Icecut Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη κάποιον πιο έμπειρων απο εμένα στο χώρο των δορυφορικών.Έχω μια skystar 2 όμως θέλω να αγοράσω για τους γονείς μου ενα ψηφιακό δέκτη για το σαλόνι.Επομένως θα ήθελα κάτι εφάμιλλο του dreambox,αλλα καθότι dream box εδω δε μπορώ να βρώ σε καλή τιμή ήθελα να ρωτήσω τί άλλες επιλογές θεωρούνται καλές.Δίκτυο για σύνδεση με pc αναβαθμίσεις κλπ είναι απο τα πιο βασικά που θέλω.Ξέρει κανείς τις μάρκεσ KAON,METABOX,HEACKER,ILLUSION?Eδώ αυτές μου προτείνουνε,περιμένω γνώμες!
Icecut Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Oi times tou dreambox exoune 3efygei,exeis vrei pou8ena px sthn Patra kales times?Oles apo ebay alla einai poly tsimphmenes!
Cotzan Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Σε ρωτάω γιατί έχουμε μαζευτεί τρία φιλαράκια και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε το "μεγάλο βήμα" (= Dreambox 7020). Ψάχνοντάς το, βρήκα τιμές περίπου στα 400 ευρώ (με ΦΠΑ, χωρίς μεταφορικά) το κομμάτι, από εδώ. Φαντάζομαι ότι όσο περισσότερα κομμάτια παραγγείλει κάποιος, τόσο θα μειώνονται τα μεταφορικά και μπορεί να γίνει και κάτι στη τιμή. Επίσης και στα ελληνικά μαγαζιά, αν πας με παραγγελία αρκετών κομματιών, θα κατεβάσουν τις τιμές που τώρα παίζουν γύρω στα 460 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί μας, ή έχεις βρει φτηνότερα το συγκεκριμένο μηχάνημα κάπου αλλού, ρίξε σύρμα. Επίσης υπάρχει τρόπος για όσους έχουν δίκτυο στο σπίτι να συνδέσουν ένα δορυφορικό δέκτη που δεν έχει Ethernet τύπου πατατάτ, κλπ.
Icecut Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Επίσης υπάρχει τρόπος για όσους έχουν δίκτυο στο σπίτι να συνδέσουν ένα δορυφορικό δέκτη που δεν έχει Ethernet τύπου πατατάτ' date=' κλπ.[/quote'] Mporeis na dwseis perissoteres plhrofories h links?thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.