Προς το περιεχόμενο

Το Hi Fi μου έγινε Κριστίν?

Kandinsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και δύο μέρες, παρατήρησα ότι το ηχοσύστημα που έχω, ένα Sony RX-90, ανάβει και σβήνει κατά βούληση. Μπορεί δλδ να είναι ανοιχτό είτε το ράδιο είτε το cd player και ξαφνικά σβήνει και ξανανάβει, ενώ χθες, άρχισε ξαφνικά το ράδιο να παίζει από μόνο του!

Μήπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο ρεύματος κάπου μέσα στο ηχοσύστημα? Έχει κανείς γνώση τέτοιων θεμάτων?

Δημοσ.

Είναι προφανές!Κάντου ενα scan for viruses.Έχει μολυνθεί από τον ιό "(αν)αψε-σβήσε"!!!!Αν δεν πιάσει καντου κανα format να στρώσει!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσ.

Προσεξε ομως μη φερεις καμια γυναικα κοντα του κ αρχισει με max volume να παιζει κανεναν Ταμπακη!

Δημοσ.

παρε εναν εκσκαφεα και λιωστο το βρωμο χαι φαι...κατι ηξεραν στην ταινια..μπαι δε γουει τρελη καλτ ταινιαρα το κριστιν...

Δημοσ.

Την είχε το Μεγκα την προηγούμενη εβδομάδα κατα τις 2-3 το βράδυ.

Πάντως η Κριστίν δεν πέθανε τελικά! Απλά όπως είδατε η τελευταία ρανίδα αίματος που της απέμεινε έκανε μετάβαση στο χαι φαι του φίλου και το στοίχειωσε!!! Λοιπον προτείνω εξορκισμό και μετά στην πυρά!!!

Δημοσ.

Θα σου προτεινα επαναληπτική καραμπίνα και αν σου αρχίσει τα δικά του η λύση είναι μια! Οπλίζεις και μετά στο ψαχνό!!! Μετά δεν θα έχεις να ανησηχείς οτι θα σου ανοίξει πάλι μονο του... :)

Θα πρέπει να ανησυχείς γιατί δεν σου ανοίγει γενικότερα! Αλλά το πρόβλημα σου θα έχει λυθεί μια και καλά!

Δημοσ.

Ενα βραδυ πριν πολλα χρονια εγραφα μια κασετα στο παλιο μου στερεοφωνικο.

Σε καποια στιγμη ακουω μια φωνη μεσα απο το ηχειο. "Θα παρακουσα", ειπα.

Μετα ομως εβαλα την κασετα που εγραφα να παιξει και αναμεσα απο δυο κομματια ειχε ηχογραφηθει η φωνη που ειχα ακουσει!

Λεω "κατι δεν παει καλα", παταω rewind, ανεβαζω την ενταση της φωνης, οποτε και ακουσα καθαρα μια αντρικη φωνη:

"Πιτσιρικο! Πιτσιρικο!"

:shock:

Μετα απο καιρο καταλαβα οτι για καποιον λογο που δεν εχω ανακαλυψει ακομα, τα συγκεκριμενα ηχεια μεταδιδουν καποιες φορες αποσπασματα απο συνομιλιες οδηγων ραδιοταξι που περνανε εκεινη την ωρα κατω απο το σπιτι μου.

Ετσι ακουω καμια φορα φρασεις οπως "Ελα, Μπαμπη, σε 10 ειμαι εκει", "Τωρα περναω την οδο [η οδος που μενω] και θα..." κλπ κλπ

:lol:

Δημοσ.
Ενα βραδυ πριν πολλα χρονια εγραφα μια κασετα στο παλιο μου στερεοφωνικο.

Σε καποια στιγμη ακουω μια φωνη μεσα απο το ηχειο. "Θα παρακουσα"' date=' ειπα.

Μετα ομως εβαλα την κασετα που εγραφα να παιξει και αναμεσα απο δυο κομματια ειχε ηχογραφηθει η φωνη που ειχα ακουσει!

Λεω "κατι δεν παει καλα", παταω rewind, ανεβαζω την ενταση της φωνης, οποτε και ακουσα καθαρα μια αντρικη φωνη:

"Πιτσιρικο! Πιτσιρικο!"

:shock:

Μετα απο καιρο καταλαβα οτι για καποιον λογο που δεν εχω ανακαλυψει ακομα, τα συγκεκριμενα ηχεια μεταδιδουν καποιες φορες αποσπασματα απο συνομιλιες οδηγων ραδιοταξι που περνανε εκεινη την ωρα κατω απο το σπιτι μου.

Ετσι ακουω καμια φορα φρασεις οπως "Ελα, Μπαμπη, σε 10 ειμαι εκει", "Τωρα περναω την οδο [η οδος που μενω'] και θα..." κλπ κλπ

:lol:

:mrgreen:

Αυτό μου θύμισε μια παλιότερη πλάκα που είχαμε κάνει σε ενα παιδί στο σχολείο... Είχαμε πάρει κάποια mp3, τα χαμε κάνει wav και εισάγαμε σε τυχαία σημεία δυο-τρεις λέξεις μαζί με reverb στο ίδιο επίπεδο ήχου με το κομμάτι... Ο τύπος νόμιζε οτι άκουγε φωνές! ROFLMAO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...