Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια κατα την αποσυνδεση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω αφηνω το pc ανοιχτω και κατεβαζει καποιο torrent αρχειο οταν γυρναω εχει γινει απο την HOL καποια αποσυνδεση και το torrent φυσικα εχει κολισει και δεν εχει ξανα ξεκινησει! , υπαρχει τροπος ωστε οταν ξανα ερχετε η συνδεση να συνεχιζει και το torrent?

πχ το αφησα στα 61% και οταν γυρισα μετα απο 5-6 ωρες ηταν σταματιμενο στο 65% και Internet δεν ειχα!

τι μπορω να κανω?

thanks

Δημοσ.

Αν έχεις γραμμή από OTE -ανεξάρτητα από τον ISP- να του ζητήσεις καθαρισμό γραμμής, εξηγώντας του το πρόβλημα. Τα disconnet 99,9% είναι θέμα γραμμής κ όχι ISP.

Με τί modem/router είσαι;

/sc

Δημοσ.
Αν έχεις γραμμή από OTE -ανεξάρτητα από τον ISP- να του ζητήσεις καθαρισμό γραμμής' date=' εξηγώντας του το πρόβλημα. Τα disconnet 99,9% είναι θέμα γραμμής κ όχι ISP.

Με τί modem/router είσαι;

/sc[/quote']

Sumfwnw apoluta me mad,to circuit einai ote kai oxi isp,allwste oi perissoteroi isp noikiazoun ta kuklwmata(an kai auto apo merikous tha allaksei suntoma)

Δημοσ.

εχω το πακετο της ΗΟL BroadbandPack 6+6 , το μοντεμ ειναι και rooter FRITZBOX, οπου εχω κανει και update firmware! το modem αποτι ξερω εχει firewall οπως επισης εχω και στο pc μου, το zone alarme ! το firewall των windows xp sp2 το εχω απενεργοποιησει !

οσο για το aνtivirus δεν ξερω αν παιζει ρολο εχω το McAfee Scan

αυτα!

thanks

Δημοσ.

τι ενοεις να βγαλω εντελος το zonealarm και να το ξανα βαλω? η να μην εχω καν το zonealarm , δεν χρειαζεται δηλαδη εφοσον εχει το router ε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω σχεδον το ιδιο προβλημα, αποσυνδεσεις μονο οταν κατεβαζω torrent, οχι αλλες φορες ξερει καποιος κατι για αυτο? (και ο οτε εχει κανει και καθαρισμο... ετσι ειπε τουλαχιστον)

Δημοσ.

Basika osoi exete disconnect sumbainei otan exete torrent gia dl, san client ti exete? Egw pou eixa to bitcomet (opoiadhpote apo tis nees ekdoseis) kai router usr 9107 mou ekane to idio pragma, me to pou 3ulwsa to bitcomet ola hr8an sthn enteleia kai pleon h utorrent h azereus! Dokimaste to auto pou lew pote den xerete an exete to bitcomet bebaia...

Δημοσ.

επισης το συνδεετε σε Usb θυρα; γιατι και εγω ειχα παλαιοτερα τετοια προβληματα. εφταιγε η θυρα και με αποσυνδεε. επισης δοκιμαστε και αυτο. τωρα πια δεν εχω προβληματα.

Δημοσ.

εγω προσωπικα εχω το bitcomet και το εχω αναγκαστικα σε usb θυρα , την LAN την εχει το αλλο pc , του αδελφου μου το οποιο ειναι μακρια!

Δημοσ.
Osoi exete provlhmata me disconnections dokimaste auto

http://rapidshare.de/files/19665172/ADSLKeepAlive.rar.html

Einai ena free programmataki pou kanei automata reconnect th sundesh ean pesei' date=' kai malista me dunatothta epanekkinhshs kapoiou allou programmatos (p2p h oti allo tou peite). Elpizw na voh8hsei ;)[/quote']

το κατεβασα το προγραμματακι αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις να του κανω, ειναι ευκολο αν μπορεισ να βοηθησεις λιγο?

thanks και παλι

Δημοσ.

Δεν νομίζω να φταίει το bitcomet γιατί και εγώ που το χρησιμοποιώ από την έκδοση 57 έως και σήμερα μέχρι την τελευταια την 66 δηλαδή. δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεις των αρχείων, και όταν αλλάζει η ip ή όταν για ΧΨ λόγους πέσει η γραμμή από τον ΟΤΕ η από τον ISP όταν επανέλθει συνεχίζει το κατέβασμα κανονικά χωρίς δικη μου παρέμβαση (πχ restart το ρουτερ).

Όποτε μάλλον κοιτά να αλλάξεις Software Firewall, Antivirus για να δοκιμάσεις μήπως αυτά φταίνε. Ή ενδεχομένως να φταίει και η θυρα usb.

Επίσης δοκίμασε και το πολύ καλο μτορεντ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...