Προς το περιεχόμενο

Debugger;

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το θέμα το έβαλα στην μουσική μιας και το πρόβλημα δημιουργήθηκε σε κάποιο πρόγραμμα για μουσική σε ραδιόφωνο, θέλω την βοήθεια σας.

Κοιτάξτε εδώ την εικόνα και εξηγήστε μου τι είναι αυτό το debugger και πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα για να μπορέσω να δουλέψω το πρόγραμμα; :?

Δημοσ.

Debugger είναι πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να κάνεις disassembly και πιθανώς να "σπάσεις" με αυτό το jazler, γι' αυτό και αρνείται να εκτελεστεί.

Έχεις βάλει κανένα εργαλείο προγραμματισμού; Visual Studio, Delphi κτλ;

Δημοσ.

Στο forum λένε οτι υπάρχει πρόβλημα με το nero (ιδιαίτερα αν έκανες αναβάθμιση). Πιθανές λύσεις που προτείνουν, uninstall nero, switch to older version (6.0.x) install nero first, jazler last of all. Εγώ θα έλεγα άλλαξε πρόγραμμα!

Δημοσ.

Το Nero δεν είναι το πρόβλημα! Γιατί το πρόγραμμα στην ολοκληρωμένη έκδοσή του δουλεύει μια χαρά (στο ραδιόφωνο). Εγώ όμως δουλεύω το demo του (στο σπίτι) και δυστυχώς κάποιες λειτουργίες που είναι σημαντικές -για να εξοικοιωθώ με το πρόγραμμα- μου βγάζουν αυτό το μύνημα που είδατε. Γι'αυτό ζητάω μία λύση να την ακολουθήσω βήμα-βήμα, για να μπορέσω να 'διώξω' το μήνυμα προστασίας που βγάζει κάθε τόσο!

Δυστυχώς στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμών και αναγκαστικά προσπαθώ να το μάθω όσο καλά γίνεται στο σπίτι!

Δημοσ.

Στο φόρουμ του Jazler δυστυχώς δεν εντόπισα κάποιο θέμα σχετικό! Συνήθως τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν πιτσιρικάδες όπως πρόσεξα και έχουν να κάνουν με την γενικότερη σύνθεση και διαχείριση του προγράμματος!

Βρήκα διάφορες απαντήσεις στον γούγλη δυστυχώς καμία δεν με βοήθησε μέχρι στιγμής αν και πολλοί είναι αυτοί που το έχουν πάθει!

H πιο ενδιαφέρουσσα απάντηση που βρήκα είναι η παρακάτω, αλλά δεν με βοήθησε:

I have had problems running DIVX and few other programs because of an

annoying protection error that pops up and says:

(Debugger detected - please close it down and restart. Windows NT users:

Please note that having the WinIce/SoftIce service installed means that you

are running a debugger!)

I was searching the internet for a long time on this and found a thread on

an 'annoyances.org' forum. Here is the thread:

>http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1037927470

In your 'windowssystem32drivers' directory there might be a file named

'amdfix.sys'. I renamed it to amdfix.sys.bak. Rebooted the system and

everything is working fine now. I have no clue how it got there but I don't

get the protection error anymore. This had to be one of the biggest pain in

the ass problems I have had. I was ready to wipe the whole system. I hope

this helps anyone who might be having the same problem. I have read that

some DVDXCopy users have been getting the same error.

Δημοσ.

Kapoio process/file yparxei sto pc soy kai to pianei ws debugger. H pio eykolh lysh einai na 3efortw8eis to demo kai na zhthseis boh8eia apo kapoion gnwsto soy gia mia "oloklhrwmenh" version. Yparxoyn programmata gia na deis ti arxeia/registry xrhsimopoiei to demo otan bgazei to error message, alla de nomizw oti 8a se ofelhsoyn. Einai ka8ara xasimo xronou.

Δημοσ.

Το ίδιο μηνυμα εμφανίζεται με πολλα παιχνίδια που εχουν προστασία για το cracking,

οι περισσότεροι βρηκαν λυση μετονομάζοντας το amdfix.sys (το οποίο μπήκε στο συστημα ισως απο πρόγραμμα της Ulead, ή άλλο, δεν ειναι κατι ύποπτο απλά το χρειάζονται για τη λειτουργία τους με μερικούς επεξεργαστές)

και reboot,

άλλοι, απενεργοποιοντας καποιο προγραμμα για την καρτα ήχου Audigy , απο την εκκίνηση.

και μερικοί άλλοι, λενε να κοιτάξεις μηπως μεσα στο αρχειο boot.ini υπάρχει το "/DEBUG", και να το αφαιρέσεις.

Games: Error Message: A Debugger Has Been Detected: Unload the Debugger and Try Again

http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;812759

http://forums.vugames.com/thread.jspa?threadID=15078&tstart=0

Δημοσ.
Αν και το θέμα το έβαλα στην μουσική μιας και το πρόβλημα δημιουργήθηκε σε κάποιο πρόγραμμα για μουσική σε ραδιόφωνο' date=' θέλω την βοήθεια σας.

Κοιτάξτε εδώ την εικόνα και εξηγήστε μου τι είναι αυτό το debugger και πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα για να μπορέσω να δουλέψω το πρόγραμμα; :?

Για να σου δώσω μια άμεση απάντηση να μην ψάχνεσαι και πολύ.

Το πρόβλημα να το διορθώσεις από μέρους σου, δε γίνεται (από κάποιον άλλο ΝΑΙ, ΑΛΛΑ παράνομα :twisted: ).

Άσχετο - στο σπίτι γιατί δε λειτουργείς και εκεί το πλήρες πρόγραμμα, και όχι τη Demo Version ?

Υπ. Γράψε ποια έκδοση demo έχεις..

Δημοσ.

MrTryANalyzer την έκδοση 2.3.11 έχω! Απλά ήθελα απ'το ντέμο να μάθω τα βασικά του προγράμματος. Αλλά εντάξει! Στο ραδιόφωνο υπήρχε ένα κενό και έτσι ο υπεύθυνος μου έδωσε την ευκαιρία να εξοικοιωθώ κάπως.

Έκανα απεγκατάσταση του Jazler και τελείωσε ο χαβαλές. Βέβαια ο υπεύθυνος του ραδιοφώνου προσφέρθηκε να μου δώσει πιστό αντίγραφο όλου του προγράμματος, αλλά δεν το θέλησα γιατί στο σπίτι θα μου είναι άχρηστο!

Κάθε φορά που επανέρχομαι στα ραδιοφωνικά πράγματα, συναντώ καινούρια πράγματα και ξανά μανά φτου! κι απ'την αρχή η εκμάθηση! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...