Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα δεν θα πεσω στην παγιδα να βγαλω συμπερασματα στο πρωτο επισημο παιχνιδι της ομαδας μας. Θα πω ξανα οτι πρεπει το γηπεδο να ειναι γεματο οπως κανουμε ολα αυτα τα χρονια μονο εμεις. Tsakonas, εγω οπως και αρκετοι εχουμε εμπιστοσυνη στην ομαδα μας γιατι καθε χρονο φερνει τους τιτλους στο λιμανι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οι αλλαγες του ηταν σωστες αλλα ετσι επρεπε να ξεκινησει απο την αρχη συν τον Αντζα πισω και θα επερνε το λιγοτερο Χ

τωρα καλο πασχα 1 γκολακι θα το φαμε εδω

καλυτερα να μαθει ο Θειος να κανει μεταγραφες οταν πρεπει και οχι κατοπιν εορτης

Ο λετο φαινεται παιχταρας τον Οσκαρ προλαβαινουμε να τον πουλησουμε στην κρεαταγορα?

Δημοσ.

αν και αντιανορθωσιάτης , η Κυπριακή ομάδα δίκαια ελπίζει για πρόκριση, πολύ απλά νίκησε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο...

Δημοσ.

Nαι μωρή ομαδάρα!!!! Να λοιπόν κύριοι πού πήγαν τα 30 εκ ευρό στις μεταγραφές. Εγώ μπορώ να πώ με σιγουριά ποιός θα είναι ο πρωταθλητής φέτος. Με λίγο μεγαλύτερο απο το περσινό κόστος, αλλα πιστεύω πολύ στον Κόκκαλη.

Χαιρετίσματα απο την μαρτυτικήν μεγαλόνησον, πρέπει να έφαγαν πολύ λούτζα και χαλούμι οι γαύροι και φούσκωσαν. Άσε και που η υγρασία χτυπάει κόκκινο τέτοιες ώρες... δικαιολογημένη η ήττα λοιπόν!!!!:-D:-D:-D:-D:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους ο Ολυμπιακός αν και κάκιστος ήταν καλύτερος από την Ανόρθωση η οποία έβαλε 1 τυχερό γκολ στην αρχή μετά έβαλε γρήγορα και 2ο από λάθος της άμυνας και εκεί κάπου τέλειωσε το παιχνίδι γι αυτούς... ήταν τυχεροί να έχουν έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που πέρα από κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις καθάριζε και όλες τις σέντρες...

Πάμε στον Ολυμπιακό; Η άμυνά μας είχε φανεί και στα φιλικά ότι είναι ΓΤΠ... τελειως όμως...και μη μου αρχίζεται τώρα "αφού δεν έβαλε τον Άντζα"...τον είχατε δει τον Άντζα στα φιλικά; Το ένα λαθος μετά το άλλο έκανε...δεν είναι θέμα προσώπων...φαίνεται να μην έχει δουλευτεί και τόσο καλά στην προπόνηση η άμυνα...δεν μπορεί και στα 3 γκολ να είναι ελεύθεροι παίχτες μέσα στην περιοχή μας...

Τώρα όσον αφορά την ανάπτυξη...ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Όσκαρ...τραυματίστικε και ο Νικοπολίδης και μετά δεν μπορούσε να μπει ο Μπελούτσι στη θέση του οπότε μείναμε χωρίς οργανωτή στο κέντρο... Ο Γκαλέτι έδειξε πάλι ότι δεν του πάει η θέση του 2ου επιθετικού και ο Κοβάσεβιτς έδειξε και πάλι ότι χρειάζεται τον Λούα Λούα (ή τέλος πάντων τέτοιο παίχτη) ώστε να μην επικεντρώνεται όλη η αντίπαλη άμυνα πάνω του...

Το αποτέλεσμα έστω και δύσκολα μπορεί να γυρίσει αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ το Ουέφα γιατί έτσι όπως είμαστε φέτος με το ζόρι θα βγουμε 4οι αν περάσουμε στους ομίλους :P

Δημοσ.
Απλα δεν θα πεσω στην παγιδα να βγαλω συμπερασματα στο πρωτο επισημο παιχνιδι της ομαδας μας. Θα πω ξανα οτι πρεπει το γηπεδο να ειναι γεματο οπως κανουμε ολα αυτα τα χρονια μονο εμεις. Tsakonas, εγω οπως και αρκετοι εχουμε εμπιστοσυνη στην ομαδα μας γιατι καθε χρονο φερνει τους τιτλους στο λιμανι.

Μέχρι τώρα έλεγα για τον Βαλβέρδε, "εντάξει παιδιά, ας μην κάνουμε τους προπονητές, προφανώς ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει και θα είναι έτοιμος για τα προκριματικά, φιλικά είναι, όλοι κρίνονται στα επίσημα " και άλλα τέτοια για τα εκτεταμένα πειράματα που έκανε σε όλα φιλικά και την ανομοιογένεια της ομάδας...

Τέτοιο τουρλουμπούκι έχω να δω πολλά πολλά χρόνια. Ακόμη κσι ο Σόλιντ παρουσίασε καλύτερη ομάδα από αυτό το συνοθύλευμα παικτών που βολοδέρνουν μέσα στο γήπεδο χωρίς διάταξη και σκοπό.

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε ότι ο άνθρωπος δεν ξέρει που έχει έρθει και δεν είναι ικανός να αναλάβει ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό , έστω και σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα από αυτό της Ισπανίας.

Απίστευτη ανομοιογένεια, αστεία λάθη στην άμυνα, παντελής έλλειψη προσανατολισμού στο παιχνίδι της ομάδας, γιόμες από τη σέντρα και απειθαρχία ήταν τα στοιχεία που είδα σήμερα.

Μάλλον ο Ερνέστο θα σπάσει ρεκόρ. Θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί από τον Ολυμπιακό πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα:-D

Από την άλλη ο πρόεδρος , ο οποίος δείχνει έντονα σημάδια αποδιοργάνωσης στον τρόπο που λειτουργεί, για άγνωστους σε εμένα λόγους (αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μας διαφωτίσει) αποφάσισε να διαλύσει την περυσινή ομάδα και το τεχνικό team. Οι επίσημοι λόγοι που επικαλέστηκε δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαροί αλλά προφάσεις.:confused:

Κάτι ειχα ακούσει για ντόπες (Λεμονής) και μίζες (Ίβιτς) σαν πραγματικές αιτίες απόλυσης τους , αλλά συνήθως αυτά είναι διαδόσεις από τα παπαγαλάκια του Κόκκαλη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, φέρνει έναν προπονητή τον οποίο δηλώνει ότι στηρίζει και συμπαθεί πάρα πολύ, και τον αφήνει ξεβράκωτο, χωρίς παίχτες στην επίθεση και στα χαφ για να παίξει το στυλ παιχνιδιού που θέλει , και με μεγάλη καθυστέρηση στην (όποια) συμπλήρωση του ρόστερ.

Τώρα που θα μείνουμε εκτός Champions League με τις απίστευτες μαλακίες που έκανε ο Socrates, να δω πως θα τον τσούξει που θα χάσει τα ζεστά ευρουλίνια από τη διοργάνωση. ;)

Εμένα πάντως θα με τσούξει περισσότερο , λόγω του ότι ανανέωσα το διαρκείας τις πρώτες μέρες, κυρίως για τα παιχνίδια της Ευρώπης και όχι για να βλέπω τα ΖΩΑ να χαίρονται σε παιχνίδια της πλάκας με ομαδίτσες που έχουν το 1/6 του budget του Ολυμπιακού.:mad:

Αν μας κάνουν (που το βλέπω σχεδόν σίγουρο) τέτοιο χουνέρι οι μαλάκες που έκαναν αυτόν τον αστείο σχεδιασμό για φέτος, θα τους πάρει όλους μαζί ο διάολος και θα τους σηκώσει. Το τι έχουν να ακούσουν για μανάδες-κόρες-αδερφές-γυναίκες κλπ στο γήπεδο δεν περιγράφεται.:X

Αν καταφέρουν το θαύμα και προκριθούν, αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στους παίχτες και σε καμιά περίπτωση στον γελοίο πρόεδρο και τους καραγκιόζηδες συμβούλους τους και τεχνική ηγεσία...:rolleyes:

Δημοσ.

Αφού διάβασα όλα τα σχόλιά σας θα γράψω και εγώ με την σειρά μου..Συμφωνώ με την πλειονότητα των απόψεών σας κατ'αρχήν. Σήμερα ο ολυμπιακός ήταν τραγικός σε όλες τις γραμμές..μου θύμησε για λίγο την ομάδα του σόλιντ αλλά στο χειρότερό της.! Όταν μια ομάδα όπως η ανόρθωση που για μένα είναι στο επίπεδο του αστέρα τρίπολης..δηλαδή καλό επίπεδο αλλά όχι με τις δυνατότητες του ολυμπιακού, βάζει 3 γκόλ είναι αστεία η κατάσταση..

Η διάλυση της περσινής ομάδας ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα που θα μπορούσε να γίνει και έγινε..με τον λεμονή ο οποίος ήξερε και ΞΕΡΕΙ καλύτερα το τι εστί ολυμπιακός απο τον βαλβέρδε και με προσθήκες σέντερ φορ, περιφερειακού και αμυντικά χαφ θα έπαιζε καλύτερη μπάλα..αλλά τώρα..καληνύχτα μας..

Δημοσ.

Ήρεμα ρε παιδιά με τον προπονητή. Ο Μπάγεβιτς θυμάστε τι είχε κάνει την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη; Υπομονή λίγο... Ας κάνουμε κριτική, αλλά με ψυχραιμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...