leonidas112 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Γεια παιδιά Μόλις κατέβασα το football manager και παρουσιάζονται κατεβασμένα δύο αρχεία, ένα .mdf και ένα .mds. Ξέρετε πως τα ανοίγω ή πως τα διαχειρίζομαι ώστε να παίζω το παιχνίδι από τον υπολογιστή μου; thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ISO είναι τα .mdf/s Κάντα burn ή mount. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δοκίμασε με το Alcohol 120% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Daemon Tools 4.03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas112 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 To Daemon Tools φάνηκε πιο εύχρηστο. Έκανε εγκατάσταση του παιχνιδιού όμως όταν πάω να το παίξω, αναζητεί το CD. Tι κάνω σ'αυτή την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 To Daemon Tools φάνηκε πιο εύχρηστο. Έκανε εγκατάσταση του παιχνιδιού όμως όταν πάω να το παίξω, αναζητεί το CD. Tι κάνω σ'αυτή την περίπτωση; Mάλλον προσέχεις τι ρωτάς απο εδώ και πέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μάλλον πρέπει να το έχεις κάνει mount πρώτα και μετά τρέχεις το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas112 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Mάλλον προσέχεις τι ρωτάς απο εδώ και πέρα.... Μα...απλώς θέλω να μη βάζω το CD που έχω πάρει, αλλά να παίζει χωρίς αυτό.... damiano, όταν το κάνω mount ξεκινά την εγκατάσταση κανονικά, αλλά όταν αυτή τελειώσει και πατήσω το εικονίδιο για να παίξω, μου βγάζει μήνυμα για τη μη ανεύρεση του CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Έχεις ένα pm από εμένα! Βασικά και με το δισκάκι να παίζει με την όλη διαδικασία που σου περιγράφω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά το παιχνίδι, πια θα σου ανοίξει κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Και εγω του εστειλα PM με την λυση πριν τις 19:00 αλλα αποτι βλεπω μαλλον δεν καταλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas112 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Παιδιά, σας ευχαριστώ και τους δυο για τη γρήγορη βοήθειά σας. Το δύσκολο ήταν να χειριστώ τα προγράμματα, με τα πατ-σάκια που κατέβασα όλα δουλεύουν κανονικά! Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Maria, paizeis Manager? Ante, meta tis gynaikes epoptes, na doume kai gynaikes manager! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristosmz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 με πιό πρόγραμμα ανοίγω τα αρχεια UIF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.