litenant Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 υπαρχει κανεις που να ασχολητε?? υπαρχει κανεις που να παιζει σε καμια καλη ομαδα?? ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ???
Sorath Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Βασικά, παίζω συχνά με συνάδελφους απο την δουλειά. Είναι καλή φάση για να κουνάς τον κώλο σου που και που και να γνωρίζεσαι καλύτερα και με τους άλλους. Και επίσης φιτάχνω και την ιστοσελίδα μιας ομάδας που παίζει 5X5 και είναι καλά φιλαράκια!
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 7χ7 καθε Τριτη στο Λακη...Δυστυχως ειμαστε για φαπες αφενος διοτι ειμαστε ψιλοαμπαλοι,αφετερου,δυστυχως ,ειμαστε τοσο αμπαλοι που ο καθενας κοιταει την παρτη του και χαιρεται με πασες των 3 μετρων και ακομα περισσοτερο,οταν μια ομαδα δεν εχει και ψυχικο δεσιμο ενω ειναι και ψιλοασχετη μου την σπαει να θεοποιουν τον Χ παικτη που κανει 4567 τριπλες και στην ουσια τελικα την στελνει στα περιστερια και να τα ακουει ο αμυντικος που σκιζεται στην αμυνα και του τα χωνουν επειδη "δεν κατεβαζει γρηγορα την μπαλα και δεν μοιραζει παιχνιδι"(σορρυ,βγαινει και ενα προσωπικο παραπονο εδω) Τεσπα,αφου τα ειπα και ξεθυμανα,οποιος ενδιαφερεται να ταριαφιασει μια ομαδα μετα το 15' (μεχρι τοτε θυμουνται να κρατησουν τις θεσεις τους,μετα την βλεπουν ολοι Μπαρμπαγιωργοι) ειμαστε διαθεσιμοι και στην κομπλε 7χ7 και στην (σαφεστατα καλυτερη και πιο ανταγωνιστικη) εκδοση 5χ5
Cromb Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Τι να σας κάνω που είστε λίγο μακρυα.... edit: Το ποιό θεαματικό κατα τη γνώμη μου είναι το 9χ9... άλλη φάση.
Gabriel Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 7χ7 καθε Τριτη στο Λακη...Δυστυχως ειμαστε για φαπες αφενος διοτι ειμαστε ψιλοαμπαλοι' date='αφετερου,δυστυχως ,ειμαστε τοσο αμπαλοι που ο καθενας κοιταει την παρτη του και χαιρεται με πασες των 3 μετρων και ακομα περισσοτερο,οταν μια ομαδα δεν εχει και ψυχικο δεσιμο ενω ειναι και ψιλοασχετη μου την σπαει να θεοποιουν τον Χ παικτη που κανει 4567 τριπλες και στην ουσια τελικα την στελνει στα περιστερια και να τα ακουει ο αμυντικος που σκιζεται στην αμυνα και του τα χωνουν επειδη "δεν κατεβαζει γρηγορα την μπαλα και δεν μοιραζει παιχνιδι"(σορρυ,βγαινει και ενα προσωπικο παραπονο εδω) Τεσπα,αφου τα ειπα και ξεθυμανα,οποιος ενδιαφερεται να ταριαφιασει μια ομαδα μετα το 15' (μεχρι τοτε θυμουνται να κρατησουν τις θεσεις τους,μετα την βλεπουν ολοι Μπαρμπαγιωργοι) ειμαστε διαθεσιμοι και στην κομπλε 7χ7 και στην (σαφεστατα καλυτερη και πιο ανταγωνιστικη) εκδοση 5χ5[/quote'] Χαχαχαχα. Ωραίος. Μια από τα ίδια και εμείς.Η πλάκα είναι με τα ονόματα των ομάδων που συμμετέχουν: Παραλυών,Άμπαλοι,ξυλοκόποι,φαντάσματα,περιπατητές,απείθαρχοι,αρκούδια,Σαβουράι κτλ.
tarrasque Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 εγώ λεω να κανονίσουμε κανα insomnia 5x5 ή 7x7, θα είχε γέλιο νομίζω ενδιαφέρεται κανείς;
litenant Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 εγώ λεω να κανονίσουμε κανα insomnia 5x5 ή 7x7, θα είχε γέλιο νομίζω ενδιαφέρεται κανείς; ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ INSOMNIA 5X5 Η 8X8 EIMAI ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!! ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
tarrasque Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 @litenant που είναι τα γήπεδα σου; (έχεις και κότερο; )
litenant Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 τα γηπεδα βρησκονται κοντα στο ολυμπιακο χωριο... evolution soccer club ονομαζονται... λοιπον αν ειναι κανουμε μια ανακοινωση στο φορουμ, μαζευουμε ομαδες και φτιαχνουμε ενα insomnia 8x8..
tarrasque Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 κάτσε να εκδηλώσει και κανένας άλλος ενδιαφέρον γιατί μάλλον βαρύναμε απο το αρνί
KaizerSoze Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Εκτος Τριτης και ΣΚ εγω μεσα για ωρες μετα τις 8-8μιση Προτιμω 7χ7 αλλα αν δεν μαζευομαστε και 5χ5 παιζω
harkouts Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέσα και εγώ εκτός απο Σαββαατοκύριακο λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων
litenant Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 καλο θα ειναι να μεζευτουμε καμια 10αρια ομαδες, για να εχει και λιγο νοημα το πραγμα... προς το παρων ειμαστε 3 απο οτι καταλαβαινω... και ναι οχι σαββατοκυριακα διοτι εκεινες τις ημερες εχει αγωνες η ακαδημια μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.