Προς το περιεχόμενο

NBAers μαζευτειτε...

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ξεκινησαν τα πλειοφ ειπα να ανοιξω το τοπικακι...τι βλεπετε φετος..?ειμαι περιεργος να δω πως και απο ποιον θα σπασει η αυτοκρατορια πιστονς-σπερς...αντε πειτε τιποτα και δεν εχω κανενα να ανταλλαζω αποψεις...

Δημοσ.

εγώ ως αιώνιος οπαδός των Πέησερς (και επι την ευκαιρία να εκφράσω τη λύπη μου για την αποχώρηση του θεού Ρέτζι Μίλερ), θα τους υποστηρίξω μέχρι τέλους, και θα χαρώ να δώ τι αποτελέσματα θα μας φέρει Στογιάκοβιτς!

Δημοσ.

Εγω ως Νικερμποκερ εδω και 15 χρονια χεστηκα για τα πλαυοφ(εχω την αισθηση οτι οι Σανς,ΙΣΩΣ,λεμε ΙΣΩΣ,κανουν κατι στην Δυση οπως και το Μαιμι ΙΣΩΣ λεμε ΙΣΩΣ στην Ανατολη) περιμενω να δω αν θα αποδωσει το συστημα του μαλακα του Τομας και παρουμε το Νο1 η 2 στα ντραφτ

Δημοσ.

@subdee:ρετζι ο αιωνιος εχθρος....παντως χθες ο ζερμεν μια χαρα σου καθησε...

@scarface:σε κανα ματσακι πηγαινεις ρε συ..?οντως η μαχη του l.a. θα χει γελιο

@kaiser:ειδικα τους σανς χωρις αμαρε...χλωμο.εδω περυσι και με αμαρε και παλι...λιγοι..παντως αξιζουν να τους βλεπεις...πολυ φαν ομαδα...παρεπιπτοντως,ο κομπε τους εσπασε το πλεονεκτημα χθες...οι μαιαμι παλι μονο ομαδα δεν θυμιζουν...γουειντ σακ και οι αλλοι στην ακρη...ο 'θειος' μου στελνει ματσακια και αυτοι που εκτιμω ειναι οι μπειμπι bulls..εχουν πλακα και αν κρατησουν το ροστερ θα γινουν πολυ δυνατοι στο μελλον...οψομεθα..μπαι δε γουει για εμ βι πι ποιον βλεπετε..?λεμπρον-κομπε πιστευω...

Δημοσ.

πέρσι είχα πάει γύρω στα 6-7 παιχνίδια των lakers και κάπου τα ίδια clippers :) φέτος έχω πάει μόνο σε ένα των lakers vs boston :) και γύρω στα 3-4 clippers αλλά δεύτερα θα πάω στου clippers :)

Δημοσ.

scarface σε ζηλευω..στηριζεις περισσοτερο καποια απ τις δυο?στην πολη γενικα ειναι υπερ λεικερς η ειναι οπως στο τορινο που τα 3/4 ειναι τορινο και οι υπολοιποι γιουβε?

Δημοσ.

λαοκράτωρ, ναί όντως ο Ζερμάιην μάμησε. Μόλις πρωτοήρθε στους Ιντιάνα και ήξερε ότι έφταναν τα χρόνια που θα'φευγε ο Ρέτζι, ψιλοησύχασα.

Αλλά γιατί ο Ρέτζι εχθρός; Η ζήλεια γίνεται μίσος...

Δημοσ.

ελα ρε συ το παρατσουκλι του ρετζι ειναι δε ενεμυ δεν το ξερες?ειχε εχθρες ολ οβερ εν μπι ει,με μεγαλυτερη αυτη με τον τζορνταν...λεμπρον χθες 41 ποντους και νικητηριο καλαθι...

Δημοσ.

το παρατσούκλι που ήξερα εγώ είναι mr. clutch επειδή πάντα ήταν της τελευταίας στιγμής (μήπως είναι Έλληνας;;;).

εκείνο το σπρωξιματάκι στον Τζόρνταν και το νικητήριο τρίποντο δε θα το ξεχάσω ποτέ. τι γιορτές, τι πανυγήρια έκανα..... 3dbiggrin3.gif

Δημοσ.

LeBron for MVP αν και ο Κομπε φετος εχει σιφιλιαστει κυριως γιατι ο ΛεΜπρον κανει πολλα πραγματα.ΒΕΒΑΙΑ ολα αναθεωρουνται αν καποιος απο τους 2 παει τελικο(καθοτι μην λεμε μαλακιες,κατι Οντομ και κατι τετοια ειναι για γελια,Λεικερς=Κομπε,Καβς=Τζειμς)

Παντως κριμα που λειπει ο Στουνταμαιρ,τελικα ενας Κομπε φερνει την ανοιξη

Δημοσ.

εγω ειμαι οπαδός των Λείκερς αν και δεν βλεπω να κανουν τιποτα φετος...

εκείνο το σπρωξιματάκι στον Τζόρνταν και το νικητήριο τρίποντο δε θα το ξεχάσω ποτέ. τι γιορτές, τι πανυγήρια έκανα.....

πως εκανες την μεγάλη φάτσα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...