεν πήρε τον Πάντο τον παικταρά που παίζει και δεξιά και πήρε τον Ντομί? Και άφησε έξω και τον Σίσιτς? Σωπάτε ρε παιδιά! Είπαμε η διοίκηση κάνει μαλακίες και ρισκάρει το τσουλού αλλά εμείς έχουμε πάει σε άλλα επίπεδα!

Ο βαλβερδε εχει τις ευθηνες του στο μεταγραφικο παζαρι, αλλα για τις αγωνιστικες επιλογες του εγω τουλαχιστον δεν εχω πει τιποτα. Στα φιλικα εκανε δοκιμες, ακομα δεν ξερουμε τι συστημα θα παιζουμε και ποιους θα προτιμαει. Οτι αφησε σισιτς και μπραβο του βγαζω το καπελο. Ο ντομι στα φιλικα εχει δειξει πολυ καλυτερα στοιχεια απο το ακριβοπληρωμενο γελαδι τον ραουλ. Οτι βλεπει οτι ο τζολε δεν μπορει μονος του και οτι χρειαζομαστε επιθετικους επισης σωστοτατο. Ο ανθρωπος δειχνει λογικος μεχρι στιγμης

Δημοσ.
Αμα γουσταρεις εσυ να παιζεις με πατσες, σιμαους και τζιωληδες παο πασο, αλλα εγω θελω κατι καλυτερο για την ομαδα μου. Για του πανθηναικου το κεντρο δεν με ενδιαφερει, αλλα για το δικο μου ξερω οτι ο πατσα γυρισε απο τον τραυματισμο ως ενας μετριοτατος παιχτης που πλεον δεν αποδιδει καλα σε καμια θεση και ειδικα στο κεντρο. Αν βγαλεις ενα σουτ στο τοσο ειναι εκνευριστικος και κινδυνος θανατος στο κεντρο. 9 στις 10 πασες πανε σε αντιπαλους και ξεχναει να μαρκαρει τις περισοτερες φορες, πολυ απλα μειραζει κοντρα επιθεσεις στους αντιπαλους. Ο ρεχαγκελ αν μπορουσε θα ειχε ακομα τον καψη και τον βρυζα μεσα, οποτε στα @@ αν εχει τον πατσα στην εθνικη!! Ο στολτιδης χρυσος και αγιος, την ξερει την θεση του αλλα πηγε 34. Και επισης ξερουμε οτι αργει να ανεβει αγωνιστικα και ηδη στα φυλικα καταφερε να φαινετε χειροτερος και απο τον κατσικογιανη. Με τον ντουντου στην αθηνα, αλλαγη δεν υπαρχει και οι δυο βασικοι ειναι σε κακη κατασταση.

Αν δεν σου κάνει ένας διεθνής παίκτης για αλλάγή φέτος, και βασικός για το συγκεκριμένο ματς απέναντι στην Ανόρθωση τι να σου κάνω? Δεν είμαστε Ρεάλ να έχουμε 25 ισάξιους παίκτες. Στην συνέχεια θα έχεις και τον Ντουντού και ίσως πάρει κι άλλον ξένο ενώ έχεις από πίσω και Μενδρινό Παπαδόπουλο Κατσικογιάννη που καλό είναι να πάρουν κι αυτοί κάποια παιχνίδια.

Ο οσκαρ ειναι ποιο αργος και απο την καθυστερηση και μεχρι τωρα στα φυλικα κανει τον μπαμπαγκιντα να φαινεται πελε! Τωρα αν εισαι βαζελος εσενα σε συμφερει να τον βλεπεις παιχταρα, αλλα μαλλον απο μπαλα δεν ξερεις. Ειδικα οταν λες αυτο που λες για τον μπελουτσι που το παλικαρι βγαζει ευφυαστατες πασες στο κενο χωρο και δεν του φταει κανεις αν οι αλλοι ειναι 3 κλασεις κατωτεροι και δεν ακολουθουν το παιχνιδι του. Ναι δεν του βγενουν ολλα, αλλα για καλο τον βαζελον να ευχεστε να μην δειξει ουτε το 50% των δυνατοτητων του. Αγνοεις φυσικα το γεγονος οτι ηρθε τραυματιας και απο διακοπες και οτι ο λεμονης δεν τον αξιοποιουσε σωστα στο συστημα. Ακομα και στο φιλικο τις προαλλες επεξε αμυντικο χαφ, τι περιμενες να δεις?? Εγω ομως ειδα 3 πασες που δεν τις βγαζουν πολοι στην ελλαδα.

Δεν είμαι από αυτούς που δεν έχω υπομονή για τον Μπελούτσι ούτε είμαι μεγάλος θαυμαστής του Όσκαρ, αλλά ο πρώτος είναι 8 μήνες στην ομάδα και μέχρι τώρα δεν έχει πιάσει απόδοση ενώ τον άλλο που δεν έχει ακόμα παίξει ένα επίσημο ματς τον έχομε βγάλει παλτό. Λές και η Σαραγόσα όπου είχε γεμάτες χρονιές είναι καμιά ομαδούλα.

Δηλαδη εσυ βρισκεις λογικες τις κινησεις τις διοικησης?? 2 μηνες ψαχνουμε επιθετικους και δεν εχουν κλεισει ουτε 1το, ουτε 2ρο. Τους κοροιδευει ψιλο γαζι μια πορτουγκεζα!! Τα πραγματα ειναι απλα, αμα εχεις βρει παιχτη 10 και 15 εκατομυριων, δηλαδη μιλαμε για παιχτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ τοτε πας και τα σκας για να τον παρεις. ο μπαπτιστα πηγε στην ρομα με 9 εκ, ο φαν ντερ φααρτ 13 εκ, ο ανρι 16 εκ, ΑΡΑ αν φτανεις να δινεις 8 και 10 εκ για ενα 21χρονο βραζιλιανο παει να πει οτι εισαι σιγουρος οτι ειναι λαβρακι απο τα λιγα και κανεις το παν να τον παρεις, οχι παζαρια, δοσεις, καθυστερησεις, παρακαλια...κτλπ. Εχεις αφησει να διαρευσουν αλλα 10 ονοματα που υποτιθεται οτι πας να κλεισεις (μπρανταο, σμολαρεκ, εθκερο....) και δεν εχεις κλεισει κανενα. Σημερα βγενει οτι η λοκομιτβ εκανε προταση 6 εκατομυρια μετρητα και αυτη ειναι η καλυτερη προταση που εχουν γιατι του ολυμπιακου ηταν με δοσεις (καμια 50ρια σαν τον κοτσωβολο). Ο προπονητης σου εχει απαιτησει επιθετικο(υς), σου εχει προτεινει ορισμενους ποιο φτηνους, αλλα τιποτα. Χιλιαδες παιχτες στην αγωρα και εμεις 2 μηνες δεν μπορουμε να κλεισουμε κανενα, μονο τον ντουντου που τον παλευουν 2 χρονια!

Είπαμε ότι δεν έχουν κάνει σωστό προγραμματισμό και έχουν αργίσει με τους επιθετικούς. Κατα τ' άλλα δεν μπορείς να τα σκας έτσι εύκολα για να πάρεις όποιον παίκτη θες, δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα.

Ο βαλβερδε εχει τις ευθηνες του στο μεταγραφικο παζαρι, αλλα για τις αγωνιστικες επιλογες του εγω τουλαχιστον δεν εχω πει τιποτα. Στα φιλικα εκανε δοκιμες, ακομα δεν ξερουμε τι συστημα θα παιζουμε και ποιους θα προτιμαει. Οτι αφησε σισιτς και μπραβο του βγαζω το καπελο. Ο ντομι στα φιλικα εχει δειξει πολυ καλυτερα στοιχεια απο το ακριβοπληρωμενο γελαδι τον ραουλ. Οτι βλεπει οτι ο τζολε δεν μπορει μονος του και οτι χρειαζομαστε επιθετικους επισης σωστοτατο. Ο ανθρωπος δειχνει λογικος μεχρι στιγμης

Καμία ευθήνη δεν έχει ο Βαλβέρδε. Ο Βαλβέρδε θα κριθεί πρός το τέλος της χρονιάς.

Δημοσ.

1τον δεν συμφωνο οτι δεν εχει ευθηνες ο βαλβερδε, αλλα του αναγνωριζο ελαφρυντικα. Επεοδη εμεις βιαζομαστε δεν παει να πει οτι και αυτος επρεπε να παρει βιαστικες αποφασεις. Απλα σε καποιο σημειο φανηκε σχεδον αδιαφορος και να αφηνει την διοικηση να κοιματε. Μετα αρχισε τις σποντες και τις απαιτησεις, αλλα ειχε καθυστερησει. Μετα στις μεταγραφικες εισηγησεις του δεν με ικανοποιησε. Τα χω ξαναγραψει, η ποδοσφαρικη αγορα ειναι τεραστια και αυτος φανηκε να ξερει 5-10 ισπανους που κατα τυχη οι περισοτεροι ηταν και του μανατζερ του πελατες. Παιχτες 2 ακρων, πολυ καλοι που δεν θελουν να ερθουν, η παλτα που ηρθαν η κοντεψε να φορτωθουμε

Περα απο αυτα στην εικονα της ομαδας δεν μπορω να του καταλογισω ευθηνες οταν το υλικο που εχει ειναι μετριο, οταν λετο και ντουντου ηρθαν τοσο αργα, οταν αλλες πληγες δεν εχουν κλεισει. Επισης ηταν φανερο οτι στα φιλικα ανακατευε την τραπουλα και δοκιμαζε παιχτες σε αλλες θεσεις. Πχ σημερα η 11δα ειναι σχετια ορθολογικη, οι παιχτες πεζουν στις σωστες θεσεις, περαν του γκαλετι αναγκαστικα σχεδον. Μπορει να μην συμφωνουμε με την επιλογη του οσκαρ, αλλα ισως ειναι καλυτερα να μπει ο μπελουτσι σαν αλλαγη αφου ηταν και τραυματιας τοσο καιρο. Ο σκαρ αυτη την στιγμη ειναι το ποιο σημαντικο ρισκο που περνει προσωπικα ο βαλβερδε. Να τον δουμε και σημερα, η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε και μενα να ανεβενει λιγο στα τελευταια φιλικα αλλα απο αποδοση για 2 να εχει παει στο 4,5 δεν σημενει οτι αξιζει και 11δα.

Περι πατσα δεν ειναι οτι δεν μου κανει για αλλαγη, αλλα οτι σιγα σιγα πρεπει να γινετε ξεσκαρταρισμα στην ομαδα και να αποκτουμε παιχτες για συγκεκριμενες θεσεις και ρολους. Ολο αυτο το πολυθεσιτικο στον ολυμπιακο μας εχει κανει ενα ασυνδετο συνολο που δεν εχει στανταρ αποδοση. Μαζευουμε μεγαλο ροστερ και λιγοι παιχτες εχουν συγκεκριμενους ρολους. Δεν μπορεις να εχεις στην ομαδα πχ γυρο στα 8 ακραια μπακ και μονο 2 καθαροαιμους σεντερ μπακ και να κανεις αλχημειες. Πρεπει να κοψεις απο τα μπακ και να παρεις καθαρα σεντερ μπακ για να αεχεις σταθεροτητα. 2 παιχνιδια αμυντικο χαφ, 2 παιχνιδια ακραιο μπακ και αλλα 2 σεντερ μπακ πεζουν ο καθενας και γινετε χαμος.

Και τελος ειναι τεραστια ητα να εχεις φατσει σε αυτο το σημειο και να χρειαζεσαι 3-4 παιχτες ακομα, και ακομα και αυτους που εχεις παρει να μην τους βαζεις μεσ γιατι ηρθαν τοσο αργα. Ειμαστε τυχεροι και μας εκατσε η ανορθωση, αν ειχε κατσει κατι ποιο δυσκολο να δεις ποσο λιγος θα σου φαινοταν ο πατσα και ο οσκαρ!

Για τον αγωνα παμε με κατι σαν 4-4-1-1 η 4-2-3-1. Ακουγωντας και τα σχεδια της ανορθωσης ροτιμω το 2ρο. Οι αλλοι θα παιξουν με 5 στην αμυνα, 4 δηλαδη και τον δελα σε κατι σαν αμυντικο χαφ!! Και με τον ενα αμυντικο 35χρονο! Ε νομιζω οτι με λετο - μπελουτσι- γκαλετι για 3δα μπροστα θα ειχαμε φυγει με καθαρο σκορ. Αλλα με τζολε- γκαλετι και οσκαρ δεξια η ομαδα γινετε πολυ ποιο αργη.

Δημοσ.

καλωφαγοτο!! μαλακια αβρααμ, αν και εκει επρεπε να ειναι ο λεοναρντο, ακομα χειροτερη μαλακια νικοποιολ, που παει ο μαλακας με ενα χερι!!!! θα βαλθει να αποδειξει οτι χρειαζομαστε τερμα. Η 1τη μεταγραφη φετος επρεπε να ειναι βασικο τερμα και ο νικοποιολ αλλαγη. Αλλα κομουνται

θαυμασε πατσα στο 9το λεπτο, πως εδωσε αντεπιθεση!

2-0!! δυστηχως θα δικαιωθο για πολα πραγματα σημερα

Δημοσ.

Δεν θελω να σας κανω τον εξυπνο αλλα Μανατζερ εκει στον Πειραια δεν παιζει κανεις να ξερει τον Σοσιν?Χαλαρα μια στις 2-3 μεταγραφες που κανω μεχρι να βγαλω φραγκα να απαρω κανα καλυτερο

Δημοσ.

Σοβαρα μιλας?(δεν κανω πλακα, οντως τον Σοσιν τον ξερω οπως και ενας αλλος που γινεται ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ παικταρας, νομιζω Φενιν καπως ετσι, ενας τσεχος?Αυτος νομιζω παιζει κανονικα Γερμανια και ειναι τρελη παικτουρα)

Δημοσ.

Χαχα, ναι, κοιτούσα σε μια φάση τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων στο μάνατζερ και ο Όσκαρ ήταν από τους 2-3 καλύτερους σε νούμερα. Αλλά και ο Νούνιεζ ήταν πέρσι.

Δημοσ.

Χεσε με με τον Νιουνιεζ, μηπως ηταν typo με τον Τεβεζ?Στο 2008 ο Νουνιεζ ειναι by far ο καλυτερος παικτης του Ελληνικου πρωταθληματος τα 2 πρωτα χρονια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...