ikar Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Καλησπέρα παιδιά ... Το προβλημα μου είναι το εξής έχω ένα ασύρματο δίκτυο με δύο τερματικά και ένα laptop, τα τερματικά συνδέονται κανονικά xp home κα τα δύο με ασύρματες κάρτες netgear, το access point είναι ένα neatgear royter στο οποίο έχω συνδέσει και internet, έλα όμως που δεν μου συνδέεται το laptop (acer aspire 2000), δείχνει ότι έχει σήμα με το δικτυό μου (συνδέεται) αλλά εχω μόνο sent και όχι receive data. 1. Δεν κάνει Ping στην ip του royter καθώς βέβαια και στις ip των τερματικών 2. Έχω βγάλει τα firewall και στο access point και στο laptop. 3. Έχω αλλάξει το WEP key καθώς και το index wep key 4. Έχω κάνει ρυθμίσεις στο access point router ώστε να δουλεύει σε πρωτόκολλα g and b Φοβήθηκα μην είναι η κάρτα του laptop κατέβασα new drivers αλλά τίποτα. YP: Το acer συνδέεται μέσω ενσύρματου. Κάθε απάντηση δεκτή και ευπρόσδεκτη
anaxiopistos Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 βαλε στο laptop την ip χειροκινητα και μετα θα δουλευει 100%
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 isos pernei lathos ip gia kapoio logo i mipos kapoios exei balei idi kapoies ip sto asirmato opote sindeetai men alla me lathos ip kai den mporeis na kaneis tipota ping.episis klise kana firewall mipos exeis mplokarei tipota.
Sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 IP παίρνεις; Δώσε ένα ipconfig σε κονσόλα για να δεις. Καταρχήν, παίξε με DHCP και μετά δώσε καρφωτά κάποια IP, κοιτώντας αντίστοιχα τις IPs των PCs και τα λοιπά στοιχεία. Μου είχε συμβεί εμένα ένα πολύ περίεργο, για κάποιο λόγο είχαν μείνει καρφωμένες κάποιες IP σε διαφορετικό subnet και δεν έπαιζε τίποτε.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 episis mou exei tixei na min pezei i karta i asirmati.ebriske diktio sindeotan alla mexri ekei.telika ixe provlima dioti me alli asirmati epexe kanonika.
HQ Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 episis mou exei tixei na min pezei i karta i asirmati.ebriske diktio sindeotan alla mexri ekei.telika ixe provlima dioti me alli asirmati epexe kanonika. simfono emena mou etixe kai me netgear...tsekare in k se allon mixanima i diktio
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 episis mporeis na to giriseis sta default mipos efage kamia friki kai xanasetare to.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.