KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 οκ, μετα θα μπαινω σαν nmtray3 Νομιζω οτι αοευθυνεται σε μενα αλλα δεν μπορει να μου κλασει ουτε μαντρα γιατι ξερω να ξεματιαζω
LL_NEO Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δεν τον χάλασε λοιπόν που τρώει το άκυρο κατακέφαλα...
ffilz Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Σεβαστές οι απόψεις σας, αλλά το επιχείρημα ότι τι παραδέχεται και η εκκλησία με κούφανε. So what? Και το θαύμα του Βησσαρίωνα παραδέχθηκε. Δεν είμαι γιατρός, αλλά ξέρω ότι με τη ζωή που κάνουμε είναι λογικό να παθαίνουμε υπογλυκαιμία, να μας πέφτει η πίεση ξαφνικά κλπ, δηλαδή συμπτώματα του ματιάγματος. Εμένα πάντως δεν με έχουν ματιάσει ποτέ. Ίσως είμαι πολύ άσχημος. Ευτυχώς!!!
Xvipes Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 ουυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυ πέρα απο την πλάκα ούτε ζώδια ούτε στο μάτι πιστεύω...κατε με είναι αυθηποβολή(μην με κράξετε όσοι πιστεύετε,απλά λέω την γνώμη μου)
NoD Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγώ πιστεύω στα μπούτια,στο στήθος και στα κωλομέρια. Στο μάτι αν είναι πράσινο ή μπλε κάτι μπορεί να γίνει...
blackwar Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγώ πιστεύω στα μπούτια' date='στο στήθος και στα κωλομέρια.Στο μάτι αν είναι πράσινο ή μπλε κάτι μπορεί να γίνει...[/quote'] Λολ Και εγώ επίσης….και ειδικά το μάτι αν είναι και γαλαζοπράσινο τότε, όχι απλά πιστεύω θυσιάζομαι κιόλας
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγώ είμαι Σκορπιός, σαναλέμε μυστηριώδης και σεξουαλικός και γαμάτος απ' όλες τις απόψεις ας πούμε κι έτσι δηλαδή. Όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει πηέμ να της δώσω αριθμό προτεραιότητας. Οι Τοξοτίνες και οι Παρθένες να απέχουν παρακαλώ. Θερμή παράκληση στον αποκάτω μου, αν κάνει αστείο λογοπαίγνιο με το "Παρθένες" ας μην είναι κρύο.
georgemarios Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγω παλι ειμαι Λεων. Δεν ξερω αν εχει σχεση το ζωδιο μου αλλα μια μερα θα γινω κυριαρχος του κοσμου....
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ξερεις ποια ειναι η μαλακια ομως? Οτι δεν εχει διαρκεια...δεν μπορεις να πεις την φραση "Πηδαω(συνεχεια) παρθενα" Εκτος αν απο μπρος παρθενα κιαπο πισω μπαινουν τρενα οποτε μια καβα των 3-4 εναλλκτικων την εχεις
Nikb Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά εγώ από τότε που είδα την παρακάτω αφίσα βρήκα την υγειά μου… (Flitzani reading also LOL…) :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.