FaNt0M Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Καλησπέρα, δε ξέρω πόσοι γνωρίζετε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που ασχολούνται αν γνωρίζουν που μπορώ να παίξω αξιόλογες παρτίδες tichu στο internet.
greekboy Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 αυτη η ερωτηση μαλλον θα ταιριαζε στο forum "παιχνίδια"
FaNt0M Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Το σκέφτηκα και εγώ αλλά εφόσον τα παιχνίδια είναι υποκατηγορία του Software δεν ήξερα κατά πόσο ταίριαζε εκεί περισσότερο απ' ότι εδώ..
Nikolakis81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 πατα στο google tichu online και μπες στην BrettspielWelt εκει μπορεις να πεξεις κ αλλα επιτραπεζια...θα με βρεις κ μενα εκει!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα, δε ξέρω πόσοι γνωρίζετε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που ασχολούνται αν γνωρίζουν που μπορώ να παίξω αξιόλογες παρτίδες tichu στο internet. Αν το γνωρίζουμε λέει... Λιώσιμο ρε παλικάρι.Όσοι ξέρουν από PlayHouse καταλαβαίνουν Όσο για tichu στο internet,googlαρε κανένα "tichu online" και θα βρεις αρκετά μέρη για παιχνίδι.
giannhs_29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ψαξε στο google φιλε μου θα βρεις πολλα εκει
digimyth Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ξέρει κανείς ή έχει οδηγίες για το tichu και τις τράπουλες μια μια σαν εικόνες?
gerr Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 κανόνες στα αγγλικά To site που προτεινε ο φίλος πιο πάνω είναι πολύ καλό και μαζεύει και πολλούς Έλληνες.
Sakis84 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς ή έχει οδηγίες για το tichu και τις τράπουλες μια μια σαν εικόνες? χαιρετω κι εγω με τη σειρα μου τους τιτσοβιους φιλους.. http://www.tichu.info ενα νεο ελληνικο site (το πρωτο αν δεν κανω λαθος)κανονες στα ελληνικα..
jemadux Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 μπορεις και στο tichu.info αλλα πρεπει να εχεις windows ..εγω το παιζω σε vm
wastedyear Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Έχει ένα καινούργιο ... tichuiq.com .. Επίσης ελληνικό
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 χαιρετω κι εγω με τη σειρα μου τους τιτσοβιους φιλους.. Και εγώ είμαι τιτσόβιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα