xp Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 καλημέρα Γνωρίζει κάποιος να μου πεί πως γίνεται port forward στο zyxel prestige 660h-61? έχω ρυθμίσει στο ΝΑΤ τις πόρτες για το emule (4662,4672) ,χωρίς κανένα αποτέλεσμα.. Τσεκάροντάς το απο το canyouseeme μου εμφανίζει Error: I could not see your service on **.***.**.*** on port (4662)
mamep Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Για να κάνεις port forwarding πρέπει να βάλεις κάποια rule στο fırewall για το πρωτόκολλο που θές. Ο τύπος του rule πρέπει να είναι WAN to LAN rule - από κάθε ιντερνετική ip στην internal ip σου.
xp Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 στο ΝΑΤ έχουνε μπει οι πορτες που θελω (4662,4672) με την ΙΡ του pc μου. στο Firewall ειναι τικαρισμένο το enable firewall και το LAN to WAN ειναι στο forward.. στο rule summary το port direction ειναι στο WAN to LAN με source address ANY Destination address την ΙΡ του pc και στο service εχω περάσει τις πορτες που χρησιμοποιεί πχ το emule (tcp4662,udp4672) αλλά και πάλι τπτ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.