Προς το περιεχόμενο

Δεν μου αναγνωρίζει τα άδεια DVD!

bad_freddy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω εδω κ 6 περίπου μήνες το NEC 3540A το οποίο και μπορώ να πω οτι δηλώνω υπερευχαριστημένος καθότι δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα παρά τις πολλές εγγραφές που έχω κάνει.

Πρίν λίγες μέρες αγόρασα απο τα Makro 20 DVD+RW της ΗΡ και τα οποία τα προτίμησα λόγω της γνωστής κατασκευάστριας εταιρίας σε σχέση με κάτι άλλα που είχε και ήταν αγνώστου πατρός.

Ανοίγω σήμερα το πρώτο να γράψω κάτι, ξεκινάω την διαδικασία και πρίν αρχίσει μου πετάει μήνυμα "δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος".

Πάω στο My Computer και βλέπω οτι το ονομάζει "CD Drive" με 0 χώρο δεσμευμένο κ ελεύθερο. Εννοείται οτι αν αφαιρέσω το DVD επανέρχεται η κανονική ονομασία "DVD-RW Drive".

Τοποθέτησα και άλλα 5-6 απο το πακέτο αλλά με το ίδιο πρόβλημα.

Δοκίμασα και στο Toshiba DVD-ROM που έχω αλλά δεν τα διαβάζει καν (μένει διαρκώς στην προσπάθεια).

Τι μπορώ να κάνω? Είναι ελλατωματικά τα DVD ή είναι κάποια ασυμβατότητα της συσκευής με τα DVD?

Δημοσ.

Όσον αφορά το TOSHIBA πάντως το έχω ξεγράψει σαν DVD-ROM!Το έχει κι ένας φίλος μου ο οποίος προσέχει τον υπολογιστή σαν τα μάτια του και δεν είναι αυτός που ασχολείται με αντιγραφές και άλλες "εργασίες" που κουράζουν τις εν λόγω συσκευές και τα περισσότερα DVD που του γράφω με το NEC 3520 που έχω η΄δεντ ις διαβάζει ή με τα χίλια ζόρια μπορεί!Εδώ πέρα εγώ έχω το PIONEER 116,έχει κλείσει 6 χρόνια,το έχω σκίσει στην κυριολεξία και ακόμα συνεχίζει ακάθεκτο και ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!!!!Απλώς σου λεώ μην βασιστείς σε αυτό.

Δοκίμασε και σε κάποιο φίλο σου γιατί όντως μπορεί να είναι και πρόβλημα του αντιγραφικού!

Δημοσ.

Ναι μόνο με αυτά έχει παρουσιάσει πρόβλημα...

Μπορεί μήπως κάποιος να με βοηθήσει σχετικα με την διαδικασία του firmware update?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...