Προς το περιεχόμενο

Μάτιασμα - Ζώδια

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οκ, μετα θα μπαινω σαν nmtray3

Νομιζω οτι αοευθυνεται σε μενα αλλα δεν μπορει να μου κλασει ουτε μαντρα γιατι ξερω να ξεματιαζω:mrgreen:

Δημοσ.

Σεβαστές οι απόψεις σας, αλλά το επιχείρημα ότι τι παραδέχεται και η εκκλησία με κούφανε. So what?

Και το θαύμα του Βησσαρίωνα παραδέχθηκε.

Δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω ότι με τη ζωή που κάνουμε είναι λογικό να παθαίνουμε υπογλυκαιμία, να μας πέφτει η πίεση ξαφνικά κλπ, δηλαδή συμπτώματα του ματιάγματος. Εμένα πάντως δεν με έχουν ματιάσει ποτέ. Ίσως είμαι πολύ άσχημος.

Ευτυχώς!!!

Δημοσ.

ουυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυ :P

πέρα απο την πλάκα ούτε ζώδια ούτε στο μάτι πιστεύω...κατε με είναι αυθηποβολή(μην με κράξετε όσοι πιστεύετε,απλά λέω την γνώμη μου)

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω στα μπούτια,στο στήθος και στα κωλομέρια.

Στο μάτι αν είναι πράσινο ή μπλε κάτι μπορεί να γίνει...

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω στα μπούτια' date='στο στήθος και στα κωλομέρια.

Στο μάτι αν είναι πράσινο ή μπλε κάτι μπορεί να γίνει...[/quote']

Λολ

Και εγώ επίσης….και ειδικά το μάτι αν είναι και γαλαζοπράσινο τότε, όχι απλά πιστεύω θυσιάζομαι κιόλας :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ είμαι Σκορπιός, σαναλέμε μυστηριώδης και σεξουαλικός και γαμάτος απ' όλες τις απόψεις ας πούμε κι έτσι δηλαδή. Όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει πηέμ να της δώσω αριθμό προτεραιότητας. Οι Τοξοτίνες και οι Παρθένες να απέχουν παρακαλώ.

Θερμή παράκληση στον αποκάτω μου, αν κάνει αστείο λογοπαίγνιο με το "Παρθένες" ας μην είναι κρύο.

Δημοσ.

Ξερεις ποια ειναι η μαλακια ομως?

Οτι δεν εχει διαρκεια...δεν μπορεις να πεις την φραση "Πηδαω(συνεχεια) παρθενα"

Εκτος αν απο μπρος παρθενα κιαπο πισω μπαινουν τρενα οποτε μια καβα των 3-4 εναλλκτικων την εχεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά εγώ από τότε που είδα την παρακάτω αφίσα βρήκα την υγειά μου…

(Flitzani reading also LOL…)

:-D :-D :-D

post-447-129062931734_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...