Blackman Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ύστερα από 1 ώρας χρήσης μετά το τελευταίο restart δεν έχει πετάξει απολύτος τίποτα. δεν ξέρω ακριβώς τί έκανα...ίσως το ότι πριν το τελευταίο restart είχα ενεργοποιημένο όλη την ώρα το ad-watch και έκανα block τις εγγραφές στην registry...στην συνέχεια και ενώ για κανα μισάωρο δεν πέταξε τίποτα έβαλα και το πρόγραμμα του manitaroulis και έσβησε επίσης κάποια entries της registry. Ελπίζω να το ξεφορτώθηκα...
kakavia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Έχω και εγώ πρόβλημα με παράθυρα που ανοίγουν με την σύνδεσή μου στο internet. Μπήκα στο HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->MICROSOFT->WINDOWS-CurrentVersion->Explorer αλλά δεν βρήκα το BrowserHelperObjects. Καμιά βοήθεια?
realestate Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 αν δεν το ξεφορτώθηκες τρέξε το spysweeper ( ενημερωμένο ) και είμαι απόλυτα βέβαιος οτι θα κάνεις την δουλειά σου !!
kakavia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Θα το δοκιμάσω το απόγευμα (αν προλάβω) και θα σας πω. Φίλος μου πρότεινε να τρέχω τέτοια προγράμματα σε safe mode και με το restore απενεργοποιημένω. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.