grek77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Είμαι κάτοχος ενός Laptop HP 4296 και θα ηθελα να μάθω πως μπορώ να το συνδέσω με μια τηλεόραση Sony crt; Τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;
deathlok Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 to pio efkolo einai an exei s video eksodo to laptop kai s video isodo i tileorasi (opou thes mono ena kalodio). an to laptop exei svideo alla i tileorasi mono scart kai kamia alli isodo prepei na pareis ena adptoraki apo scart se svideo. genika dose mas kamia pliroforia gia isodous eksodous se laptop kai tileorasi.
grek77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 το laptop έχει έξοδο s-video (έχω καλώδιο σύνδεσης), αλλά απο την μεριά της TV υπάρχει μόνο είσοδος σε scart οπότε όταν το συνδέω σ'αυτήν δε μου δείχνει εικόνα.
bloodram Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 tha pas se ena opoiodipote katastima ilektronikon kai tha pareis ena scart pou vgenei apo tin ali me 3 composite eisodous... 1 eikonas kai 2 stereo eixo ! an exeis proseksei pote tetio exoun ta xbox , playstations kai dvd videos kamia fora .
Nedrapter Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Παρομοιως, το laptop μου εχει εξοδο VGA, με ποιον τροπο βορω να το συνδεσω σε τηλεοραση με εξοδο τυπου Scart? Εχει καποιο ονομα το καλωδιο που χρειαζομαι? Χρειαζεται να ρυθμισω και κατι αλλο?
jimtoy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 να ρωτησω εγω κατι...συνδεσα τον λαπτοπ με την τηλεοραση αλλα μου εμφανιζει την οθονη της τηλεορασης σαν επακταση της οθονης του υπολογιστη...πως μπορω να το ρυθμισω.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.