perrys Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Φιλαράκια εχω μια απορία εαν συμπιέσω μια ταινία με το nero record επειδή το βλέπω πολύ απλό θα παίζει στο dvd player που έχω ? Το dvd player παίζει divx και MP4.
kastel Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Χρησιμοποίησε το AutoGK. Για DivX player ποιο απλό και ποιο καλό δεν γίνεται.
perrys Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Με το autoGK εαν την ταινία την εχώ ρίξει στον σκληρό με το dvd shrink έχω τον φάκελο που λέει VIDEO_TS στό input file στο autoGK ποιό από όλα τα αρχεία που έχει ο φάκελος του ρίχνω,έχει πχ. vts 1,vts,2 vts3.
zavlakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Το VTS_xx_0.IFO.... ...οπου xx, το VTS με τα περισσοτερα .VOB αρχεια...
perrys Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Φίλε Zavlaka δοκίμασα πρίν λίγο το nero record ευχαριστώ πολύ ,δοκίμασα πρίν λίγο το nero record πολύ γρήγορο και εύκολο αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζει στο dvd player you know why?
zavlakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν υποστηριζουν ολοι οι players το συγκεκριμενο format... ...ιδιως οι σχετικα παλαιοτεροι σαν το δικο σου...
perrys Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Aλλη μία ερώτηση αρχηγέ μου. Μόλις τελειώσα και μια ταινία με το autoGK και μου έκανε τρία αρχεία ένα 1,36 και δύο από 700mb, δηλαδή μου την έκανε δύο φορές την ταινία τι μπορεί να έκανα λάθος?
zavlakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δεν εκανες τιποτα λαθος... Οποτε επιλεγεις καποιο target size, που ειναι πολλαπλασιο της χωρητικοτητας ενος CD, αυτοματα το προγραμμα χωριζει την ταινια στα αντιστοιχα κομματια... Αν θελεις να γραψεις την ταινια σε CDs, χρησιμοποιησε τα 700αρια αρχεια... Αν θες να γραψεις σε DVD, χρησιμοποιησε το μεγαλο... Ριξε μια ματια στο tutorial του AutoGK... http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialGR
perrys Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Thanks πατριάρχη μου δηλαδή κρατάω αυτό που μου κάνει ανάλογα τη περίσταση.
perrys Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Φίλε zavlaka έβαλα την ταινία στό dvd player να δω τι έγινε για την ακρίβεια είναι κινούμενα σχέδια για την κόρη μου αλλά δεν έχει καλή εικόνα ενώ στο pc είναι νια χαρά, δηλαδή δεν μπορείς να την δείς για τέτειο αποτέλεσμα μιλαω.
zavlakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ενεργοποιησε την επιλογη για συμβατοτητα με ESS-based players, στο AutoGK... ...και διαβασε το tutorial, που σου εδωσα πιο πανω... Θα σου λυθουν πολλες αποριες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.