Pantelwolf Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, 11 δευτερόλεπτα πτώση είναι, προλαβαίνεις να ζητήσει συγχώρεση ρε παιδί μου, as it is a matter of fact και τηλέφωνο προλαβαίνεις να κάνεις και θα έχεις και γαμώ τα σήματα έτσι. Δεν έχει μανιτάρι σε αυτές τις κεραίες; Και στο κρανκ αυτος έπεφτε κανα 10λεπτο απ'ότι θυμάμαι και πρόλαβε να πάρει τηλ το γκομενάκι, να κάνει προσευχές , να λύσει τα σώψυχά του και άλλα τέτοια ωραία.
margaritagr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 1)το σκοταδι 2)τα εντομα 3)μηπως μου συμβει καποιο ατυχημα και ειμαι σε κατασταση οπου δε μπορω να μιλησω/κουνηθω κλπ αλλα ακουω τι μου λενε. Πρεπει να ναι πολυ ασχημο να νομιζουν οτι δεν ακους/καταλαβαινεις αλλα εσυ να εχεις επαφη... 4)Μηπως θαφτω ζωντανη ειτε απο σεισμο ειτε απο ιατρικο λαθος Sent from my iPhone using Insomnia.app
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 1)το σκοταδι2)τα εντομα 3)μηπως μου συμβει καποιο ατυχημα και ειμαι σε κατασταση οπου δε μπορω να μιλησω/κουνηθω κλπ αλλα ακουω τι μου λενε. Πρεπει να ναι πολυ ασχημο να νομιζουν οτι δεν ακους/καταλαβαινεις αλλα εσυ να εχεις επαφη... 4)Μηπως θαφτω ζωντανη ειτε απο σεισμο ειτε απο ιατρικο λαθος Sent from my iPhone using Insomnia.app ΔΕΣ ΤΗΝ :devil:
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΣ ΤΗΝ :devil: Οφφτόπικ Μου την έστειλε ο θείος αλλά δεν την έχω δει ακόμα, αξίζει τον κόπο ή να δω καμιά τσόντα καλύτερα; Οφφτόπικ.
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ΔΕΣ ΤΗΝ :devil: Εγώ έλεγα πως θα ναι καμιά ταινία όπου κάποιος καταπλακώθηκε απ το σπίτι του μετά από σεισμό, βαριά τραυματισμένος κι ανήμπορος να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε, μέσα στα μαύρα σκοτάδια κι έχοντας για παρέα εκατοντάδες κατσαρίδες. @^: Καλή διαστροφή είναι, δες τη (και μετά με βρίζεις αν δε σ άρεσε).
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έλεγα πως θα ναι καμιά ταινία όπου κάποιος καταπλακώθηκε απ το σπίτι του μετά από σεισμό, βαριά τραυματισμένος κι ανήμπορος να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε, μέσα στα μαύρα σκοτάδια κι έχοντας για παρέα εκατοντάδες κατσαρίδες. nope Plot A wealthy man named Clayton Beresford Jr. (Hayden Christensen) has a faulty heart and needs a heart transplant. Against his mother's wishes, he will be operated on by his surgeon friend, Jack (Terrence Howard), instead of a prestigious doctor. He is also dating his mother's secretary Sam (played by Alba), whom he marries on the eve of the surgery. However, when he finds that he is still awake during the operation, (a phenomenon called anesthesia awareness), he finds out about a plot to kill him and get his money, and learns that Jack and Sam are in on it. Eventually one of the doctors operating on him has been sent by law enforcement to spy on the other doctors and realizes what is going on. His mother also catches on, and sacrifices herself to let Clayton have her compatible heart. The movie ends with hospital security arresting all the corrupt doctors except Jack, who has locked himself inside his office. His respite will be short-lived however, as a locksmith is seen in the last scene, undoing the lock in the door. He also has evidence in his hands showing that Sam was in the room during surgery. Meanwhile, Sam attempts to escape by using one of the hospital's Emergency Exit door but is apprehended by authorities. [edit] Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τον φόβο μου όταν βλέπω άλλους σε ύψος τον έχω μόνιμο. προφανως κ αυτο ιδεοληψια ειναι προερχομενη απο αγχος,με καθε επιφυλαξη παντα
slygeo87 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οφφτόπικ Μου την έστειλε ο θείος αλλά δεν την έχω δει ακόμα, αξίζει τον κόπο ή να δω καμιά τσόντα καλύτερα; Οφφτόπικ. Χόουμ μεϊντ αματσουρ πορν.
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Έχω μια φοβία με την θάλασσα, γενικά όταν είμαι σε σκοτεινά νερά αρχίζουν και μου έρχονται ιδέες (σαν εικόνες) ότι θα πεταχτεί ένας λευκός καρχαρίας με τα σαγόνια του η κάποιος άλλος θηρευτής του βυθού. 1 Ξέρει κανεις πως λέγεται αυτή η φοβία και πως την γιατρεύουμε? 2 Φαντάζομαι απαγορεύεται να ποιείς κάτι που να σε χαλαρώσει και να μπεις για κολύμπι.
antonl Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιουνίου 2011 - Έγινε topic merge Κρυμμένο από parsifal, 24 Ιουνίου 2011 - Έγινε topic merge φοβίες και εμμονές Φοβοι - φοβιες
V for Vagelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 1. Είναι στη φύση του ανθρώπου να φοβάται το άγνωστο, αυτό που δε μπορεί να δει. Αν σε ενδιαφέρει όντως να το αντιμετωπίσεις, μια "θεραπεία" που μπορώ να σκεφτώ είναι να γραφτείς σε σχολή κατάδυσης, ώστε με τον καιρό να συνηθίσεις τις συνθήκες. 2. Υποθέτω μιλάμε για νόμιμη ουσία. Το αν απαγορεύεται ή όχι δε ξέρω αν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Πρακτικά δε βλέπω κάποια διαφορά. Το αν είναι ασφαλές είναι άλλο θέμα. Ολόκληρη θάλασσα όμως δε σου φτάνει για να χαλαρώσεις; Κολυμπάς και νιώθεις νευρικός δηλαδή; Επίσης http://www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 1. Είναι στη φύση του ανθρώπου να φοβάται το άγνωστο, αυτό που δε μπορεί να δει. Αν σε ενδιαφέρει όντως να το αντιμετωπίσεις, μια "θεραπεία" που μπορώ να σκεφτώ είναι να γραφτείς σε σχολή κατάδυσης, ώστε με τον καιρό να συνηθίσεις τις συνθήκες. 2. Υποθέτω μιλάμε για νόμιμη ουσία. Το αν απαγορεύεται ή όχι δε ξέρω αν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Πρακτικά δε βλέπω κάποια διαφορά. Το αν είναι ασφαλές είναι άλλο θέμα. Ολόκληρη θάλασσα όμως δε σου φτάνει για να χαλαρώσεις; Κολυμπάς και νιώθεις νευρικός δηλαδή; Επίσης http://www.naxosdiving.com/Shark_attacks_hellenic_seas.pdf Το χειρότερο είναι όταν βλέπω όνειρα ότι είμαι μέσα στο νερό και έρχεται με ταχύτητα προς εμενα ένας καρχαρίας τεραστιων διαστάσεων, μοιάζει τόσο αληθινό..
-nick- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Το χειρότερο είναι όταν βλέπω όνειρα ότι είμαι μέσα στο νερό και έρχεται με ταχύτητα προς εμενα ένας καρχαρίας τεραστιων διαστάσεων, μοιάζει τόσο αληθινό.. Αν πας αυστραλια, απεφυγε το σερφινγκ
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Αν πας αυστραλια, απεφυγε το σερφινγκ θα το θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.