paschalia Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Ωραια ειπαμε τι πινουμε , ωραια ειπαμε τι τρωμε κ ωραια ειπαμε τι γλυκο τρωμε μετα το φαγητο . Αλλα το κυριοτερο δεν το ειπαμε . Που τα κανουμε ολα αυτα ? Για να γινω σαφεστερη , ο καθενας στην πολη του ή στα μερη του εχει σταμπαρει ή ξερει καποια καταστηματα τα οποια συνιστα ανεπιφυλακτα . Επειδης πλησιαζει καλοκαιρακι κ τα ταξιδακια - εκδρομουλες πυκνωνουν κ καθως ολοι θελουμε μια προταση για βραδυνη εξοδο , νο ? , μοιραστειτε με τον κοσμο του ινσομνια την γνωση σας ( ωραια δν το ειπα ?) .
DarkKnight Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Είναι μερικά μαγαζάκια στο κέντρο της Αθήνας τα οποία τα τιμούμε εγώ κ η παρέα μου πολύ συχνά το καλοκαίρι... Ποτοπωλείο --> Στο μετρό στάση Πανόρμου Innoteca (αν το έγραψα σωστά) --> Ψειρί (Πολύ ωραία ποτά Caipirinia,Mohito κ.α) Διόσκουροι (για ποικιλία κ ουζάκι) --> Πίσω από το σταθμό στο Μοναστηράκι Αγκάθι (λίγο άσχετο για την εποχή αλλά καλό bar για metal) Πλ. Αττικής
Icecut Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Εγω εδώ τώρα που είμαι στη Μυτιλήνη χτυπάω βράδακι για ουζάκι και πολύ καλό φαϊ Βάγιες στο Ακρωτήρι,Μαχαλά μέσα στην Πόλη και εκτός για μακρινή εκδρομούλα πάμε στο Γρηγόρη στη Νυφίδα.Αν έρθει κανείς το καλοκαίρι απο εδώ δε θα μείνει απογοητευμένος ούτε απο την πλευρά του φαγητού!Τώρα για ποτάκι όπου και να πάς στην προκυμαία είναι πολύ όμορφα...!
Bougas Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 για ποτακι τι αλλο? RUBY,στο the mall athens 3ο επιπεδο!!!αρκετα καλες τιμες. για καφεδακι ηρακλειο-θησειο-ψυρρη.σε ολα τα μαγαζια. για ταβερνακι με καλες τιμες και καλη εξυπηρετηση φρεατιδα κυριως.παλι σε ολα σχεδον τα μαγαζια. για σουβλακι στο θαναση μοναστιρακη,ηλειας φρεατιδα,καραμπαμπας. για καφε-ταβλι πλατεια κυπρου χαλαρα!δροσια,τιμες ετσι κι'ετσι,ομορφες κοπελες! εστιατορια δεν παω ποτε(γιατι μισω το μαχαιροπιρουνο και την πετσετα!!). Edit:και κιφισια-μαρουση για καφεδακι επισης!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 σοκολατα χαλανδρι αχαιους.λευκη σοκολατα με σιροπι φραουλα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 για σουβλακι στο ...,ηλειας φρεατιδα, γαβ γαβ, νιαου νιαου...
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Εγω εδώ τώρα που είμαι στη Μυτιλήνη χτυπάω βράδακι για ουζάκι και πολύ καλό φαϊ Βάγιες στο Ακρωτήρι,Μαχαλά μέσα στην Πόλη και εκτός για μακρινή εκδρομούλα πάμε στο Γρηγόρη στη Νυφίδα.Αν έρθει κανείς το καλοκαίρι απο εδώ δε θα μείνει απογοητευμένος ούτε απο την πλευρά του φαγητού!Τώρα για ποτάκι όπου και να πάς στην προκυμαία είναι πολύ όμορφα...! Tι άνοιξε στην θέση του Wizard? Κανένα καινούριο ροκάδικο παίζει? Το Μουσικό Καφενείο είναι στη θέση του? /Νοσταλγία mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.