Προς το περιεχόμενο

Σε χχχχ δευτερολεπτα η ωρα θα ειναι...


Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει καποιο site με την ακριβη ωρα Ελλαδας κατι σαν την υπηρεσια του ΟΤΕ ????:( :( :( Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Edit:

Μαλλον στο κομματι "internet" επρεπε νε το ρωτησω αλλα ας το μεταφερει καποιος mod.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε διπλό κλίκ στο ρολόι κάτω στο tray και πήγαινε στην καρτέλα «χρόνος ίντερνετ» και κάνε συγχρονισμό πατώντας το κουμπάκι "ενημέρωση τώρα"

Aυτό για να ξέρεις ότι πάει τουλάχιστον αυτό το ρολόι καλά :mrgreen:

Ή καλούτσικα τέλος πάντον.

Από τη βοήθεια των windows

Συγχρονισμός του ρολογιού του υπολογιστή σας

Εάν ο υπολογιστής σας είναι μέλος τομέα, το ρολόι του υπολογιστή σας μάλλον συγχρονίζεται αυτόματα από ένα διακομιστή ώρας του δικτύου. Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι μέλος τομέα, μπορείτε να συγχρονίσετε το ρολόι του υπολογιστή σας με ένα διακομιστή ώρας του Internet.

Εάν ο συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος, το ρολόι του υπολογιστή σας συγχρονίζεται με ένα διακομιστή ώρας του Internet μία φορά την εβδομάδα. Ωστόσο, αν δεν διαθέτετε συνεχή σύνδεση Internet μέσω ενός καλωδιακού μόντεμ ή ενός μόντεμ DSL, ο αυτόματος συγχρονισμός ενδέχεται να μην πραγματοποιείται πάντα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιβάλετε έναν άμεσο συγχρονισμό, κάνοντας κλικ στο κουμπί Ενημέρωση τώρα στην καρτέλα Χρόνος Internet στην επιλογή "Ημερομηνία και Ώρα" του Πίνακα Ελέγχου. Αυτή η καρτέλα είναι διαθέσιμη μόνο αν ο υπολογιστής σας είναι μέλος τομέα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας