Προς το περιεχόμενο

nero record dvp 632 philips

perrys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια εχω μια απορία εαν συμπιέσω μια ταινία με το nero record επειδή το βλέπω πολύ απλό θα παίζει στο dvd player που έχω ?

Το dvd player παίζει divx και MP4.

Δημοσ.

Με το autoGK εαν την ταινία την εχώ ρίξει στον σκληρό με το dvd shrink έχω τον φάκελο που λέει VIDEO_TS στό input file στο autoGK ποιό από όλα τα αρχεία που έχει ο φάκελος του ρίχνω,έχει πχ. vts 1,vts,2 vts3.

Δημοσ.

Φίλε Zavlaka δοκίμασα πρίν λίγο το nero record ευχαριστώ πολύ ,δοκίμασα πρίν λίγο το nero record πολύ γρήγορο και εύκολο αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζει στο dvd player you know why?

Δημοσ.

Δεν υποστηριζουν ολοι οι players το συγκεκριμενο format...

...ιδιως οι σχετικα παλαιοτεροι σαν το δικο σου...

Δημοσ.

Aλλη μία ερώτηση αρχηγέ μου.

Μόλις τελειώσα και μια ταινία με το autoGK και μου έκανε τρία αρχεία ένα 1,36 και δύο από 700mb, δηλαδή μου την έκανε δύο φορές την ταινία τι μπορεί να έκανα λάθος?

Δημοσ.

Δεν εκανες τιποτα λαθος...

Οποτε επιλεγεις καποιο target size, που ειναι πολλαπλασιο της χωρητικοτητας ενος CD, αυτοματα το προγραμμα χωριζει την ταινια στα αντιστοιχα κομματια...

Αν θελεις να γραψεις την ταινια σε CDs, χρησιμοποιησε τα 700αρια αρχεια...

Αν θες να γραψεις σε DVD, χρησιμοποιησε το μεγαλο...

Ριξε μια ματια στο tutorial του AutoGK...

http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialGR

Δημοσ.

Φίλε zavlaka έβαλα την ταινία στό dvd player να δω τι έγινε για την ακρίβεια είναι κινούμενα σχέδια για την κόρη μου αλλά δεν έχει καλή εικόνα ενώ στο pc είναι νια χαρά, δηλαδή δεν μπορείς να την δείς για τέτειο αποτέλεσμα μιλαω.

Δημοσ.

Ενεργοποιησε την επιλογη για συμβατοτητα με ESS-based players, στο AutoGK...

...και διαβασε το tutorial, που σου εδωσα πιο πανω...

Θα σου λυθουν πολλες αποριες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...