Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Αν είναι low budget και θα το βρω ενδιαφέρον, στείλε κανένα λινκ σε πμ Αν δεν καταφέρεις κάτι με αυτά, υπάρχει και η απλή λύση του "Ιερού Αναπτήρα" . Πάρε εναν bic απο το περίπτερο, τρέξε στη μονή που έχουν τον Βησσαρίωνα (η ότι απέμεινε τέλος πάντων), ακούμπησέ τον πάνω στην τζαμαρία (τον αναπτήρα) για μερικά δευτερόλεπτα και μετά από αυτό ότι ανάβεις θα έχει μια ...ιερή φλόγα! Α! Φεύγοντας απο εκεί, πάρε και κάνα κιλό χαλβά Φαρσάλων που έχει απ'εξω!:twisted: Και για να σοβαρευτώ λίγο, αν ο άλλος αισθάνεται καλά και ηρεμεί ψυχικά και σωματικά, μπορεί να πιστέυει σε ότι θέλει! Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλουν να πείσουν και όλους τους υπόλοιπους και στέφονται εχθρικά απέναντι σε αυτούς που διαφωνούν!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 To θέμα είναι τετριμμένο στο μέγιστο βαθμό. Στα φόρουμς που δημοσιεύεται, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοκορομαχίες. Στατιστικά και μόνο αναφέρω ότι δημοσιεύεται τις μέρες τις Μεγάλης Βδομάδας. Σαν στοιχείο μαζικής ψυχολογίας μπορεί ίσως να βοηθήσει όσους ασχολούνται με το αντικείμενο. Υ.Γ Όποιος είναι περίεργος μπορεί να βγάλει εισιτήριο και να πάει. Όπως ήμουν κι εγώ μια φορά. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 To θέμα είναι τετριμμένο στο μέγιστο βαθμό. Στα φόρουμς που δημοσιεύεται' date=' οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοκορομαχίες. Στατιστικά και μόνο αναφέρω ότι δημοσιεύεται τις μέρες τις Μεγάλης Βδομάδας. Σαν στοιχείο μαζικής ψυχολογίας μπορεί ίσως να βοηθήσει όσους ασχολούνται με το αντικείμενο. Υ.Γ Όποιος είναι περίεργος μπορεί να βγάλει εισιτήριο και να πάει. Όπως ήμουν κι εγώ μια φορά. Τα υπόλοιπα είναι [b']αερολογίες[/b] Το να βγάλει εισιτήριο είναι το μόνο εύκολο! Το αν θα γυρίσει ζωντανός ή ολόκληρος είναι το θέμα! :twisted:
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Αν πας στον τάφο του Ιησού bill με αυτό το σκεπτικό, το σίγουρο είναι πως δεν θα μπεις καθόλου μέσα. Κάθε χρόνο υπάρχουν και τέτοιοι "πελάτες". Που ξαφνικά τους κόβει κρύος ιδρώτας. Αν κρίνεις απ' ότι διαβάζεις σε παρόμοιες δημοσιεύσεις, είναι απολύτως λογικό. Γιατί ακόμα και ο πιο ακραίος υπέρμαχος λασπολόγος του "event" (αν είναι δυνατόν δηλαδή), όταν βλέπει το θάνατο λέει "Θεέ μου", αυτό στο δίνω υπογεγραμμένο. Αν πιστεύεις σε ένα τέτοιο ιδανικό φίλε, δεν είναι δυνατόν να δείχνεις δειλία. Ούτε καν το αναφέρεις. Ούτε καν υπάρχει κίνδυνος. Ακόμα κι αν στο Ισραήλ είχε ελεύθερα λιοντάρια, πάλι θα πήγαινες. Υ.Γ Η προσωπική μου αντίληψη περί "Θεού" ή περί της ορθόδοξης εκκλησίας, είναι τελείως διαφορετική. Ο καλός άνθρωπος, είναι καλός είτε πιστεύει στον Αλλάχ, είτε στον Δία, είτε στον Άμμωνα. Αλλά χαθήκανε οι καλοί άνθρωποι. Τα γράφω αυτά γιατί δεν μου καίγεται καρφί αν βρίζετε την ορθόδοξη εκκλησία. Ούτε μου καίγεται καρφί αν πάψει να υπάρχει. Τον δικό μου Χριστό έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς. Καλό είναι να ψάξει ο καθένας ένα δρόμο να γίνει καλύτερος άνθρωπος, χωρίς να μπερδεύει το μυαλό του με εκκλησίες και θρησκείες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Τον δικό μου Χριστό έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς. Δηλαδή αν σου ζητήσει κάποιος να τον "αγγίξει", για να δει πως είναι, δεν θα τον αφήσεις??? Private Jesus??? ...Ούτε καν υπάρχει κίνδυνος. Ακόμα κι αν στο Ισραήλ είχε ελεύθερα λιοντάρια, πάλι θα πήγαινες. Τα ίδια έλεγαν και αυτοί στην Αίγυπτο, που ακόμη ψάχνουν τα κομματάκια τους για να συμπληρώσουν το παζλ/σώμα, πριν να το στείλουν πίσω...
Miltos_01 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Το θέμα του "Αγίου Φωτός" με αφήνει προσωπικά παγερά αδιάφορο. Δεν μπορεί να με "κάνει" περισσότερο ή λιγότερο χριστιανό απο ότι είμαι...Τόσο απλά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.