Προς το περιεχόμενο

Insomnia Αποκλειστικό: (Σχεδόν) Τζάμπα Διακοπές στην Πάρο

JohnnyB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε JohnnyB ταξιδευα Παρασκευη απογευμα με Blue Star και εφυγα Πρωτομαγια με Hellenic Seaways.

Εγω παντως με ενα φιλο μου ισως περασουμε καμια βολτα απο Παρο το καλοκαιρακι!

Δημοσ.

@N1ghtW0lf: Την Παρασκευή μαζί ταξιδεύαμε. Κι εγώ Πρωτομαγιά έφυγα αλλά πάλι με Blue Star το απόγευμα. Εγώ σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και ολόκληρο τον Αύγουστο που κλείνει η εταιρεία μου, είμαι Πάρο. Έχω μεγαλώσει εκεί οπότε δεν χάνω ευκαιρία.

@sa1901: Πες μου τι δωμάτια χρειάζεσαι ακριβώς και τι ηλικία έχουν τα παιδιά για να μπορέσω να κανονίσω κάτι.

Δημοσ.

Tα παιδιά είναι 3,5 και 1,5 χρονών. Οπότε καθένα κοιμάται με τον ένα γονιό. Η καλύτερη περίπτωση είναι 2 κρεββάτια μεγαλύτερα από τα μονά (εναμισάρι ας πούμε). Bέβαια στην τελική και με τα μονά βολευόμαστε, αρκεί να ακουμπάει η μία πλευρά τους σε τοίχο.

Ευχαριστώ :)

EDIT: Διάβασα αυτό από το link του ξενοδοχείου

Διαθέτουμε πολυτελείς γκαρσονιέρες, δύο δωματίων, για οικογένειες ή group, ευρύχωρες 30-40 τ.μ. με δικό τους λουτρό, κλιματισμό, τηλεόραση, μικρή κουζίνα με ψυγείο όπου μπορείτε ανέξοδα να ετοιμάσετε εσείς τα καθημερινά σας γεύματα για οικονομικότερες διακοπές.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται παράπλευρος του ξενοδοχείο Marinos και διαθέτουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που διέπουν το Marinos Hot

Ένα τέτοιο μάλλον είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Φίλε sa1901 δυστυχώς οι γκαρσονιέρες δεν έχουν ανοίξει ακόμη λόγω του ότι είναι ακόμη χαμηλή περίοδος. Παρ' όλα αυτά και το ξενοδοχείο έχει αρκετά ευρύχωρα τετράκλινα αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι σου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι μπορείς να πας για το δίκλινο κανονικά με την προσφορά των 20 € και να ζητήσεις ένα δωμάτιο όπου τα κρεββάτια ακουμπούν στον τοίχο ή να είναι ενωμένα μεταξύ τους ώστε να βάλετε τα παιδιά στη μέση. Κάλεσε στο νούμερο του ξενοδοχείου και μίλα μαζί τους για να δεις αν μπορείτε να κανονίσετε τίποτα. Έχω ενημερώσει την Στέλλα για την περίπτωσή σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μίλησα σήμερα με το ξενοδοχείο. Μου είπαν ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα μπoρούμε να έχουμε δίκλινο με 30 ?. Πιστεύω όμως ότι αν πάρεις τηλέφωνο ο ίδιος και ζητήσεις μία καλύτερη τιμή για το insomnia, θα σου τη δώσουν. Απλά έχει αρχίσει πλέον η τουριστική κίνηση και δεν υπάρχουν τόσα πολλά ελεύθερα δωμάτια. Αν σε ενδιαφέρει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πες μου να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους και να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

@ marios1957

Για όσες μέρες του Αυγούστου μείνεις θα πληρώσεις 50 ? τη βραδιά. Για μέρες του Σεπτέμβρη, 40 ? τη βραδιά. Και επειδεί είναι πολλές οι μέρες θα σε βάλουν στις γκαρσονιέρες με δική σου κουζίνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...