Exiled2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έχω ενεργοποιήσει τα terminal services σε ένα pc με windows server 2003 και συνδέομαι μέσω dsl σε αυτό. Στο pc με το terminal έχω 5 users αλλά θέλω μόνο ο ένας να μπορεί να συνδέεται μέσω terminal. Που το ορίζω αυτό? Επίσης όταν συνδέετε ο χρήστης, γιατί δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για να του κάνω remote? Στις ιδιότητες του χρήστης είναι διαλεγμένο να μπορώ να του κάνω remote. Ευχαριστώ.
exile Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Εννοείς ότι τα έχεις ενεργοποιήσει σε remote desktop (administration) mode; Αν ναι, τότε δικαίωμα πρόσβασης μέσω terminal services έχουν by default οι χρήστες που ανήκουν στο group administrators. Αν κάποιος από τους χρήστες που δεν θέλεις να έχουν πρόσβαση ανήκει σ'αυτό το group, τότε πρέπει να τον βγάλεις από το group. Αν ο χρήστης που θέλεις να έχει πρόσβαση ανήκει στους administrators, τότε θα έχει πρόσβαση. Αν θέλεις ο συγκεκριμένος χρήστης να έχει πρόσβαση, χωρίς όμως να έχει και δικάιώματα administrator, τότε: Δεξί κλικ στο "My Computer" > Properties > Remote > Select Remote Users.
djgenesis Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Den synhstw ta terminal services twn windows.... RealVNC ULtraVNC kai TightVNC xrhsimopoiw egw .. kai fysika to polu dynato radmin.
tech25 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Den synhstw ta terminal services twn windows....RealVNC ULtraVNC kai TightVNC xrhsimopoiw egw .. kai fysika to polu dynato radmin. Gia "Application mode" VNC kai radmin den kanoun. Thelei Terminal Services.
mvar Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 εναλλακτικα σε αυτο που ειπε ο exile μπορεις να φτιαξεις ενα Remote Users group που να επιτρεπει στους χρηστες να κανουν login στα Terminal Services και να προσθετεις σε αυτο το Group οσους χρηστες επιθυμεις. Αν και εχω την εντυπωση οτι τα W2K3 εχουν ηδη τετοιο user group μεσα. Αλλιως στα Properties του καθε χρηστη, στην καρτελλα Remote, μπορεις να απενεργοποιησεις τη δυνατοτητα για Terminal Services login.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.